weyhh, rindu korang! T_T

yeay! dpt gak on9 walaupun di cc haha
wuaaaa bersawang weyh blog gua *tiup2 sket
hidup gua best gila semenjak pulang ke tanah air nie :P *bajet sket ye


  • bangun pg2 pas solat siap2 teman mak g jogging
  • tgh hr main masak2 ngan mak :P
  • lepak2 tgk tv *klu kat kolej tido je keje, haha teruk punye adwa!
  • jd co-pilot abah klu nk g mane2,abah penat aku plak drive :P
  • jadi supir,mak abah dok blakang jd maam n bos besar -__-
  • jd driver mak g pasar 
  • jd driver anta or amik adik dr skolah or tuisyen -__-
  • ptg2 berkebun
  • berbasikal ptg2..hoho lama gila x berbasikal..seronok!!!
  • skrng berjinak2 ngan DSLR Canon EOS 1100D


overall mmg best la dok rumah aku x buat preparation pape lg nk LI nie..igt dok rumah nk sharpen skill coding sblm nk LI tp buat mase nie nk rehat2 lu..tgk la lg 2 3 hr or 2 3 minggu lagi haha..
 
semenjak diberi kepercayaan utk drive nie, byk tmpt aku g sendri2 je..pas nie klu dpt lesen bsr dr abah nk drive ke Taiping lak utk wat photoshoot kat taman tasik :)

sbnrnye entry nie nk meluahkan rse rindu gila2 kat korang *aiceh bajet gila hihi..tp seyes weyh rindu sgt2 kat korang..rindu nk bls2 komen..rindu nk chat2 kat blog korang, aku senyum sorang2 bace komen2 korang taw..antara komen2 mereka yg best ialah Abang Stalker,Adan, Abu, Alif Haris, Hanif, Dean, Aqimie, Zora, Syrupmasin,Chemay, Sis Nad,Sis Aisyah Aina,Cik Amna,Sis Najwa, Awek aku :P Cik Tia n beberapa blogger lain *xlarat n backlink dah -___-  yg buat aku rindu sgt nk update entry bru n g belog diorang...tp tula kene g cc yg aku mls tuh..tp abah mcm bg hint2 nk masuk tenet,adk2 aku ckp klu dr dlu aku pujuk abah mst da lame ade tenet -___-"


p/s : geram pulak aku pc sni lembab2 sumenye..nk upload gambo mau mkn 2 jam citt!..
nnt bile2 aku update lg yep ^^ ,rindu nk berbelog mcm dlu T_T

33 comments:

muhamad hanif said...

hanif tuu aku ke ? wakakakaka..weh nak ikut kau g photoshoot bule ?

pamie said...

nama saya xde ke adwa? hehehe..

neway, selamat ber LI lepas ni, suasana dia jauh berbeza compare time belajar..huhuhu

good luck!


Aku Anak Labuan

alif haris said...

hehehe .. same juga .. merindui dirimu .. :D

sehat adwa .. eh pasaglah streamyx kt rumah hehehe :D

boleh lyn blogging sampai lebam haha

cucu umie said...

rindu dekat sis juga..kehkeh nak dgr celoteh sis and tazkirah hari jumaat dripada sis..kehkeh

Abang Stalker said...

waaa..adwa!thanks a lot dik nm abg terselit kt ctu. :) alhamdulillah abg da ok la,retak tu akn baik bebrp mggu lg kot.pun x pasti :D pa da stabil,ada je lepaking kt rmh je r.Bgs la adwa duk kt rmh,best2 aktiviti adwa.abg klu duk rmh tugas jd maid n supir.hehe..adik brdik xdo,x leh nk jd driver htr depa p blk skola.apa2 pun hati2 tau masa adwa driving tu.fokus itu pntg ;) ada masa kelapangan,update le lg :D mis u adwa!

