ingatan kekal pada kamu insyaAllah

walau ssh cmne pun jgn sesekali ckp "maaf sye byk menyusahkan awak"
walau sesibuk mane pon sye jgn sesekali ckp ",maaf terpakse mntk tlg awk,sye tau awk sibuk"
walau xde dwet mcm mane pon jgn sesekali ckp "maaf sye terpakse pnjm dwet awk sket,t sye ganti"
walau sesulit mane pon keadaan jgn sesekali ckp "maaf terpaksa buat awk terlibat same"
walau sakit mane pon sye rse jgn sesekali ckp "maaf sye nk awk tlg sye"


sbb awk adalah satu2nye sahabat yg setia dgn sye walau ssh,senang,sakit,gembira dan segala2 galanya ade ngan saye..peluk cium awk menenangkan sye,buat sye lega,buat sye rse sye x keseorangan bile ad mslh.awak tetap setia pegang tangan n disamping sye walaupon sye pernah rse give up ngan hidup dan ketika sye rse dunia x adil pd sye.


awk buat sye gembira,senyum n menangis..mcm2 yg sye da lalui ngan awk sepanjang kte kenal kat sni..awk buat sye sgt dihargai..teringat sye yg awk penah kate "sye nk awk jd penumpang pertama yg naik moto sye" =) setiap masalah sye,awk mahu kte same2 share bia ringan beban sket..,sye terharu bile awk sudi mntak pendapat sye mengenai segala bnd yg berlaku dlm hidup awk..awk btl2 buat sye rse istimewa.


sye x mahu awk pergi dr hidup sye sbb nnt sye akn rse sgt sedey sbb sye kehilangan kwn yg btl2 buat hidup sye bahagia.maaf jika selama kte berkawan sy byk buat awk terasa hati,buat awk menangis,buat awk kecewa atau ape2 sahaja yg buat awk x gembira bile ngan sye..sye manusia biasa yg sgt mengharapkan ader org yg tegur n bimbing sye bile sye salah.


sye nk awak tau walau jauh mane sye pergi,walau xde mase skali pon sye luangkan ngan awk,walau lame mane pon sye pisah ngan awak,walau ramai mane pon kwn sye..awak ttp di hati n ingatan sye.sye tetap rindu awak,sye ttp sayang awak,sye tetap pilih awk ok! sye lah manusia yg paling sedey kalau sye kehilangan kwn seperti awk.sye nak awk tahu sume nie!


buat mase nie xde siapa lagi yg dpt menandingi awk sbg sahabat dlm hidup sye.awk ttp yg pertama insyaAllah selama lamanya sye harapkan.terima kasih atas segala pengorbanan,kasih syg n segala-galanya yg awk bg pada sye slma kte berkawan nie.xde ape yg bole sye bg kat awk sbgai balasan dengan ape yg awk bg kat sye sbb persahabatan awk x  ternilai bg sye.mungkin 1 yg sye bole buat,insyaAllah sye akan setia teguh di samping awk mse ssh n senang awk selagi nyawa milik sye KK.


tribute to:
 KHAIRUL KHAIRIYAH KHASBULLAH


p/s : terima kasih sbb ade dlm hidup sye,ya allah sye mohon sile jg syg sye ini bile sye tiada dgn die 

13 comments:

Che Armster said...

Tribute? Errr.. Kawan tu dah tak de ke?

Regardless, its great bila ada kwn yang kita bole anggap macam saudara sendiri. :)

adwafarahin said...

haishhh saje nk tulis dedikasi tok die..tribute cmbest sket bunyinye

yup..im lucky to have her!! thank god!

belalang hijau said...

tue la...
mula2 bc igt ke something bad berlaku pada kawan tue...
bagus la sebab mempunyai sahabat sejati seperti itu...
peliharalah perhubungan itu sebaik mungkin...

adwafarahin said...

hehe xdela kami baik2 saje
insyaallah slalu jugak berharap hubungan baik nie berkekalan
tengs ye!

HaNTwO said...

friendship kan forever...tanpa kawan x berseri la dunia..tahniah ye ade sahabat cmtu... :)

ard said...

susah nk dpt kwn camni. jage elok2

adwafarahin said...

HaNTwO: terima kasih...sye mmg syg die sgt2


ard : insyaAllah akn jg die elok2

ayeen:) said...

yeah..she's good..:)

send my regard to her.cakap kak penguin kem salam.ahahaa:))

goodluck final nnt

adwafarahin said...

insyaAllah..heheh akan di sampaikan salam akak kat die
tengs!

kk_p!nk said...

adwaaaa....!!!!! wat entry tuk sayee ag...pastu wat org ngs ngah diskus2...

so suweetlaa kamoo nee...

kalau adee button like mcm kt fb tuu nk like byk2...

terharuu tw...!! thanx sygggg...i love u so much damn dear!!!

sdeylaa....=,(

terharuuuu sangaaattttt....

kk_p!nk said...

eh,cane adwa knal si akak cute nehh..???

adwafarahin said...

syggg! org2 ats sye nie..kim salam kat awk la..sume org suh sye jg awak elok2..insyaAllah sye akn jg kamu okeh!
i luv u lah syg..hee =)

jgn sedey2 *hug kamu nie kuat2

adwafarahin said...

kenal melalui blog la syg..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...