End...

gonna end soon...
  • student life :'(
  • degree =.='
  • tesis :)
  • FYP :)
im gonna leave....soon.
  • bangi :(
  • ukm :(
  • my super dupper best friends here :'(
  • my bed :(
  • classmates :(
bangi, ukm and kwn2...till we meet again soon ya.. insyaAllah mse convo bln 10 nie. ingat sume kenangan kite kat sni taw! ssh senang aku, aku tau sape yg setia n sape yg pergi..moga tuhan kuatkan semangat aku n kuatkan ikatan persahabatan kita selamanya. seriously aku syg korang wahai kwn2 :')

x tau nk nk rse ape skrng..seronok, sedih, sebak, gembira sume da bercampur..x sangka perjalanan mencari ilmu selama 3 tahun di ukm hampir berakhir...cpt btl masa berlalu n seriously all these gonna end soon, very soon :'(


buat kwn2 blog..sori da lama x jenguk blog kwn2..msa x mengizinkan...mungkin ini entry terakhir sebelum berakhirnya career aku sbg blogger hoho. Aku masih aktif di FB n Twitter, bila2 mse kite bole jmpe kat sne hehe






p/s : aku akan rindu semua isi2 blog dan kwn2 blogger juga. ada masa aku singgah tp as silent reader la :') jaga diri semua baik2!

18 comments:

Azham Vosovic said...

ala....sedihnya...jgn la tinggalkan kami kat blog...huhuhuu.....

*sebenarnya jeles Adwa da abes belajaq hehehe

~~Ticer Wann~~ said...

alahai sedihnya rasa.. pepun moga sukses dengan dunia kerjaya plak ye.. anyway congrats dh habis study n selamat berkonvo :)

semutsengal said...

aku bru na dtg bangi, kau da nak belah.

hmmm.

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah... selamat menjalani fasa kerja pula :D

alya_sygs said...

bestnya habis study.. :)
selamat berkerja pula ... hihi

anif abdullah| AA said...

alaa..ini entri terakhir :(

okay nak komen panjang2 boleh?
jadikan masa belajar saat yang paling manis dan berharga k!lepas ni,adwa akan lalui dunia pekerjaan pula..lagi banyak cabaran harus ditempuhi.bersedia?

**jangan lupa update pic konvo ye :) jumpa di fb/twitter .huhu

Yousof said...

Kompilasikan segala pengalaman manis pahit kat sana dan simpan rapi ok.. All the best Adwa!

Tapi kenapa nak jadikan ni entri terakhir? ;|

aNiss :):) said...

adwa :) rinduu. anis bau nak start balik berblog! haha. setahun tinggal :D

L said...

sedihnye bile nk habis belajar... seronok bile belajar..=)

jom baca sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

syakey said...

tahniah nak habis dah degree best wooo ;D

cucu umie said...

wah sis dah nak graduate.. perghhh sgt bestnyer.... btw, berblog2 lah lg..jgn tingglkan plk blog..

Ezad Skytech said...

kenangan masa study mmg best...susah nak lupa kan?

amir aizat said...

ala ala ala ,

Azham Vsvc said...

Adwa memang komited untuk berhenti blogging buat seketika huhuhu....

Faaein Talip Roy said...

adwa!.. lama betul tak jengah blog ko..

jengah2 je baca entri sedih la pulak.. =(

update lah lagi.. rindu nak baca lagi..

tempat belajar akan sentiasa terkenang2.. selamat menempuh alam baru pula..

dan.. selamat hari raya!!!.. hehehe.. perghh.. rindu betul nak lepak dari blog ke blog macam dulu2..

ch000tz axoera ヅ said...

gi lah mana pun tapi jangan lupa akak okesss heehehe xoxo

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

err bye

cheeze maz said...

salam semua,

tahniah sb dh nak habis belajar.

owner blog nisukakan sugar glider kan? Mohon semua peminat sugar glider support penyertaan CHEEZE MAZ (serbuk keju berlogokan sugar glider)

Jemput juga sertai Giveaway di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...