Wall of Memories

xde ape yg nk di update sangat pon,cume nk menunjukkan kegigihan hari nie ke kedai print dengan anak pkcik Baharom utk print gamba yg da lama sangat nk print. pas isya' gigih tampal 1 1 kt wall ^^


they are part of me

this is what i called
"Wall of Memories"


nanti dr masa ke masa nk tambah lg.bia bilik hostel penuh gamba :)



p/s : mak abah dtg KL esok.semoga perjalanan mereka selamat..angah x sabar nk jumpe mak abah! :')



46 comments:

aisya said...

rajinnya print gmbr... =)

aiEz said...

kim salam mak abah ye adwa..cakap orang tapah kim salah,hehe..;p

memang terbaiklah gambar2 tu,suka2..^^

syakey said...

syok tampal2 :D

Ezad Skytech said...

bosan2 boleh tengok gambar2 yang tertampal tu kan..hee~

aReLaN said...

hahaha.sjk kewujudan kamera digital ni,mmg tkde la print .mls nk g kdai print.

cha zainol said...

cun! nk jugak!

Aimi Rosli said...

selalu berangan nak buat macam ni tapi berangan jelah :D

Azham Vosovic said...

suruh auntie n uncle bawa buah2an skali hehehehe

Aqiim said...

smart lah!
hehe

~~Ticer Wann~~ said...

nice :)

Teenager Housemaid said...

wahh nice..
saya xbyk gambar..:)

Anif Abdullah| AA said...

smart gak idea ni kan? ^^

KhaiRin said...

cantik la buat sussunan mcm tu...

Asrul "iLham" Sany said...

gua suka gambar2 old skol parent gua, masih simpan lagi smpi skrang :D

syafiqakarim said...

yeayyy..bilik iqa da full.
arghhh

apik pehe said...

hehehe..apik simpan semua dalam bentuk digital..malas nak print..hehe

J.Syazwana said...

tak sabar jugak nak balik rumah jumpa mak ayah sabtu ni. horeyyy. hehehe

Pamie said...

lawa tampal2 gambar macam tu..huhu..jangan ade busuk hati gi conteng sudah :P

YOUsoF said...

Tengah tunggu masa nak print gambar² dekat pc ni.. Berfolder-folder dah.. ;D


Dinding lawa yang mampu mengukirkan senyuman pada yang melihatnya..

teha said...

cantik dinding :)

Iznie said...

banyaknya gambar comel dia... :)

iKhRam said...

sy pun buat cam tu gak kat bilik.. best!

aQimie Ceplos said...

haha!
ni vandelism yg sgt artistik :D

safwanmahzin said...

Banyaknya gambar adwa..=)))

aleen aiden said...

dah lame xgi cuci gambar!huuu

teyn teyn said...

cantek je dinding wat cmtu ..

k e y r i said...

wahh.. cantek2. semart doh, rase nak buat camni pon ade gak haha

say to easy=) said...

awesome weyh!

budak penjara said...

leh buka kedai gambar

konde said...

cool ide :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

deeya said...

print gambar sekeping tu brape adwa ?? kt tmpat dya mahal .. sekeping RM1.20 . cari2 tmpat laen biase je empat ke tujuh posen . ciss !!

Saiazuan said...

wall of memories, nice work :)

syahirooAhmad said...

hang guna bahasa ape tu? awat betukar jadi skrip pelik2.

Abg Stalker said...

print gambar?korg xde printer ke.bru le impian nk bt bilik hostel penuh gambar tercapai.hihi ^^

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Rajin betul main tempek-tempek gambar. Gambar kami tak mau ka? :P

adan said...

kreatif la adwa.. tampal gambar ni kena ada cara gak kan.. susunan kena betul.. nanti nampak serabut lak.. hihi..

semutsengal said...

pergghh !


cool lah kak. ajarkan saya.

Mohd Izzar said...

nice..hoho...tpi, nti nk kena cabut blek lak kn.

si robot comel said...

ini cool beb!

ziema cindalena said...

cantik, kreatif la adwa..gambar kite ade x? hee~

ziema cindalena said...

da pasan dah, ade 1 gamba kite kt tangga tu..hehe..gmbar syafiq pun ade..suke3..windu nk merempit dgn adwa dgn kk pegi downtown cm dulu..hukhuk

Hanie_Dew said...

hostel...aku ingat kat umah ko tadi..hehehe...

best jgk idea ko ni. bole kenang sume sweets memories bila lalu je mesti akan berhenti tgk gambr2 ni sume.

Ieja said...

rajinnya print gambar...kite gambar tunang pon tak print habis lagi ni..hehe :P

amna said...

teringin nak buat mcm ni satu kt bilik tapi ntah bila ada masa nk g anta cuci kt kedai :(

Kazen said...

untunglah byk mase tuk wat sume tue... :(

Faaein Talip Roy said...

tak pernah2 aku nak print gambar2 ni sumer.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...