tetamu yang x diundang

kelmarin aku study d PTSL ngan capik,zimah,aini n yon
ktorang study dr pukul 12 tgh mlm smpai nk dekat pukul 7 pg.
then blk bilik..aku ngantuk gler..
so utk mmbalas dendam aku tido smpai x igt dunie la..heheheh

pukul 2 aku dngr la bunyi plastik gerak kat meja
aku igt rumet aku amik sumthing ke pe..
skali aku buka mate nmpk cik beruk dok bertenggek kat meja study aku
bukan men cuak aku
aku dok menjerit ler
rumet aku dah shooohh! shhooohhh! da..

si beruk nie bole buat deeeekkk jer..
ai geram aku tgk die
tgk die kecik besar kecik besar jer
 last2 die kluar dengan membawa jem kaya aku..
huhuu sedey2
aku mkn jem kaya tu x smpai separuh pon lagi
tp xpe la cik beruk aku halalkan je la
mst ko smlm buat kenduri kat umah ko jem kaya da abes kn
nk beli kat kedai nnt org tgk pelik
so ko pon amik akunye jem kaya..T_T

disebabkan beruk tula aku x jd smbung tido
sbb aku terbayang2 tngkap yg die klua ats pale aku jer
maknenye die masuk pon melalui ats pale aku la..
fuhhh!
gler la kalau btl aku x tao la..
sebaik xde pape jd hahahaha
ad membe aku kte
"sebaik die xcari kutu ats pale u"
hahahaha
ngeri2 bile dipikirkan...
sumpah cuak gler smlm
tp sbnrnye nie bkn kali pertama
sblm nie cik beruk ad masuk tp aku ngan rumet xde dlm bilik
mmg cantik blik kami die kemaskan
TERIMA KASIH CIK BERUK
sehari suntuk aku menyental lantai sbb nk hilangkan bau beruk yg ad dlm blk nie

aku harap2 masuk tahun 2 nnt beruk2 di sini lebih berdisiplin
hahahaa
jgn sesuka terjah blk org x tentu pasal
payah btl beruk2 universiti nie
xnk mkn smpah nk mkn bnd mahal2
cloud 9,meggi,roti,jem kaya,mcm2 lg la
haihhhh...
sabo jela...


2 comments:

nana said...

haha siot betol.. ni bell da balik aku tgl sorang2 kena extra jage2 dgn cik beruk,,takut

a d w a t i n g t o n g said...

hehehe...tension aku hahahah
sabo2 k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...