kerana dia abahku - Selamat Hari Bapa :)

kepada abah yang terchenta, Encik Azahar Bin Abd Rahim 
terima kasih yang x terhingga atas pengorbanan selama ini,
terima kasih atas segala susah payah abah membesarkan kami adik beradik, 
terima kasih ats segala kebahagiaan yg diberi  
terima kasih juga atas segala kesenangan yg diberi.

walau bkn abah yg lahirkan kami
tp byk sgt pengorbanan abah utk membesarkan kami
x bole bls ngan wang ringgit,sma mcm pengorbanan mak jugak
anak2 mntk mcm2 sedaya upaya abah sediakan 
jrng abah x beri apa yg kami nk

abah aku seorang yg cool
abah x penah tunjuk yg die ada mslh 
even masalah dtg abah ttp cool
tp aku tau dlm hati abah, tuhan je yg tau

abah kalau boleh nk anak2 die rse hidup selesa n mewah mcm anak2 org lain,
aku igt lg time PMR dlu, abah ader bg tau yg abah x mampu nk hantar aku tuisyen
tp aku x kesah pon mase tu sbb aku phm ekonomi x brapa stabil
tp alhamdulillah aku berjaya dpt 8A
abah n mak hepi sgt time tuh

adik2 kata angah manja ngan abah
sume angah mntk abah kasi
yup angah admit mmg angah manja ngan abah
tp angah tau abah adil ngan anak2 abah yg lain jugak :)

abah lah pemberi kekuatan dlm family
xda abah, kami seyes x boleh hidup
so abah kene kuat utk kami ok! sbb kami akan slalu ngan abah
masa susah senang abah insyaAllah kami akn teguh utk abah 
sbb abah juga slalu ada mse ssh senang kami :)


abah,
angah nk mntk maaf dr hujung rambut sampai ke hujung kaki yep
angah tau angah  anak yg nakal,degil,xnk dgr ckp abah kn
halalkan segala makan minum yg abah beri ye
insyaAllah angah xkn sia-siakan hidup abah n mak nnt

walau seribu org ayah yg dtg pada aku
aku ttp pilih abah aku yg 1
sbb abah insan istimewa yg aku ada
xda ganti yang lain dah

angah akan sentiasa doakan abah semoga panjang umo,murah rezeki
semoga abah dpt dinaikkan pangkat lg
semoga abah sentiasa sihat walafiat
maintain romantik :)
semoga perniagaan beger abah maju :P

yg paling penting
angah akn selalu doakan kebahagiaan abah
di dunia dan di akhirat.
abahlah hero kt hati angah selamanya.
hingga hujung nyawa
Angah nk abah tau,angah syyyyggg abah! :)


gamba beday abah taun lepas :)


19 Jun 2011
Selamat Hari Bapa kpd abah tersayang Encik Azahar Bin Abd Rahim
  Superhero Angah
Terima Kasih utk segalanya
:')




p/s : disebabkan abah keje awal pg esok aku call wish awal2 td n abah nangis huhu "terima kasih angah,i love you", sweetnye la abah aku nie kan. n aku replied " i love you too"..abah, angah syg abah lg byk abah syg angah taw! 
SELAMAT HARI BAPA KPD SUME BAPA KWN2 BLOGGERS JUGA :)

56 comments:

IMANSHAH said...

Alhamdulillah masih punya abah di depan mata..semoga kasih sayang kalian berpanjangan

syrupmasin said...

selamat hari bape superheroo cik adwa :)

Nurnajwa said...

Selamat Hari Bapa utk daddy Adwa^^ Btw, ank kedua mmg selalu dmnjekan ehhh? Sbb ktw pon sme.

Hikhikhik.

harrazdani said...

selamat hari bapa...angah anak yang baik...tahniah dapat 8A tu....;)

p/s nanti singgah sini yer ...pun cerita tentang abah.

http://harrazdani.blogspot.com/2011/06/segmen-selamat-hari-bapa.html

izzah said...

sobss sobss..sedeh la plak..
happy fathers day semua bapa kat dunia.!!

nabila izyani said...

selamat hari bapa untuk bapa adwa ..

muhamad hanif said...

abah kau kacak.kemsalam oteh !!

Abang Stalker said...

sedihnya..adwa,thanks..bt abg nangis. T_T tp mmg trsentuh..jd ank yg baik k.

Aisyah Aina said...

sedih baca entri pasal hari bapa ni T_T

cucu umie said...

ayie dh wish abbie tadi..sebb abbie xad dgn ayie skrng kuar jap pergi beli brng ngn umi..haha mase wish, abbie ayie boleh plak gelak2.. hehe

p/s: selamat hari bapa buat ayah sis..semoga pnjng umur dan dimurahkan rezeki..

zulhaidi said...

like entry nie...suka baca

nurfatiha blacky said...

selamat hari bapa-bapa semua. hehe

yaya_flanella said...

yang perenggan kaler merah semua anak pun mesti nak cakap benda yang sama. wuu.. saya sayang ayah saya :'(

NasZ said...

huhu..selamat hari bapa pada bapa awak ye?

