gamba saja..err mungkin ade tulisan sket -.-'





Sibuk mcm mane pon bnd nie aku x tinggal
pengubat suka dan duka dikala stress haha :D

Gary Opaa Saranghae! <3

*gigih tgh d/load ep 90 skrng ^_^



P/s : ayuh running man FYP. erghhh! -.-' 

25 comments:

aisya said...

sape x gelak tgk running man mesti something wrong.. hehe

syafiqakarim said...

kahkahkah...
pfttt.da download nak pinjam

Umie Artoqiemie said...

weh. jelly aku ngan kau.. aku baru sampai ep 67 ni.. nanti aku datang bangi, aku mintak kat kau okay..

kwangsoo & HAHA oppa hwaiting!!!!

Ezad Skytech said...

haha..best kot layan running man ni...:D

zulhilmi tempoyak said...

xpenah tgok.. hahaha

♔Lady Ainaa♔ said...

wahhh running man!!! peminat running man disini..awwwww....!!!!! kelkar gile lyn running man, blh hilang stress...

Anyway, chayokkk!!!! hehehehe

ABU said...

Wah layan cerita Korea sekarang.. "Anyo sayoo".. Errr btul ke aku cakap tu hahaha..

Azham Vosovic said...

wah...classmates I yg perempuan pun dok gila tgk cerita ni hehe...

adol ihsan said...

Salam..

Waahh.. Fans korea dia ye .. :)

syakey said...

abu: apa kauu ingt sayoo sayuran?? haha

adwa: amboih kemain aku kann nk komen kt reramai org kt entri kau. hehe. running man wajib! tp sem ni aku tak menengok pon lagi T___T

KhaiRin : anies said...

da jd mcm bos sy lak hehehe

jeely jelly said...

same goes to me. peminat tegar running man ! :D

YOUsoF said...

Suka dengan program ni.. Serius kelakar, boleh buat hilangkan masalah kejap.. Tapi malangnya belum ada peluang nak download bebanyak..


*Terima kasih Adwa! Sokongan dai kawan² mungkin nampak kecik tapi cukup BESAR kesannya. ;)

Harap² semuanya baik dan dapat jadi lebih kuat, insyaAllah. Terima kasih tau!

Rtp Farra Arisha said...

this is everyone's favorites hiks.

adan said...

sy tak tahu pasal running man ni.. member laki ada gak post pasal running man ni.. bila sy cek kat google..running man ni macam rancangan reality.. yeke?

Hanie Dew said...

hahaha..aku pun donlod tp takde mase nak tgk.

song jun ki oppa saranghae! ihiks!

J.Syazwana said...

oh running man !
dah lama tak tengok. *sedih*

suka kim jong kook.
sebab dia tough. boleh gittew?
hahahaha :P

teha said...

running man ! yeahh ! :)

chemay said...

best ke cite ni?
kawan2 + budak2 kat fesbuk dop apdet status pasal cite ni.
chemay tak pernah tgk lagii
T___T

amna said...

kenapa semua kawan2 pun tgk rncgn ni? siap dwnld bnyk2 episod. best sgt ke cik adwa ?? :D

si robot comel said...

kita tgk episod satu je,haha

aiEz said...

adwa kaki korea,hehe...lama dah tak layan citer korea,hehe

zulhilmi tempoyak said...

xtahan mendengar... huhuhu..

deeya said...

waaaah ! adwa dengan dngan dya punye adik same je . tak abes2 nan korea dia . kowang kalau duduk seumah memang ngam . haha !

ღKekunangpelangiღ said...

Amboi.. layan running man. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...