another stage of life

27 Februari 2012


terima kasih kpd Allah yg memberi nafas utk aku trus hidup selama 22 tahun ini.
terima kasih kpd ke2 org tua ku yg bersusah payah membesarkan aku dr kecik smpai da bsr nie
thanx kpd my siblings.
thanx to my beloved frens.

untuk segala doa yang dikirimkan, mohon Allah perkenankan.
insyaAllah amin.

smlm dpt beday wishes dr mak, abah, my big bro n adik2.
hr nie ramai buat aku tersenyum,especially kwn2 rapat yg tetibe bw kek dr blakang n nyanyi ramai2..ade beday card..dpt hadiah dr Indonesia,,dpt cupcake comel2 hihi..
masuk kelas mcm org gila sbb membe2 klas lain join nyanyi ramai2 :')
kwn2 FB yg ramai wish
kwn2 Twitter jgk
special dedication dr tumblr member
it totally makes my day ^^


"Ya Allah, Ya Tuhanku, sempena hari kelahiranku ini,aku bermohon jadikan aku seorang anak yg solehah kpd kedua org tua ku, dan jadikan aku hamba yg solehah kepada Mu.Pelihara lah aku dr segala kejahatan dan kemaksiatan.Bimbinglah ku kejalan yang benar dan jalan yang Kau redhai.Permudahkan la segala urusan ku dan perjalanan hidupku. Sesungguhnya Engkau tempat aku meminta pertolongan.Amin Ya Rabbal Alamin"




p/s : Hati senyum :)

28 comments:

si robot comel said...

selamat ulangtahun yang ke-----:P

syafiqakarim said...

selamat hari lahir lagi sekali buat adwa yg gijes hot dan sensasi.
huuu.cepat kawen!
*eceh.padahal sebaya kot

cik sakdi said...

hahaha adwa HB baby.. dah tua tu... nnt kalu jumpe kat sane aku belanje pasemboooo hahaha

aReLaN said...

hepi bday to u.otanjoubi omedetou!!!hehehe..mudanya la.

~~Ticer Wann~~ said...

happy birthday dear.. moga sentiasa berada dalam rahmat Ilahi :)

syakey said...

slamat ulangtahun adwa!

moga segalanya dipermudahkan Allah :)

Miss Amateur Cook said...

Adwa!!!!!!!!!!!!!! adwa yang ku rindui..happy birthday girl..kite mmg ingat sgt3 birthday awak lagi2 birthday awak same dgn adik kite farid..nak wish kt adwa tp xblh kol xblh msg..fb pn dh xde kn skrg..

kite bharap awak sentiasa happy wlaupn diduga dgn pelbagai dugaan..kite patut happy sbb Allah masih sayangkan kite dan mengharapkan kite sentiasa berdoa dan mendekatkan diri kepadaNya bila dilanda dugaan..jgn lupa Allah kerana Dia lah sebaik-baik penolong.. ;)

i miss u so much bebeh..kite blk msia nnt gather2 tau..take care always..

xoxo,
Nur Aisyah Kosnin

Abg Stalker said...

adwa..sory dik.td abg da taip pnjg2,tp tbe2 hilang plk.maaf abg lmbt wish.hapy belated besday dik. :)semoga segala kebaikan berpihak pd adwa.Amin..

Lynn Damya said...

happy birthday adwa ! :D

Asrul "iLham" Sany said...

selamat menyambot hari tua ;-)p

najmi^^ said...

HB:)

YOUsoF said...

Sweet habis ada orang nyanyi ramai² lagu hari jadi tu.. Seronok²..


Aminnn.. Semoga semuanya dipermudahkan..

ABU said...

kann happy belated besday.. ahaha nak wish lagi kan even dlm twitter dah wish beberapa jam awal seblum besday haha...

Hans said...

besday 29hb 2 ker?
selamat hari lahir

cimöt said...

boleh wish lg kan..
hepi belated besday dear..

aleen aiden said...

amboi meriahnya birthday dia..keh3

Abu Huzaifah said...

selamat ulang tahun.. err maaf lambat wish.. :'(

si ngokngek said...

happy birthday..tingtong..
dah tua kan,belanja adik makan..rawrr

eh ada thumblr ka..

Iznie said...

happy birthday... :) hehe

Azham Vosovic said...

Adwa...

nak wish sekali lg...

Happy Belated Birthday!

fathiahRAIHANA said...

sorry lambat singgah, heeee. Happy belated befday ye ^^
may Alah bless!

KhaiRin : anies said...

happy belated birthday

najihah sahami said...

huaa..hapi belateddd bday adwa!

Fara E's said...

dah lambat ke nieyh ? sobsob
happy belated befday sis ;D

budak penjara said...

haha nmpk sngt xde org nk wish besday ko kn??sbb tu ko wish utk diri sendiri haha

NURUL NATASYA AMIR said...

Hepy Belated Bday dear =)

amna said...

Moga-moga dipermudahkan urusan seiring meningkat lagi setahun usia cik adwa.

with love, jia :)

c'axoera ヅ said...

sorry as I missed ur day.....happy belated buuuuuuuuufday dear ......xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...