::FAIZ FARISH:: said...

nama aku takde... huhu

adwafarahin said...

hanif : haha ko la tuh -___-"
nk ikot? jom la..bole je..ade geng seronok sket :)

pamie : err..sori2 lupe letak -__-"
sbb tau die berbeza tu yg takut tu

makaseh pamie :)

alif : hehe makaseh..adwa sihat je
nk pasang streamyx tp kontraktor fon kate rumah ktorang blom ade kabel lg T_T
sadis btl la dok umah bru bukak nie

ayie : ayie! hehe insyaAllah nnt ad mse adwa try update lg ok..huhu

abg stalker : same2..ok la klu tngn abg da ok sket n papa abg pon da stabil alhamdulillah..
haha tu jela adwa buat kat rumah nie,jd driver itu wajib -___-"
ok adwa promise akn ht2 bw kete..
klu de mse nnt adwa update lg ok abg,adwa miss u too la! :)

aqmalazmi said...

okey terpancar kebahagiaan di situ
HAHAHA

Ms JuLia said...

lama ke cuti..?

Aisyah Aina said...

akhirnya kak adwa dah kembali...hehe...

macam best je kat sana kan...mesti asyik jalan2 je :)

Abang Stalker said...

yeay! ;) adwa,smpai hati eh..abg pecinta setia tau.sob..sob2..T_T org je x setia dgn abg.apakah slh ku diperlakukn sebegitu~

aQimie Ceplos said...

owkeh!! dia da kembali dah kembali dah.. ahahha!
ok. 1week ad kt uma besenam segala ea?
kite tgk 2nd week nti. hah ..
elakan tido je kije.. eheheh
btw. bile ad naik sem blk ni ??

farah wahedda said...

waahhh bestnyee dpt drive hehehe

adib syazwan said...

oh DSLR...aku sangat teruja~

Scya Lollita said...

jeles dgn point last skali . cik scya pakai cam digital je hahaha

syrupmasin said...

perghh name disebut..terharu..tc adwa :)

Abu Huzaifah said...

sbar lah yunk... :).. kan bagus berbakti bersama keluarga.. :)

iKhRam said...

rindu gak kat adwa..

rindu serindu rindunya..
hahaha

alif haris said...

haha yeke .. sabo je le kan ^^ huu

call la kontraktor tu suruh pasag kabel cepat2 .. cakap kt dia orag nk blogging ni fhm ~ hahaha :D *suke hati je sound orag ye tak ..haha

Izlan HoiHoi said...

wah2 rindu jugak...lan suda sebulan x sapu blog bersih2..ada peluang nih lawat2 semua blog nyeh~..

Shamsuddin Amin said...

rajinnye adwa jogging...

btw
rindu adwa juga...
tenet meragam seminggu la adwa...
huhu

Raji and Yeen said...

jeles btol ngn org dh ad lesen kereta ni lol

Kapten Atok said...

merasa mak bapak jd mem besar

aku pun teringin mcm tu bila tua. hehe

YOUsoF said...

Hehhe selamat muncil kembali walaupun sekejap.. ;D

waah mak Adwa pun jogging, sangat bagus ni. tak ajak adik² yang lain sekali? Badan makin cergas la ek siap ada berkebun bagai ni hehhe.

Tumpang jeles sebab Usop belum ada DSLR sendiri lagi.

ZORA said...

wahh,,cc pon cc la..jnji dapat on9..:P

khairul akmal azman said...

dok umah mmg best sgt wa..
kay sabtu masuk stdy alik..windu kat my family loh..

ayie said...

berseronot bercuti yee..

kita cuti ambik part time.. lotih2 ari2

ABU said...

oh oh oh oh oh adwa rindu kat ko..
seronok la balik kampung..jadi driver ja la..hahahahaha
bila nak bergiat lgi ni..dlm blog..
rindu kat ko yg suka terjah blog aku laju2..sob sob..:)

cik sakdi said...

syok la kau jadi driver, aku kat umah bapak aku geleng2 kepale tengok aku drive. haha

Abang Stalker said...

adwa2... ;) abg da kembali. ;D thanks ye adwa.abg x majuk la.hihi..cuma dmm pns mud x stabil.da baik,alhamdulillah.

sifu im said...

h..tu jadual harian ko kat tanah air ke??hoho
klu aku kan, rela x g kot cc..klu x de tenet kat umah,baik aku g men futsal je..haha

aku de wt g.a, t ko join klu de mase..haha

fifianggun said...

adwa fifi dah bosan duduk rumah ni,,,

adan said...

ni yg wat sy tak sabar nak balik kg gak.. bila balik kg dapat bawak kereta lama2,pegi jauh2 lagi.. ahaha... adwa miss u.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...