they are always on top of than everything

hari isnin mmg plng best oh sbb mak,abah n adik2 dtg KL so abg decide nk g kat Sg.Buloh tmpat mak abah stay..aku pon bincang2 last2 aku pon join abg g sane gak
almaklumlah rindu gila2 ok! hee :)

kul 11 lebey mlm pas abg abes keje abg amik aku n ktorang gerak smpai sg.bloh pon dekat 1.15 pg.smpai je aku x tggu da salam mak abah cium bagai,hehe rindu oh *aku mention rindu da 2 kali,sila jgn bosan ok!
then mak ajak mkn so aku pon layan kan je
gelak2,bergurau2 mcm slalu da menjadi kebiasaan, pas mkn layan bola lak ngan abah dekat kul 2 mak da suh tido sbb esok nk blk awl pg sbb aku de klas

pg2 bngun,again breakfast together but today together wif my two little sisters hehe.. i got kisses from them
haha rindu mau gurau2 n bercerita hal pompuan ngan adik2 aku.pas breakfast aku pon gerak blk
tp sblm balik mak aku bekalkan again SAMBAL TEMPE KERING TOGETHER WIF SERUNDING AYAM..nyum!..nyum!..nyum! hehe syg mak ketat2 x lupe abah juge..tengs sbb bwkan bekal utk anak yg jauh di perantauan ini...aicehh :P..abg bagi aku plus air dr CROCS sempena beday ritu..ori beb hehe :)
tq bro! luv u too!



bekas air nie from abg,mmg best isi air panas or sejuk
 tq bro :)


oh lupe nk citer, sambal tempe hr tu x sempat nk abeskan beruk da kebas dlu,buat kenduri kat blk aku-___-, lg stau meggi aku 5 bungkus tu pon die kebas..tension ngan beruk UKM terutama beruk kat kolej aku yg kejenye asyik msk blk curi mknn.
masuk nie da 3 kali da beruk msuk blk aku.
gerammmmm giler kot!!


xpe2..nie ader pengganti baru


serunding ayam mak bekalkan




sambal tempe kering



lunch rini mkn nie bersama sambal tempe..nyum nyum nyum!!




p/s : terima kasih mak abah :)  ♥ ♥ 

43 comments:

SoLy SoLicious said...

nak !!!!
mengidam seruding neh.. heeee

adwafarahin said...

meh dtg kolej aku..kite kenduri eh..hehe

YOUsoF said...

Lawa botol!!


wahh serunding ayam +sambal tempe.. agak menggoda di tengahari camni.. hehee








mate agak rabun, so agak tak clear la nak bace wording kat blog Adwa ni. Sory.

adwafarahin said...

ya mmg menggoda

okeh jup adwa tuka..tengs ya
n sori fon inconvenience :)

mykhalis said...

wahh btol crocs tue..hehe..nak sambal sotong!!!

adwafarahin said...

haha

sambal sotong erk??
mane nk cri..
xbole2 hee :)

Izlan HoiHoi said...

men giler beruk2 kat sane yek??..haha

adwafarahin said...

mmg! tension btl huhu

Aisya J said...

cool tumbler tuu! :D Mau serunding jgaa T_T dah lama tak makan ngeh T_T

adwafarahin said...

mmg cool kan!

aisya mehla kongsi2 serunding hehe

sharing is caring :)

Paan Standalone said...

pg sg buloh? org sungai buloh ke?

adwafarahin said...

hehe aah tp dlu la

Kudin said...

blurpp.. hahaha

adwafarahin said...

kenyang ke kentut?
hehe

Firdaus Kasim said...

x taw pula saya ada bekas air brands crocs.. best x ?

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

adwafarahin said...

best! kedap udara :)

Azham Vosovic said...

heheheh, beruk tu rindu masakan kampung tu... hehehehe

aQimie Ceplos said...

hahah.. kasi bunuh je itu beruk ;)

adwafarahin said...

Azham : tau pulak beruk tu mkn masakan kampung kan hahaha


aQimiie : ye mmg nk kasi bunuh jer

akU GaDis said...

jelos! da lame x jmpe my parents.. sob3..

grrrr.. cik beruk byk eh kt sane? kim slm eh.. kih3

adwafarahin said...

oppss! jgn jeles yer

haha ok!

khairul akmal azman said...

sodapnyer2

adwafarahin said...

hehe mmg sodap pon :)

say to easy=) said...

sedap tuh...!!!

adwafarahin said...

huhuh mmg pon

Miz Pinkple said...

perrggh sambal tempe kering tu xtahan...nk cket wa... :D
wa gi sg bloh xsnggah umah kita pun...huhu...
neway i understand why u r missing ur famiy so much...x lama lagi kita la pulak tu...huhu...

adwafarahin said...

hehe nk cket bole jerr..sorila syg kite g pon mlm n blk pg2 x sempat singgah mne2
hee biasala kan bile jauh ngan parents rindu sgt2!

aleen aiden said...

halala suweetnye dpt kisses dr sisters..alin ngan kakak slalu men buli2.jd nak kiss die 2 memang rare la.hu3

adwafarahin said...

hehe maybe sbb ktorang rapat kot :)

Fadzli Amir said...

Dulu masa kat Uitm pun ada beruk gak...tapi kitorang kena rembat sabun ngan ubat gigi....hehehhee

adwafarahin said...

wah hebat beruk uitm
menjaga kebersihan dri hehe

Raji berkata said...

hahaha beruk2 UKM pun suka makan maggi eh? ;P
cm sedap jer tuh =.=
pdn la beruk pun nak curi

adwafarahin said...

hahahah yela kot habes meggi die telan

eRza farEeha said...

bak sikit serunding ttuuu..hee

adwafarahin said...

meh ler amik :)

Oasis said...

Tumpang tanya...brape eyh harga bks crocs tu?

adwafarahin said...

hehe x tau la tp abg kate mahal

abg bg amik jer :)

delarocha said...

sambal tempe..ermmm sedapp

adwafarahin said...

hehe mmg sedap pon :)

hafiz hafizol said...

waaa.... nak3... HH pun ridu sama mak di kampung sana *ayat skema. yey, balik kg stdy week nie.. Muahahaha

adwafarahin said...

haha mmg skema
x aci!!

YOUsoF said...

Hehehe baru la lega nak cuci mata kat blog ni.. ;)




Kita memang wajib berterima kasih selalu kat mereka kan (tu pun belum tentu cukup kalau nak dibanding ngan jasa² mereka kan)

adwafarahin said...

haha sori la ritu tulisan annoying sket

ye mmg xkn terbalas jasa diorang kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...