nieh sume mengundang..


senarai keje yg kene setel sblm exam..
haaihhh nie bru sket ader lg yg sampingan nye.
(yang ketas kuning bwh tu bukan ye)

anda nampak?

xpe meh aku tulis blk yer
  1. web advance - keje yg kene setel latihan ilmiah , tugasan build database n projek pembangunan web page..gile kentang.
  2. NLP - NLP stands for Natural Language Programming atau dlm bhase melayunye Asas Pemprosesan Bahasa Tabii..(ha ha jgn pk lain ok..ini tabii yg halal utk dipelajari ok! haha).keje yg kene buat ialah develop 1 programming yang gune interface sedia ade just cume tambah plugins utk kasi tmbah byk markah..hoho
  3. Digital Library - yg nie kitorang kene bina satu Virtual library la atau senang cerita perpustakaan maya topik yg kitorang dpt ialah Warisan Melayu - Joget,hari tu g pustakaan negara pon x byk info yg kitorang dpt..skrng masih lg dalam proses pengumpulan bahan.
  4. Commerce - nie pon same kene develop website jual barangan on9. siap kene ader database n security skali perhhh! gile-gile kentang.
  5. EIS - Electronik Information System,nie kene rsearch pasal satu company n ktorang kene improve system diorang ikut trend skrng o totally build system baru yg lebey baik.mencabar woo!!
  6. Case study - nie case study eis jugak..ader 12 case study n try solve sume skali lg 2 weeks anta ok!

p/s : klu ikutkan sume keje nie bole gugur rambut okeh..nk jadi student bkn mudah derr,nie sume mengundang stress!!


13 comments:

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

hahaha, ting tong kejap kepala :P

fathiah said...

huhuhuhuhu.. dah name nye student.. belaja je la keje nye :)

NasZ said...

dasat..huhu..nasib baik saya dah abis blaja..hehe..

adwafarahin said...

shafiq : mmg tingtong dah nie :)

fathiah: ye tu je la kejenye

nasz : haha tension woo :) mmg nasib awk ler

yua said...

slow2.. gud luck babe... =)

adwafarahin said...

orite!
tengs dear! :)

nabila izyani said...

pelajar memang kena belajar adwa.. hehe

Qamarul said...

duit lebih kena simpan!! ha3..

adwafarahin said...

haihh..nmpk je ye :)
hahah

mykhalis said...

perghh..kalau la adwa mahir wat suma list nie..mesti dah senang nak launch web sendirik kan.. canggih2 gitu..

adwafarahin said...

hahaha
inysaAllah
canggih gitu kan :)

Qamarul said...

haha duit lebih tu kena simpan..

sbb duit lebih tu bukan duit lebih pun sebenarnyer... tul x.. ha3

adwafarahin said...

hahhaa mane tau nie???adoi kantoi kan
mmg bkn dwet lebey pon..
nie dwet jmpe dlm poket sua,poket beg..
yg tu la dwet2 lebey :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...