xnk risau da

dalam hidup sape2 mmg  xde aku..so xyah la nk tacing2 ngan aku..mmg sume org xkn faham kite..aku xnk igt sume bnd yg ko buat aku terasa sbb aku igt sume bnd baik yg ko da buat..even bnd kecik pon bg ko cm xde pape tp tlg jg hati org lain,jgn nk ikut kpala ko sgt..aku ckp dengan baik2 okay..aku x ckp kasar pon ngan ko tp mmg aku ngaku aku jawab sepatah jer tp it doesnt mean aku nk moody kat ko...ko pena buat bnd yg same tp aku pk ko x sengaja so aku mls nk amik pusing,sbb ko pon ader cre sendri nk setel hal ko..aku da mintak maaf da pon but no respond so aku kire setel,terpulang la..skrng aku pk nk balik penang nk tau keadaan mak abah jer..hopefully sume ok,demam roomate aku da berjangkit ngan aku..keje melambak dr siang td.x gerak dr meja study nk setelkan sume..sakit kpala,otak,ngan fizikal skrng.tengs to kwn2 yg sudi dengar n cbe bg opinion,aku rse lega sket.right now,i need a shoulder to cry on.tq




ssh nk buat org paham situasi kite sbb org tu x berada kat tmpat kite.
demam cptla baik,esok kelas penting
mak jg dri elok2,nnt angah balik
abah,sori angah xde ngan abah nk tlg ape yg patut

4 comments:

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

sabar2...dugaan di bulan puasa ni.. :)
semoga cepat sembuh..Amin...

adwafarahin said...

terima kasih cik nora..sedey la x bersama ngan mak..huhu tengah bersaba la nie..dengan demamnye...harap2 cpt sembuh..amin..

c i n d a l e n a said...

sabar ye adwa...=)

adwafarahin said...

da malas nk pk da..biala..xde pe nk pk kn da..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...