im stuck here

ermm sgt bosan di bilik
smlm driving hari nie pra ujian
pra ujian hari nie sgt SUX
bole x xnk drive tp nk lesen trus
"r u insane???,of course u cant!"
ok stop talking about driving license!

2 hari kat blk mmg bosan sgt
even byk keje,tp aku hanya pandang screen n blur ape aku nk buat
otak x bole proses apa pon..
assgnmt aku tgk bkn dngn mata hati
BLURR..xde idea

yg aku buat hanya melayan Grey's Anatomy dr seasons 4 till seasons 6 *gigih*

i have to move on!
dear ME,please jgn malas

p/s : aku dilema nk beli tiket bus bile ntah, JPJ test 1/2 tp of cos aku kene blk penang hari rabu..n cuti bersama family 5 hari jer?  :(

8 comments:

n0r fAzLeEn mOhAmmAd nAsiR said...

adwa....alin tag adwa... :) http://alinfazleen.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

adwafarahin said...

hey tengs dear!

iszieylyanziy said...

bosan kan kalau dok dalam bilik je

adwafarahin said...

mmg bosan @_@

~~su manje~~~ said...

su tak sturk....................
adoi sis...tenang2 je....

adwafarahin said...

tgh tenangkan hati la nie
=)

NICK IRFAN said...

mmg bosan kalau seharin tinggal dalam bilik jer...

adwafarahin said...

nick : ya sgt sgt sgt sgt bosan

sye bole mati kebosanan di bilik =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...