aku rindu hero2 aku nieh!

ABANG


ini abang aku MOHD HAZIQ BIN AZAHAR,umo die 24,da keje da skrng.Die dok kajang aku dok bangi tp ktorang jarang jumpe,sbb aku tau die pon sibuk.ktorang klu jumpe pon mst die ajk kua mkn sme2 jela,Kire ok la kan at least die mahu jenguk adik die yg sorang nie :) hehe

mse kecik ktorang slalu gaduh gak,skrng da besar xdela aku ngan die pon dok jauh,so skali skala jumpe o blk rumah aku bole rase die caring ngan adik2 die.kitorang adik2 mintak pape die akn usaha bg ape yg ktorang nk.

smlm die blk penang n hr nie blk KL blk aku pesan mcm2 dr rumah suh hanta kat sni sbb ak x dpt blk smpai short sem habis bulan 6 nnt.n abg aku on je nk hantar brng2 aku kat ukm nie..tengs bro!! luv u lah! :)

aku nk die tahu,walau cmne jahat pon die,die abg aku n aku syg die.mmg xde sape bole ganti tmpat die sbg abg aku

*bro,me ur sisi miss u so much lah! ='(

ABAH


nie abah kesayangan aku ENCIK AZAHAR BIN ABDUL RAHIM.muke garang kan kan kan?,hehe abah mmg garang bersesuaian la dgn keje die as Pegawai Penjara.tp garang2 abah mse aku n abg kecik2 dlu je skrng garang jugak tp bertempat..aku n abg mmg nakal mase kecik ape je aku x penah rse mse kecik kan,tali pinggang,hanger baju sume penah kene tp aku tau abah buat mmg sbb kami nakal.adik2 aku untung la sbb x penah kene mcm ktorang.

skrng aku dok jauh ngan abah,tp skali skala blk penang aku mmg spend mase ngan abah mcm basuh kete same2 x pon tlg abah jual beger *abah buka kedai beger,saje buat pendapatan sampingan drpd dok saje mse cuti.tp aku da blk UKM sumpah rindu nk blk rumah.Slalu klu aku kol rumah ckp ngan mak,mst mak tanye nk ckp ngan abah?,aku ok je tp abah klu ckp nk ckp kejap je hehe sbb abah kate x tau nk ckp pe..tp perkara yg slalu abah buat klu da abes ckp ngan aku "angah blaja elok2 ok,I love U" .bile dengar je mcm tu seyes aku nk nanges..haha *ok aku mmg cengeng.

*abah,angah miss u lah! ='(



p/s : ptg cmnie aku nk bermood jiwang2,layankan je.

9 comments:

izzah said...

u got 2 heroes,i got 3!!haha..
nice post..
meleleh tau.

adwafarahin said...

haha ya u rite cousie!

jgn meleleh nok!
haha tq ya =)

ked :) said...

nak kawen ngan abg boley??
hihi gurau.

adwafarahin said...

hahahah boley2!
isi borang dlu ye!

mykhalis said...

ingatkan ked nak cakap kawen ngan abh..hehe.. biasala.. bila dah besarm jarang jumpa family mmg cepat tersentuh je hati nie..

adwafarahin said...

haip2!
ngan abah x bole lah
btl tu khalis da bsr cmnie mmg susah nk jmpe

chii said...

alala..walaupun jauh di mata..di ati tetap dekat jua..

tm sedia membantu..tepon shj ;p

mykhalis said...

@hahaadwafarahin,, abah masih mude tue..misaipun menggida jerk..
sebab tue sekali sekala balik kampung mesti layanan cam anak manje kan?heh

adwafarahin said...

chii : haha tepon saje x puas la,nk kene tgk depan mata gak la :)


mykhalis: haha abah mmg jiwa muda lg..harusla anak manja hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...