saye curi mase kejap jer..sye janji!

oke adwa akn menjadi penaip terpantas ,untuk mmbalas tag yg org bagi saje
tengs INCIK ARD tag sye yer


5 pasal saya bile buka en.dell

buka playlist : hari2 aku akn update playlist aku hari2 akn ada lagu baru aku tambah..keseluruhan lagu yang ada dalam en.dell lebey kurang 5000++ lagu. 

 buka mukabuku : mcm bese aku akn buka facebook utk tau update2 dr membe2 n aku akn remove sape2 saje yang x brape nk update sgt (haha kejam sket xpe)

 buka belog : mst buka blog nk bace n3 kwn2 blog n balas jejak mereka yg dtg ke belog aku. makaseh sudi singgah ye kwn2!

 berskype n ber-ym : ini wajib! x sah klu buka en dell x buka skype n ym,pape hal  hanye kelik butang video call kt skype,x pon berchatting ngan yg tersyg kat ym..ahakkks! jimat kedit n rase lebey dekat n mesra sket...teehee =)

 tuka background lappy : ini aku suke buat. naikkan mood syg aku kat en dell 

dis is my current background


aku mmg suke desktop aku bersih dr semak ngan mcm2 folder =)



p/s : mase menaip da abes mari kite berjimba2 ngan buku balik..next paper SADAM
 aku gila CINTA SADAM




3 comments:

alF said...

waahh.. clear giler desktop.. cuke plop.. nk tiru ah... huhuh.. happy2 final...!!!

adwafarahin said...

hahah sile2 tiru...
mari amlkan ramai2 okeh!

ard said...

all the best der~
tx jawab ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...