Sekali bah,kajang berubah!



1st skali kite letak gamba feeling2 ombak rindu lu sbb nk cter sal  ombak2 gak nie


mukadimahnya nk cter sal banjir yg x semena2 melanda kajang smlm gara2 1 kwsn tanaman yg sistem perparitan x berapa nk hensem.*gila baku -____-

smlm xde ombak xde rindu kajang tetibe banjir, sian aku tgk org2 kedai kat kajang sibuk bersihkan kedai masing2.berselut sana sni kot
hr nie aku n membe nk g kajang sbb nk melawat kawasan jajahan kami la..*PANGGG!!!! eh salah2! sbnrnye, 1st nk cr tiket blk Johor n 2nd sbb kami ber2 craving for fast food..hahhaa gigih x gigih itulah kami.anak incik azahar n anak incik baharom wee~

memula nk mkn Mcd skali tgk pekerja McD sume tgh sental kerusi.so maknanya Mcd x bkk la tuh..kuciwa! kuciwa!.stelah berpatah hati ngan incik Mcd..kami beralih arah ke incik janggut putih a.k.a kepci.

anak incik azahar

anak incik baharom

ok gamba x bole banyak2,kantoi sudah di atas tu mkn smpai tnggl tulang..so 2 gambar sudah memadai utk menunjukkan kami mmg bersungguh2 nk mkn fast food hr nie hikhikhik :D

da mkn,merendek pekan kajang..beli brng n cr hadiah beday member.pastu perut kriuk..kriuk lapaq ayaq..so p beli cool blog baq ang!.sudah berzaman kempunan!

nie pon menunjukkan kerakusan ku terhadap cool blog
dah suku habis bru igt nk snap :P




p/s : sumpah mls nk berblogging sejak habes event company hr khamis ritu...mood kelaut -___-


bah - banjir



29 comments:

iKhRam said...

sedapnyer..
sori baru jer mkn mekdi smlm.. haha..

jgn mlas2 k?

Aqiim said...

tgk gmbar kau yg ala2 ombak rindu tu, aku tetiba rsa mcam nak pergi tgk movie tu pulak..
hahaha

najihah sahami said...

siyessss mish pun rakus ngn coolblog.

syafiqakarim said...

hostel aku dkt juga dgn kjg.
takot tgk.

Gen2Merah said...

keadaan cuaca kurang menentu kan.... kat sini panas memanjang.. d sana air bah..... hati2 lah kan...

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Azham Vosovic said...

sedapnya McD kat Penang hehehehe

L said...

lama xmakan kfc.. hehehe g


jom baca sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

cha zainol said...

aku suka kfc :) bila nk belanja aku sekali?

aiEz said...

mood kita sama adwa,nak berblogging sekarang ni agak lah kurg...=='

semutsengal said...

takziah warga kajang. Tapi kau relaks je mencekik kepsi.

khairul akmal bin azman said...

satay sahmuri ok x?

amboi pic candid hot beb!

Ezad Skytech said...

tetiba teringin nak makan kfc pulak ni...heee~

Addin said...

coolblog ! ^^

(...) mengidam . wahaha

budak penjara said...

ombak..ombak..wa ong bak baru tau

ciK LyndaWawa said...

hati2 dengan bnjir ok...

Hanie_Dew said...

aku ingat ko pi kajang nak gi tolg member bersihkan kedai.

kepsi tak kene bah ke.

Asrul "iLham" Sany said...

ujannnn manjang...

Zzzz....

c'axoera said...

bukan salu pun kajang berubah kan hehe


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/rindu-yang-membunuh.html

simply nana said...

Tekejut kajang banjir.mintak2 pulih cepat semuanya dan kembali seperti sediakala. gigih sungguh meredah utk mkn fast food.hik3

Fyqa said...

tgk ombak kat pantai pon best cik adwa.

kihkih

Lea Isnawi said...

ngah malas jugak nak ber-blog ni.

YOUsoF said...

Kesian kat diaorang kan kena banjir kilat macam tu.. Syukur tak ada kemalangan jiwa..


Nasib baik baru lepas makan, tak tergoda dengan gambar makan² tu.. ;D

Ingat cool blog, teringat adik..

khairul akmal bin azman said...

wa!
hav a nice day ya

Rtp Farra Arisha said...

KFC is always in my heart..:D

ABU said...

dengr terok banjir kt kajng aritu..huhuhu.. nko pulak asyik maka n hahaha lapa aku..

Saiazuan said...

hmm tu la, cian diorng...tup2 banjir.. dah nak bencana alam, tak leh elak gak la

Abg Stalker said...

ingtkn ank cina mn td..hahahha :P

syakey said...

berombak rindu XD

Aimi Rosli said...

rakusnya makan. lagi-lagi tengok bekas cool blog tu , hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...