nk lentok2 pliss bkn depan aku yer.terima kasih :)

aku mengalami depress tahap ke 8 dengan seorang wanita yg sempurna sifatnya.
sblm tu,sila betulkan pemahaman anda..aku bkn jeles dengan kesempurnaan sifatnya cuma sifat liang lentoknye di hadapan laki2 yg buat aku x suka.titik!

buta mata aku tgk aksi die nie (@_@)

aku di sini bukan nk aibkan dia jauh sekali dengki dgn die..tp! tp! tp! aku sakit mata,berdarah telinga bila die start ckp dengan gaya "itik pulang petang" *sila bayangkan dengan percakapan bkn lenggok berjalan.harap maklum* aishhhh! aku x bole terima bila kaum sejenis ku berbuat demikian..kelak jatuh maruah woih! *tak-payah-nak-kelak-sangat-adwa!* -___-"

aku yakin dan pasti dia berupaya nk ckp dengan nada yg santai n biasa tetapi sopan bunyinya. cuma aku x yakin bila die akan berubah #heh!.

buat pengetahuan awak! awak da cukup cantik! x perlu buat suara menggoda awk utk bercakap dgn lelaki2 dan saya berharap awak mendengar luahan isi hati saya ini *eh? pesal gaya aku mcm nk luah rasa cinta nie?*

#gua straight! jgn nk salah paham pulak..mengundang padah nnt, bwahahahaha :D



p/s : countdown nk abes LI hoho :P

28 comments:

PopkoRn said...

hahaha...
betul2 sengal lah gmbr nie... aku gelak x abis2 nie... mohon copy yer.. nak masuk ww esok... boleh x?

aiEz said...

fuhhh gambar entry itu terlalu sengal...hahahahaha..

*sabar adwa...meh sape dier?ada fb?hihi..;p

adwafarahin said...

popkorn : amik lerrr xde hal la :P

aiez : hahaha tau xpe..amik google

kwn opis nie haaa..adehhh -___-

wann afzan™ said...

alaaaaa..adwa ni garang ngat!! akot!!! hukhukhuk!!

ok. aku x reti buat gaya itik pulang petang. k bye.

Izz Faizah said...

haha....btul3..brbulu ktiak tgok..hahaha :D

*SiRibenMerah said...

prappp~ patah pinggan sbb cuba nk tiru aksi dlm gambar :P~

*nice blog :)*

Jo Qusary said...

takyah nak buat gaya itik balik ke sepetang nak goda lelaki... aku yg bergaya harimau balik ke zoo nie pun ramai gak boipren aku (hukhukhuk)...

mamat dlm gambar tu seksi giler ape...

Akim Iqbal said...

pengaruh kpop kbai

A retarded kitty said...

gambar sangat menggoda

kekeke

semutsengal said...

macamana dia boleh dpt batang mop yang sama ?


Err.

najihah sahami said...

perut dia seksi beb. heee

YOUsoF said...

Pernah nampak gambar ni, memang cun habis lah! ;D


Dia perlu tahu batas bercakap dengan bukan muhrim. Kalau perempuan melunakkan suara untuk lelaki pun berdosa hukumnya. (betulkan kalau tak tepat ye)

Sama jugak macam perempuan yang pakai wangian yang berlebih-lebihan sampai mudah dihidu orang lelaki dari jauhl lagi..

cha zainol said...

hahaha. aku rimas stok mcm tu, mau aku jerkah je sekali kot. huuu~

si robot comel said...

wa dapat bayangkan gaya perempuan tu,haha

p.s:gambo tu cun beb!hehe

aQimie Ceplos said...

iman dya tak kuat t kot :) hehe.
ad doakan dia spaye diterima hidayah. hehe

J.Syazwana said...

tak suka jugak org cakap gedik2 ni. last2 malas layan. hahahaha

KhaiRin - anies said...

hahahahaha..
bkn gedik la..tp ngada2
bleh ke?

delarocha said...

setiap manusia ada cara tersndiri untuk mencuri perhatian

Cik Ungu Kamila said...

just nak komen gambo laki tu. mmg buat gaye mengundang !

erk. hahahaaaa.

aReLaN said...

pergh..hot gler gambar tu.nak termuntah dibuatnya.hahahaha

cik ketam said...

cari publisiti..

attention seeker. macam2 cara ygdia nak buat. salah satunya, melentok selentok-lentoknya. (:

Rtp Farra Arisha said...

could imagine herself and so with her personality...hehe, mendoakan kesejahteraan dia adalah yang terbaik...:)

adan said...

gambar tu sengal la adwa.. haha...

lelaki kadang menyampah gak dengan suara2 gedik tu..

k e y r i said...

setuju dgn kau, tak payah nak murah sangatlah ahaha. btw, nice picture, sexy doh gambar ko tgah lap lantai tu kah kah kah ;p

APAN said...

sifat perempuan dah mmg mcm tu...mungkin membe baik ko ni terlebih sifat tu kot...
soh la dia baca entri, mna tau dia berubah...

amir aizat said...

hahah gambar tu mmg terbaik! hahah

Hanie Dew said...

tu la kan kalau nasihat orang cakap kite jeles. kalau dibiarkan macam ko kejam pada diri sendiri plak kalau mata telinga ko keep on bleeding. hahahaha..

cube sesekali ko tanya. "weh apesal sore ko kalau ckp kat pompuan ngan lelaki berbeza ah. ko ada dua peti sore ek?"

hahahha cecube cecube.

Ezad Skytech said...

haha...sakit mata woo tengok gambar ni...huhu~

bila tengok depan mata macam tu..sy pun rimas...erk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...