#3 Wordless Wednesday,WW (Vector)




p/s : abe goreng,aku tau ko bdk multimedia,da hebat habes,bg komen sket ex-classmate ko buat vector nie..amacm ok x?

34 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

wajah macam lelaki. badan si gadis. kombinasi yang pelik. kekeke. tapi pewarnaan sangat kool~ :)

The Sharkox said...

wawah

delarocha said...

bikin sendiri ka...

boleh buat tutorial dalam blog ni nnti ya :-)

syrupmasin said...

wiwit :D

::FAIZ FARISH:: said...

haha komen Thinker

lilypelangi said...

dua alam ke? hehe

ABU said...

lawa pic.. apakah? :P

eRza farEeha said...

oh!! adwa!

najihah sahami said...

waa..adwa buat sendiri?hebatt!!

muhamad hanif said...

cool !,


tapi badan tu sasa sangat.

nabila izyani said...

semart adwa..
laki ke perempuan?? haha

alif haris said...

fuiyoh .. cmn buat ni adwa ??

Abang Stalker said...

apa mende ni adwa?haha..unik semcm je.

cucu umie said...

bt sendiri ker sis?? boleh tahan..

Abe Goreng said...

ADWAAAAAA!!!!! Serius ke ko yg buat. Ok aku terus rase nak panggil ko SHIFUUUUU! Plez ajar aku.

Ko tau tak kalo ko htr artwork ko kat Lecturer Seni Lukis aku kompem2 dpt A+. Jujur wey. Asl la ko xbuat time aku kena htr asiggmnet dlu, kalu tak boleh aku curik ko pnyer, mesti Seni Lukis aku dapat A+.Wuwu.T_T.

Nampak sgt aku ni name je budak multimedia, tp xde bakat, minat je ade. Sedih gila.

Eh cube kat bahagian dada tu kalu ko buat sikit shadow bg nmpk kesan lipatan baju,kompem smart. Kat spek mate pon same, try buat shadow sikit.Huhu. Tang rambut tu kalu ko kasi detail kan bagi nampak line2 sikit2 ok gak kot.Hehe.

Btw Adwa, artwork ko mmg superb, kolor background yg ko pilih mmg matching dgn subjek lgpon gugurl mcm ko mmg minat pink, so ok la.Hehe.Tapi yg paling aku suka part muka dgn body die, perfect bai, tang hidung , mulut, tangan. Pergh!

Tu jela komen eh bukan, pendapat je, kalau komen tu macam profesional je.huhu. Nice.:D

Btw Adwa, artwork ko mmg superb, kolor background yg ko pilih mmg matching dgn subjek lgpon gugurl mcm ko mmg minat pink, so ok la.Hehe.

aleen aiden said...

aku ko xnak suruh komen?yelah2..aku budak akaun je..hak2

apik pehe said...

aaaa..motifnyer adwa?hehehe..meh cepat..apik nk naik weelo

amna said...

hello cikadwa? where r u dear??

Hans said...

komen aku macam komen pertama
:-)

JIJI YU said...

oo org pggil vector ek

khairul akmal azman said...

ye ker adwa wat ni
mmg terbaik la!
de bakat terpendam ni

alif haris said...

wah wah abe goreng puji beliau :D
hehee

IMANSHAH said...

nice

tia @ Ini Kisah Tia said...

ek ? muka macam lelaki tapi gaya macam perempuan .. eh , pose .. macamana ni ? huhuu

adwafarahin said...

mr thinker : haha ntah la da mmg gamba asl die cmtu adwa tiru je hoho..btw tengs taw!

the sharkox : "wawah"? haha x tau nk tafsir ape..btw bro tengs kasi tutorial

delarocha : yep ^^
nk buat tutorial? adeh..x pandai la nnt adwa try tgk dlu cmne k

syrupmasin : hoho makaseh :)

faiz : aku pon nk haha jugak la

lilypelangi : haha x2 die seyes pompuan

abu : tengs abu! perempuan ler..adwa saje test2 je

erza : yer erza!!! :)

najihah : tengs taw :)

hanif : tengs2! nk wat cano mmg bdn die sasa haha

bell : tengs bell! pompuan la dol! haha

alif : errr adwa blaja dr tenet tgk tutorial je

abg : err org la bro tp dr gmba real adwa transform ke gmba cm katun :)

ayie :a'ah tengs ayie :)

yon a.k.a abe goreng : perhh panjang komen ko btw tengs sgt2 aku
pon buat bodo2 je..kene improve lg kot..
bykla ko nk ciplak! haha x bole2

yg pasal shadow tu nnt aku try

tengs again kawan!

aleen : derr! bajet tacing ngan aku plak haha ye2 aku terima sume kritikan n pandangan membe2 blog :)

apik : motifnye nk tunjuk artwork je haha..adwa blk kl 3/9 nnt kite naik weelo k!

amna : ello amna! adwa ade je syg cume x berupdate je

hans : pon bole :) tengs!

jiji : yep org pnggl vector :)

kay : ye la adwa buat :)
tengs kay!
haha terpendam la sgt ade sorang bro tlg bg tutorial

alif : haha

imanshah : tengs!

tia : haha ntah la mmg tu gmba realnye adwa transformkan ke katun je :)

adan said...

smart ar picture adwa.. kai software pe?

Abu Huzaifah said...

pergghh!! yg ni terbaik kot :)

ZORA said...

cantik juga..:P

YOUsoF said...

Oh! Yusof




;D

apik pehe said...

yeahhh!!!apik pon balik KL sebelom 4 aribulan jugak..weee..tak sabar nk naik weelo

chenta said...

pernah tgk gambar real yg body n style mcm dlm gambar tu..nice work dear! ^__6

Papa Mifz said...

cantek n menarik...sgt berbakat...leh di ketengahkan nih...:)

Aisyah Aina said...

best la pandai buat ;)

Miela Tahril said...

smart r adwa buat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...