rindu family...

td bce blog membe sayup jer rase die cter pasl arwah mak die..bile bace aku terus nangis huhuhu...mmg ak x dpt nak rase ape yang die rase tp aku tau die kuat.yup.dielah wann yang aku kenal yang x pernah sedey depan org lain malah siap gembirakan org lagi.. lucky my best friend dpt 1 bilik ngan die.. bile die cter pasal mak aku jd tetibe rindu mak abah n adik2.. rindu nie buat aku betul2 sakit dada...rindu yang sgt2 kat dorang..

wuarggghhhhh...rse nk balik penang skrng..bole x???

AZAHAR'S FAMILY

aku nie jenis yang x bole pisah ngan family..papepon family tetap no 1,walau mcm mane aku susah or senang sakit or sehat dorang tetap ada..x dapat ak byang kan hidop tanpe diorang..

ABAH:

EN AZAHAR ABDUL RAHIM

garang mcm mane pon angah tetap syg abah...u're the greatest father in da world..xde sape bole ganti tempat abah dalam hati angah...angah sayang abah sgt2..setiap kali angah cakap ngan abah angah mst rse abah tetap dekat ngan abah,terima kasih atas segala ape yang abah da bg kat angah..kasih sayang,dwet..dan mcm2 lagi..abah ajar angah erti kehidupan.."TIADA APA YANG PERCUMA DALAM DUNIA NIE" so berhati hati angah jgn mudah tertipu..angah tao bertapa penat susahnye nak besarkan kami 4 beradik..dr sekecik-kecik rumah smpai da hidop selesa skunk angah nmpak sume tuh..
TERIMA KASIH ABAH

MAK:


PN ROZNAH ZAKARIA

i need u mak,rite now i really2 need u...angah rindu masakan mak,peluk cium mak dan sume bnd la..mak la yang bg angah hidop kat dunia nie...dr sekecik-kecik tapak tangan smpai da besar nie...byk bnd yang angah bole kongsi dengan mak im lucky to have u sbb bukan sume mak nak share pape cter ngan ank pompuan diorang kn??setiap kali angah call mak angah x penah lupa nak ckp I LOVE U MAK N ABAH sbb mmg yang tuh yang angah rse setiap kali angah dengar suara mak atau abah..angah ada ckp kat mak gusi bengkak smpai demam2..hr jumaat mak text angah..


mak:angah bengkak gusi da hilang ke?apa kabar?
angah:da surut sket mak,mkn ubat doktor bg tu..mak ngan abah sihat?
mak:mak ngan abah sihat,jaga diri baik2 tao..mak ngan abah syg angah sgt2
angah:ok,angah pon syg mak ngan abah sgt2..kim slam kat sume

aku tau mak risau aku nak operation khamis nie..kalau bole aku nak 1 family ak ada walaupon its minor surgery..tp aku xnk susahkan diorang insyaAllah sume akn ok..
nasib baik ada kk yang akn teman aku mse surgery nnt..seyesly aku takot sebenarnye
hopefully sume akan ok.
TERIMA KASIH MAK

ABANG:


MOHD HAZIQ AZAHAR

abang aku nie nmpak cool tp aku tau die sayangkan family..ssh cmne pon die nak tlg jugak adik2 die...kat KL nie tnggl aku ngan abang jer..susah senang aku ngan abang je tao..bile abang perlu duit die bg tao aku..cume die pesan jgn bg tao mak..aku tau bukan senang nak dok sendri..tp abg yang nak blaja hidop sendri..die nak tao betapa susahnye abah cr duit utk kami dulu.Memandangkan aku ad duit PTPTN ak tlg abg walau x byk pon...bialah susah senang aku ngan abg kat sini ktorang 2 org je tao..bile aku susah abg akn tolong..aku xkn lupe pe yang die da tlg aku..byk jugak aku sshkn die..
TERIMA KASIH ABG

KAKAK DAN ADIK:

NUR ADRIANA SYAMIMI AZAHAR


NUR HANAI IZZATI AZAHAR

adik-adik aku nie penyeri hidop aku
kat rumah..aku x pernah sunyi duduk rumah kalau diorang ad..ktorang akn buat byk bende same..gelak same2 makan same2 tido same2..
oooohhhh aku rind
unye kat diorang skrng...NANI skarang da masuk asrama tnggl MIMI sorang2 kat rumah.Sian adk sunyi.Setiap kali aku telefon rumah mst adk akn tnye bile angah nak balik?nak mkn aiskrim same2 la...nnt angah balik kte mkn aiskrim same2 k..hujung bulan 4 nie angah balik la..angah pon rindu kat adk ngan kakak..diorangla yang menceriakn hari2 aku di rumah..TERIMA KASIH KAKAK AND ADK





igt la ye sume mcm mane seronok hidop ngan pakwe makwe or kawan2 pon family tetap no 1..itula yang akn always kat sisi kiter x kire mse susah senang kiter..slalu lah berdoa atas kesejahteraan kita sekeluarga..aku nak jd anak solehah utk mak ngan abah aku..insyaAllah


TERIMA KASIH MAK ABAH KERANA MEMBESARKAN ANGAH ANAKMU YANG NAKAL,SUKE MELAWAN,DEGIL,XNK DENGAR CAKAP DAN SUKE MERAJUK INI


NUR ADWA FARAHIN AZAHAR

2 comments:

suri said...

salam kenal dari suri..

bestnya ada ramai adik brdik..hehe blhjr lagi ke??huhu..

a d w a t i n g t o n g said...

salam kenalan juga...hehe 4 org je adk badik adwa...a'ah adwa balaj lg..kat ukm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...