serupa ha..haa..haaa...

erk? apakah tajuk?. arghh lantak laaa..lama gila x menulis, semenjak x jadi wanita bekerjaya nie busy ngan anak n laki laa.heh! *perasaan nk ade laki* hahihuu :P

xde pe laa nk cter, cuma busy..busy..busy jd budak final year nie. nk buat tesis nie bkn senang tau x? tau? haihh. kelas sem niee x byk taw! ittew sukew sgt2! hikhikhik :D klas ade dr isnin sampai rabu sajoss! heaven! heaven! . tp xde la heaven mane bila hr2 blk bilik tgk tesis dok *wink* *wink* ajak dating..pfftttt!! stressssssss!!

esok aku start bw, tp x janji laaa..rindu jugak nk dgr gosip2 membe2 blog lain. hihi.

Stay Tuned! Stay Cool! :D

tgk gamba nie sblm tido..sejuk mata,sejuk hati :')
Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin
a.k.a Masjid Besi, Putrajaya


p/s : moga sentiasa ada harapan baru untuk kita esok. :)

25 comments:

Popkorn said...

teringn nak pg masjid tu tp x sampai lagik...

aiEz said...

adwa..hee...ha meh singgah blog aie menanti ni,hihi...

*psstt,pic yg post kat fb tu kan?

chemay said...

buat tesis tuh rajin2.
jangan berangan nak ada laki je tau adwan.
rotan kang baru tauuu
hehe
:P

Miss Amateur Cook said...

wahhhhhh dia dah update. kita dh rindu kat adwa blk ni. mcm mane. haha. nnt ada masa kite skype lagi tau. xoxo.
:-*

cha zainol said...

aku pon teringin nak pergi masjid tu :')

syafiqakarim said...

amboi..wanita bekerjaya yuuuuu
hahah nice sgt!
akan ku jejak

Lea Isnawi said...

selamat kembali :)

si ngokngek said...

bila kawin tak ajak ceq pon..haha

KhaiRin : anies said...

xpe study d dahulukn

aReLaN said...

memang seksa la buat thesis.dulu diri sendiri pon tak tau tulis apa dalam thesis tu sebab in japanese.hahaha..lawa kan masjid tu

Ezad Skytech said...

thesis...boleh giler buat thesis ni...haha...belum merasa lagi buat..hee~ mungkin akan merasa satu hari nanti...

adan said...

welcome back adwa.. hehe.. :)

deeya said...

tak pernah lagi masuk msjid besi . bile g putrajaya je t'ingin nak masuk sane , tapi dok terbayang2 kalau masuk msjid besi mesti panas kan . muahahaha !

si robot comel said...

hai wanita bekerjaya,hehe.

Juliet_iRa~" said...

hee..xpnh pg lagi masjid tu..wuu..aritu g masjid putra je..:)

selamat menyiapkan tesis!bila dah siap mmg rs besttt sgt!heee

syahirooAhmad said...

tak pernah lagi masuk Masjid baru ni.. teringin.. yang satu lagi tu dah biase.. :)

faiz said...

slamat berjaya ngan thesis..

Azham Vosovic said...

Adwa: hehe...selalu lepak Putrajaya eyh? hehehehe

delarocha said...

jemput datang blog ye..nnt boleh tolong 'like; sesuatu? :-)

semutsengal said...

aku bru perasan ada kalimah Allah dekat situ =)

iKhRam said...

pengalaman buat thesis
dah pun berlalu,,

mmg tak nak ingat lg.. sebab letih sgt.. haha.. tp berbaloi

percaya lah

c'axoera ヅ said...

heheheh Masjid my big boss :D mestilah shantek :p

amna said...

khubah kan.. nice :)

aswadz said...

thesis kalo tulis last minute, bole wat korang giler.

Hanie Dew said...

semoga dipermudahkan segalanya adwa. aminn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...