nyum nyum nyum! ^_^

oh! aku di paksa tag oleh incik ini NICK IRFAN (@_@) hehe gurau ye incik irfan! makaseh taw! xpe,disebabkan tag pasal makanan layan jer...moh la kite jwb!



Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut
Nasi goreng USA
Kuew tiaw kungfu (lantak la aku eja cmne pon..yg penting sedap! haha)
Mee rebus mak aku buat (perghhh! terangkat habis)

Jenis air apa yang korang paling suka?
eh! incik irfan samo la plak,Teh Ais jugak yg aku suka!

Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..
Malay, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
Malay
Western
Mexican

Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!
bak kata incik irfan kita,mmg aku pon kene pk masak2.hehe


Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
plng byk aku bayar RM150 cmtu la,mase tuh blanje membe2 Pizza Hut
 lebey kurang kenduri kesyukuran sket sbb PTPTN aku diluluskan

Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?
Restoran Fareez Maju,Bangi
tmpt aku kadang2 lepak tok tgk bola o membe2 ajk mkn
harga not bad n sedap!
(ok tetibe teringat nan-chema Fareez yg sedap)

Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak
Mana satu yang korang suka? Kalau korang suka tapi xde dalam list,gtaw ek.
ayam yam yam..

Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..
aku single saja..tp klu lepak mmg slalu kat Fareez Maju xpon McD bangi

Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?
tettt! nx question!

Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?
hidang pape je,aku mkn je ape die bagi,rezeki kan

Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.
ikan haruan,mmg x bole blah gile

Menu raya yang paling disukai?
ketupat
lemang

Jajan/ cekedes yang korang suka
aku x suke sngt mkn jajan so xde yg febret la

Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?
Nasi tomato
nasi ayam

Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?
sambal ayam.mak cik aku msk.aku mmg hantu pedas,org lain bersulam air aku slumber makan xde pape sedap wooo~

Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
Mcd jom!

p/s : aku x tag sape2..tp klu anda berminat sila jawab tag nie okay! pis yaw!


6 comments:

~~su manje~~~ said...

salam sis..
singgahmalam sabtu..pekabar sis...?

adwafarahin said...

baik je su

hee =)

hans said...

ku pun kena tag
hpohohoh

P/S : Bersama Hans Menikmati Makanan Western - Chop & Steak

NICK IRFAN said...

wah! thnkz ye sudi jawab tag sy kasi ni.. :)

~~su manje~~~ said...

salam sis
singgah di ptg sabtu untuk up traffik sis... su demam////

adwafarahin said...

same2 nick irfan

su: makan ubat ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...