MOHD NASER.com

ZORA said...

samat hari bapa jugak..zora ptg tdi da wish awal2 kat ayah zora da...huuhuh..:P

~Kirin Selama Perak~ said...

selamat hari bapa.
:)

alif haris said...

selamat hari bapa :)
i love my dad so much much la :D

Fyqa said...

slmat hari bapa ;)

farah wahedda said...

Selamat hari bapa Adwa =))

Abu Huzaifah said...

selamat hari bapa.. :)

adan said...

wah.. manjanya die ngan abah.. pasti adek beradik yg lain jeles kan..kan..

faiz said...

selamat hari bapa...semoga jadi anak solehah..

adwafarahin said...

imanshah : insyaAllah amin..

syrupmasin : slmt2!

najwa : makaseh :) ye sye manja hahaha

harrazdani : insyaAllah nk jadi anak yg baik lg..mkaseh utk ucpn tahnia

izzah : jgn sedey2..slmt2!

bell : slmt2

hanif : haha oke2 nnt akn smpaikan

abg : jgn nanges..adwa bce pon nanges jugak LOL! insyaAllah adwa akn jd anak yg baik :)

aina : yep btl2!

ayie : slmt hr bapa utk abbie ayie jugak..semoga panjang umo n murah rezeki :)

zulhaidi : makaseh

fatiha : slmt2!

yaya : mmg sume anak mst akan ckp punye..sye syg abah sye :)

nasz : yep makaseh *wakil

zora : slmt2! slmt hr bapa utk ayah kamu juga :)

KSP : slmt2!

alif : me too!!!

fyqa : slmt hr bapa juga

farah : makaseh *wakil

abu : slmt hr bapa utk ayah kamu juga :)

adan : haha manja jugak la..jeles la jugak haha :P

~~Ticer Wann~~ said...

selamat hari bapa :)


Yeah kamu memang tak serik... padan muka!!

Jom berbloglist express bersama Syuxer

akubiomed said...

Selamat hari bapa. Sekeras-keras hati ayah akan tersentuh apabila anak memberi ucapan terutama dari anak perempuan kesayangannya macam Angah :-)

Dyana Zubairi said...

sweetnye abah die.hehe

SiS NaD said...

Salam Adwa...

Wah!~ Nukilan untuk Abah... Eh, kita guna panggilan yang sama la... ABAH!~ (^_____^)V

::FAIZ FARISH:: said...

sweet.... napa aku touching baca semua entri blogger pasal abah ni... hahaha

ABU said...

wah terharu pulak aku baca...
tambah lagi aku yag da tak de ayah huhuhu.. nagis ni nagis ni..

slmt hari bapa..:)

adwafarahin said...

ticer wan : slmt hr bpa juga

dyana : hihi makaseh :)

sis nad : salam,ye abah awesome!

faiz : hihi mmg touching la..nangis2 da nie :P

abu : hehe terharu ye
jgn sedey2 sedekahkan al fatihah k :)

Shamsuddin Amin said...

slmt hari bapa adwa...

penghargaan tuk ayah tersayang...^^

aqmalazmi said...

oh adwa..selamat hari abah kepada semua abah kite kite..
heheheh

Anishaway said...

abah angah yang cool !
selamat hari bapa Encik Azahar ;)

khairul akmal azman said...

agak ramai blogger buat sal entry ni..
bagus kowang syg kat abah ko..
jgn syg punya couple je...
kah3..

meaw said...

selamat ari apak :D

Bigdaddyz said...

dalam perut abah itu tentu ada banyak ikan kan....hehehe

cik azeya said...

huhu. comey je abah adwa. :)

selamat hari bapa.! :)))

Scya Lollita said...

selamat hari abah ;DDD

Ain said...

hensem abah yuuuu. aumm! hahahah

apik pehe said...

hehehe..mekasih..kim salam kt abah tau

APAN said...

bagus la ada ayah lagi...sementara ada tu, ikut la ckp dia elok2.huhu...

baru tau ahri ni hari bapa... :)

Bigdaddyz said...

terlupa pulak...8A...banyak tu...hehe

adib syazwan said...

selamat hari abah~

iKhRam said...

haha..
semoaga abah kita sihat2 jer kan..? amin

safwanmahzin said...

selamat hari bapaa..=)

M Fizan said...

kirim salam hari bapa untuk incik azahar..jadi anak yang baik tau tau tau :)

Bro ahmad said...

selamat hari bapa...:)

Oasis said...

Selamat Hari Bapa...kim salam kat abah and jaga dia elok2. heeee

Ain Nadiah said...

selamat hari bapa juga! :)

ghost writer said...

itu sudah mengambarkan betapa ayah kamu seorang yang sangat penyayang.

chemay said...

touching baca
:(

Raji and Yeen said...

cool2 seorang ayah tapi who knows betapa risaunya dia kt anak dia kan? ^^

amranaiman said...

selamat ari bapa :D

amna said...

alhamdulillah.. semoga abah adwa akan kekal menjadi abah terbaik buat adwa sekeluarga ^^

YOUsoF said...

Siapa² pun kalau baca enttry ni boleh tersentuh.. Pengorbanan seorang ayah tak mungkin dapat dibalas oleh sepuluh anknya kan.

Semoga abah Adwa makin sihat tuk jaga anak²nya.

8A! Hebat la Adwa ni!! ;)

fifianggun said...

everyday is hari bapa sooo,,happy hari bapa untuk ayah adwa=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...