makan free watpe membazir..pegi saje!

ahad lepas kunun2 xmo ke kenduri kawen en.nizam a.k.a lecturer rekreasi lua (RL) ktorang..akibat aku takut menanggung dose disamping dpt mkn free aku gagahkan jugak pegi.berkeretaan ngan dayah n hubbynye eh salah2 ngan pengarang jantung,limpa usus hatinye incik ejan

bukan itu saje kami berkeretaan ngan budak2 RL lain gak sbgai cth:senior2 RL, yana si kecik,bella si kering,shima torresboy yamahaku,mai si petpot,nisa(x tau gelarannye),n mereka2 yg sewaktu dengannye

kami warga RL diberi penghormatan mengiringi kedua2 mempelai ke jinjang pelamin (perghhh skema parah ayat aku hahaha),,da anta ke pelamin kami menusup masuk ke jinjang makanan..lautan makanan terbentang luas..ayam golek yg mmg tergolek2 nk mkn sbb kenyang gler.nasi yg mengancam,daging yg empuk kerabu yang umpphh! mmg rugi bdk RL yg lain x pegi huhuhu =)

usai mkn..kite lepak2 jup main2 ngan radzi junior a.k.a alya maisarah ank en.radzi yg comey lotey.kami main pas2 alya 1 meja mkn.n konklusinye sume dpt merasa pegang alya..sian die ngamuk asyik2 tuka tangan.
sesi bergamba x penah dilupakan n ditinggalkan..aku bw kamera saje tnpa snap haram 1 pon gamba..sungguh terserlah kesengalan di situ..tp aku bersemangat kuda bak kata nina bila part org nk amik gmba ktorang..heeehhuuu

oh nie la radzi junior.a.k.a alya maisara.abaikan nape muke aku berkerut,aku eksaited pegang alya dorang slah snap..alya xmo senyum sbb da letih round 1 meja sbb sume org nk pegang die

semasa tggu rombongan pengantin

bersama lecturer kami n isterinye

oh kami lagi rupenye

"sumpah alya mls nk senyum da,letihla"

eh kami lagi rupenye

dorang marah sbb aku je dpt gule2 n bunge telur yg lain dpt bunge telur saje

kami yg dtg tetibe sebagai rombongan pengantin

posing sat tggu pengantin lmbat smpai

korang pilih la nk yg mane.t aku adjustkan ok..hahaha

oh aku si girang bertambah kuasa kuda sbb nmpk camera nk amik gmba




10 comments:

ard said...

nak baju putih tudung itam boleh? :p
hahahahhaha

adwafarahin said...

nie sumpah x tipu..yg baju putih tudung hitam da berpunye..next pls!

ard said...

2-2 dah berpunye? melepas~
hahahaa

adwafarahin said...

siapakah 2-2? td mintak sorang jer..haiishhh

ard said...

kan ade 2 orang baju putih tudung itam... xpelah, yg tudung pink tu pon mcm menyenangkan pandangan je. hahaha

adwafarahin said...

hehehe..oh yg tudung pink tu da berpunya juga..kepunyaan abg toressboy yamahaku

MSMN said...

salam ziarah malam..tnet slow la..c box tak keluar

adwafarahin said...

heheheh oo yeke..xpe2

ard said...

hahah. xnklah sume. susah sangat. haha

adwafarahin said...

hahaha ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...