terima kasih sudi singgah :)

harap2 korang masih tahu yg adwatingtong maseh wujud yer -___- *suke bajet tacing adwa neh

hr nie berkobar2 nk update blog haha..gigih aku ptg2 buta nie ke cc
nk g mamak xde geng so lepak cc je la
dlm seminggu lepas aku jd jurulatih abah kat rumah iaitu jadi coach main carrom hahah
*yg btlnye abah yg jg coach aku,sbb aku x pandai main -___-
abah saje berlatih ngan aku,sbb abah kene jd wakil penang main carrom kat ipoh,so setiap pg aku jela lawan ngan abah n mak konpem gelakkan aku sbb konpem aku kalah haha -___-

hr nie pg2 anta abah kat highway utk pegi ngan geng2 yg lawan carrom..
actually abah join kejohanan MAKSAK jadi wakil penang
belom sehari da rindu abah T_T
abah pegi smpai isnin depan..lama woo..
dlm masa abh xda nie aku la driver di rumah
mak ajak aku merendeq merata la..cadang2 nk blk kg kat Taiping sabtu nie
mak nk jenguk kwn2 lama katanye..aku ikutkan je la.

2 hr lepas officially aku da jd mak sedara sbb da dpt anak buah gegurl! yeayyy!!!
nama masih belum diberikan lg..x saba gak nk g jenguk die
aku n mak da beli baju comey2 nk bg kat die hehe..*aku yg excited lebey

aku jugak da mahir gune DSLR Canon tuh.. da pandai setting dah :)
hr tuh try amik gmba sunset ok la tp kene byk try shoot lg nk bg nmpk kemas
ade kwn abah aku bermurah hati nk ajar aku cara2 nk pakai DSLR nie
secara percuma plak tuh..die blk kursus 2 hr lg n die akn ajar aku plak
aku bru menuntut bbrape hr je..nnt die kte die akn ajr lg
klu nk g kursus lua mahal kot,bile die secara sukarela nk ajar rse syukur sgt! :)

p/s : byk lagi nk cerita tp x sempat la plak..nnt aku upload gmba yg aku snap byk2 ok :)

*utk komen2 yg lepas,makaseh byk2 taw korang..yg mane aku x sempat bls nx time aku reply blk ok..syg korang!! n tq sgt2 ats nasihat n komen2 pasal gmba tu.

28 comments:

SoLy SoLicious said...

oh adwa !!!!!!!!!!
rindu kau..hahhaa

Abang Stalker said...

adikku adwa,ingat pesan abg mu ini..

1.jgn main hujan
2.jgn drift atas jln
3.jgn bermain di kawasan air tinggi
4.jgn sengaja ponteng solat
5.jgn jgn jgn...jgn cpt marah~

hahahah ;)) da mcm bpk2 plk.

tahniah la dik da berjaya gn dslr tu dgn baik.pasni jgn lpe..sesi photo shoot dgn abg stalker as model. :P

kompem gmbr akn menjadi lg cantik.ahahah ;D

alif haris said...

waahhaha .. jd coach abh konon hahaha :D

lama tak nmpak adwa .. hehe .. cpt2 upload pic .. dah hebat gune dlsr canon kan hehe :)

Kapten Atok said...

makcik adwa!

time masih belajar ni ler byk masa free...

dah kerja nanti. susah dah nak dpt masa mcm tu

YOUsoF said...

Pinjam ayat brader Stalker... jgn jgn jgn...jgn cpt marah.. ;D

Ofkoz kami masih tahu tentang kewujudan blog ni yang 1 masa dulu diupdate setiap masa....


Teringat pulak akak dulu juara pertandingan carrom, kalau tak silap dia dapat hadiah carrom baru 1 set tapi takde transport nak ambek masa tu, burn camtu je.. sekarang rasa macam rugi pulak.


kam tunggu gambar lain, mesti lagi cun kan.. ;)

cucu umie said...

grrrrr..sis nie bt ayie jealous..untunglh ad orng ajar secre percuma..haishh btw, carrom boleh tahan best juga ah..dh lama xmain kot..sob3x... enjoy your holiday sis

adan said...

bila dah expert nanti.. ajar sy lak.. ahaha

::FAIZ FARISH:: said...

take care

cik sakdi said...

peh,aku xpenah main carom weh.xade yg sudi maen ngan aku. haha

aleen aiden said...

pergj,pinjam dslr weh!Hu3

ABU said...

hahaha dah nak jadi makcik dah...tahniah..
oh adwa lama tak on9..:D

syrupmasin said...

perghhh jd coach tuh :D

Far8 budak baik said...

pehhhh dah mahir dah kau kn
nnti amik pic aku tau..
jadi model kau..hihi..
wehhh aku pun..
mmg dah pakcik pun..
kau makcik ar kira kn..hehe..
merendek tu ayat tak ley belah haha

Abu Huzaifah said...

hehe... rindunye die... hOhO...

muhamad hanif said...

untunglah budak ada canon =)


AHAHHAHAHAH

iKhRam said...

terer ar abah adwa nie
terer main carom

mesti masa kecik2 sllau kene jentik dgn ayah ek?

hehehe
gurau jer..

haikalblank said...

hehe seronok lah dapat begambo skang...gua nak tgk gak hasilnya! :D

Aisyah Aina said...

best la dah jadi mak sedara kan :D

deeya said...

saje nak bag abah belagak pasal menang lawan carrom ngan adwa kan . hahahah ! nti kalau abah menang , adiah share same okey . deeya pun anak abah jugak .. *tetibe ! :p

Nurnajwa said...

Ptot la senyap jeeeee ;)

chemay said...

wahhh dah jadi mak sedaraa..
almost pandai main carrom.
n dah pandai guna dslr..
jeles ngan adwaaaa
grrrrr

amna said...

assalam cik adwa :)
bestnya ada orang nak ajar awat guna dslr. nk join nak join ^^

say to easy=) said...

awek!lama gila x dgr kabar..rindu penang ;(

mykhalis said...

patutla dah lama tak ziarah khalis..camne ayah? menang ke?

Gogoreng Ada said...

Adwa. Nanti ko dh jd master of photographer jgn lupe aku ye.T_T

YOUsoF said...

Adwa! jangan lupa bagi alamt kat emel Usop.. ;D

apik pehe said...

xper..apik tahu adwa ader..hehehe

Anif Abdullah| AA said...

anif pon bru singgah sni.. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...