ganja

wohoi!!! eh salah Assalamualaikum :D

gila-gila FYP gila!...weyh bkn FYP gilaaa! tp aku yg gila nk buat FYP nieh -.-'
hoho cool2!. lusa da mau berangkat pulang penang, weehooo! x sabaq baq hang! aku da stress mcm org gila dlm bilik melayan FYP yg x sudah2! *memey la x sudah2 sbb ko pon x abes final year,final sem lg! :|*

drpd serabut cter sal FYP, kita berjimba2 n bercinta2 dgn buku yg x sepatutnya dlu ye.eh?


Ganja 1
nie barang gua pinjam jak! sbb da kwn aku beli, baik aku pinjam jer keh3!..tp dua2 blom sempat lg aku nk baca sbb berchenta ngan FYP.Aku akn habeskan buku nie dlm mse sehari je dlm bus otw nk blk penang nanti. best! adela peneman aku dlm bas nnt,xde la bosan :)

Ganja 2
nie aku bru grabbed jumaat lepas tp bkn la aku yg beli..aku hantar wakil tlg belikan kat pekan frinjan s.alam. Bnd nie limited edition,aku nk order on9 da habes plak..sebaik de membe tlg belikan ngeh3 :D . yg nie pon aku rse otw nk blk penang nnt pon sempat je nk habeskan. #KOPI nie kafein gua dlm bus laa kirenye. btw buku dia comel sgt! ^_^



p/s : memandangkan esok xde klas,nk pegi library katanye aku nie..nk cr journal utk FYP. hopefully xde la aku mcm gila x tentu arah cr journal esok klu x, masak! aku x dpt nk develop sistem -.-'


32 comments:

si robot comel said...

nak kopi nak kopi,aaahhhhhh

adwafarahin said...

@madi : hehe meh2 dtg bangi! hihi

syafiqakarim said...

aku xpegi frinjan dan tak pegi boco.
dem bz.mcm mana pun aku akan dpt kan juga.hahaha

syakey said...

aku tak pk lagi nak buat tajuk apa untuk fyp aku. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ezad Skytech said...

haha...tajuk entri bukan main lagi kontroversi..ingatkan ganja apa tadi...haha..buku rupanya...:D

> takde bosan sgt nanti otw nak balik penang kan..hee~

AwieKashi said...

penah sentuh...tapi tak baca pun..org baca buku KELABU je... ngee

wan niahix said...

mmg ganja... hahaha... selamat bergembira dengan ganja2 tu... ^_^
<--main2 je...

aReLaN said...

rajin betul cik adwa ni membaca ye.kalau saya,dalam bas tu tidur jela keje.hahahah

Aqiim said...

adwa, nk pinjam buku KOPI tu boleh? :P

adwafarahin said...

@aqiim : bole2..tggu aku blk penang :P

adan said...

cover buku kasino dan pecah tu smart.. salute la adwa boleh membaca time dalam kenderaan.. sy tak boleh..pening..muntah.

semutsengal said...

banyak betul buku buku mcm ni launch sekarang.

c'axoera ヅ said...

student kena banyak membaca...hakak tak mampu dah nak membaca.....system penghadaman agak tepu n beku hehehe

chemay said...

nak pinjam nak pinjammmmm.
:P

Lea Isnawi said...

nak pinjam! nak pijam!

faiz said...

buku ape tu....

aiEz said...

adwa,mahu satu..antar kat aie eh?hee

Faaein Talip Roy said...

FYP!

FYP!

FYP!

FYP!


good luck lah adwa..

aku doakan yang terbaik untuk ko dari kejauhan ni..inshaAllah [^__^]

syahirooAhmad said...

ntah adwa ni.. ingatkan pasal daun ganja ke.. haish.. meh nak pinjam kisah cerpen kopi tu.>!

Azlan Strider said...

Buku Kopi??Black or with cream tu??hehehe

Regards,
-Strider-

~~Ticer Wann~~ said...

hadoii ngatkan ganja mende la ni... rupanya buku2... good-good.. pepun all da best ya dear :)

najmi^^ said...

h tidak..aq tak tau fyp tu ape T.T

Ihsan Arifin said...

fuh macam syok buku ni. meh nak pinjam sehari boleh ? haha

Nenek Kebaya said...

capucino ade tak cik adik?hehehehe

ABU said...

wah jadi ulat buku pulak skrng ya..hehehe bagus bagus..:P

ღKekunangpelangiღ said...

Amboi, rajin baca buku. Kononnya? haha. :p

Azham Vosovic said...

wah...adwa pernah pegi Pekan Frinjan? teringin nak pi tp xtau jln hehehe

amna said...

wah.. seronoknya dia dpt buku baru :)

Mat Haron Mustapha said...

FYP tu final year project kan? x bape paham sngt istilah student ni. masuk u pun x penah...humble giler. haha...

pompuan ngan novel, ibarat pompuan makan nasik. cannot be separated...oppsss...

Fara E's said...

gua tak pernah baca buku fixi . ahh , katak sungguh gua ni . aishhh

YOUsoF said...

*akan cuba baca entri ni dan berikutnya bila ada masam nanti..

Hanie Dew said...

buku Kopi tu macam menarik.

better ada bende nak buat kalau travel jauh dlm bas kan dari tido. pening kepala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...