fuhh...

Alhamdulillah slesai suda paper multimedia
pasrah2 aku ad makne rupenye..
sebaik ad objektif dpt la cover esei2 aku hehe

skrng nie ad lg 3 paper je lagi..
khamis nie isnin ngan rabu minggu depan.
pastu nk balik penang nk jumpe keluarga terchenta
hehe..
rindu rindu rindu gler!!!

cuti 2 bulan kat penang mcm2 aku nak buat..
blaja masak (ceewaaaahhh,yeke???),tlg abah meniaga beger..
layan kerenah adik2 aku..
lepak2 ngan family kat mamak smbil on9..
waaahhhh!!! 
aku rindu nk buat sume tu ngan family aku..
sumpah x saba nak blk..

lepas 2 bulan masuk taun 2 da aku
x sangka cepat mse berlalu
da masuk tahun 2 da kat ukm nie.
dan bermaksud berpisah suda dengan budak2 TH a.k.a Jabatan Multimedia
huhuu..sedey =(
lepas nie ssh kot nk jmpe
mst masing2 akn sibuk
membe2 aku plak ramai dr TH mmg aku akn sunyi la nnt
membe2 yg sekepale da x same2 ngan aku
wuaarrrgggghhh!!!
hopefully aku dpt adapt la nnt ngan dak2 TP yg lain
diorang ok tp x segile aku hehehe..

ok la cter sal nk msuk tahun 2 nie aku cter bulan 7 nnt
mase tu aku da bukak buku baru..
gap yg aku ada sblm paper seterusnya nk aku gunekan sepenuhnye hahah
nk tgk movie puas2 dulu bru study..

nie ada lirik best bg aku yg tgh hepi2 lg skrng nie

Bangun  hey hey!
Marilah menari denganku
Jangan malu
Janganlah termangu di situ

(aaaah) Jangan kau malu
(aaaah) Ayuh, dekat denganku!

Bangun - hey hey!
Marilah menari denganku
Jangan malu
Ayuh goyangkanlah punggungmu

(aaaah) Jangan kau malu
(aaaah) Ayuh, dekat denganku!

SOLO

(aaaah) Jangan kau malu
(aaaah) Ayuh, dekat denganku!

Bangun - hey hey!
Marilah menari denganku
Bangun - hey hey!
Marilah menari denganku

Bangun hey hey!
Marilah (X3)

Song: Menarilah Hey
By: Couple

2 comments:

nana said...

ayuh goyang punggung!!!
haha i loikeee

a d w a t i n g t o n g said...

yeah...jom goyang punggung..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...