yeay! jom lompat bintang! :D

result klua hr nie..rse nk pecah dada nk tau result
dari smlm aku try access sistem x lepas2, cek sms pon x lepas
last2 aku give up.
ramai bdk2 UKM post kat FB smlm sume result gempak2
aku cuak gila tau..terbyng2 yg aku jwb mase exam
woaaa~ scary mary u know :P

bangun pg2 td ngan muka toya cek result 
pas cek trus rse nk g sujud syukur
Alhamdulillah Ya Allah syukur sgt2



berbaloi2 usaha aku ngan result yg aku dpt
aku nie byk main, study last minit..
sempat berFB,berBlog,berTwitter bagai sume
hailooo terukkan?haha  *ok aku tau, korang jgn iyekan -__-
im not a best student, aku blaja pon just depends on lecture notes n past years je
aku x gigih mcm student lain2 pegi library cr rujukan tambahan sume
tp org kata klu kita berusaha, Allah pasti tlg kan :)

pas tau result, aku tepon mak
mak pon hepi abah lg la hepi
sbb dwet da abes byk kan utk anak die sorang nie hahaha
bersbb juga aku tepon mak, sbbnye aku cuak result pos kat rumah hahaha
takut abah aku dpt dlu..klu result truk mati la aku
kang smpai penang abah x kasi aku msuk rumah sbb result truk, x ke naya aku? -___-
so pasnie klu die pos kat rumah xde la aku takut da lalalala~

short sem nie kene usaha lebey sket even 3 subjek,tp setiap satu 3 kredit hour @_@
gila weyh! masak aku, hoho

so adwa! jgn give up awal2 
belum cuba,belum usaha x bole redha ja
aku nk bangga kan mak n abah lagi sem nie :)
so marilah berusaha dr skrng *aiceh semangat kuda tetibe :P
kwn2 doakan aku supaya berjaya juga sem nie k :)

look, what my daddy commented on my post



thank god, coz i have parents that always support,pray and motivate me for success :)
love u mak abah! :)
i will work harder! n make both of u proud! :D










p/s : cikgu BM mse skolah aku dulu ade komen2 kat post FB ats tu..sumpah aku nangis!..terharu ok..aku komen blk ckp "klu xde cikgu yg ajar kami,kami pon x sampai ke tahap nie" terima kasih cikgu! :)
n not to forget of course la my lovely parents, yg slalu doakan kejayaan anak diorang sorang nie :')

47 comments:

farah wahedda said...

tahniah adwa....^^

ketabahan hati wan ! said...

congrates ^^

Aisyah Aina said...

congrate kak adwa...
kamu memang hebat! XD

syrupmasin said...

ecece..sukee lah nih..bagusss..congrattt..tumpang gembire sekali..buat lagi best lepas nih oke :)

aqmalazmi said...

Woot tahniah :D

cucu umie said...

tahniah sis..haha berjaya perform tu..harap truskan momentum itu..sure, sis boleh pergi jauh lg..lagi hebat kot gred yer untuk sem akan dtng..

zacky786 said...

Alhamdulillah ~ tahniah2

faiz said...

bile nk tgk result ni mesti excited ngan cuak kan...

Azroy Kassim said...

Taniah! Dah bole kawin dh ni.. Erk?

Shairazi Saidin said...

Tahniah... :) Rezeki Allah tu...syukur2... ;p

Abu Huzaifah said...

congrats... :)

amna said...

tahniah adwa!!
saya tumpang gembira atas kejayaan & nikmat yang Allah beri pada awak :) Allah pasti tunaikan janjinya. bila kita usaha, dia akan balas setingkat dengan usaha yang kita curahkan ^^

♥ Frau Reen ♥ said...

congrates..jom folow rin..rin done folow u:)

ziL's said...

waaa...mesti gempaq result ni kan...c0ngrats2...

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ok. bila bukak table? haha

Simpleblanklife said...

perghh!! bagus! gua suka tgk member2 gua bahagia...HAHA :D

datang kluang, aku belanje mcD meh...(tipu je, jgn caya)

ZORA said...

wah adwa2..tahniah la....kamu hebat..:P

tia @ Ini Kisah Tia said...

tahniah adwa . dan ucapan dari abah itu sangat berharga ;)

Tia Nak Letak Gambar Boleh?

Shamsuddin Amin said...

Lori2,
tyr empat putus sambungan...
sori2,
bru dapat balas kunjungan...^^

Tahniah adwa...
mesti dpt hadiah dri parents kan... hehe

rindu la plak... =P

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Tahniah~, hehe

Abang Stalker said...

tahniah awda.. :) jom lompak katak!yeay! ^^

chemay said...

tahniah adwann.
chemay pon bangge tau,,
nanti belanje lah chemay.
chemay tak kesah pon kalau ada orang nak belanja.
hehe
:P

hana sudradjat said...

tahniah dan teruskan usaha konsisten anda! :D

Rtp Farra Arisha said...

tahniah, surelyy ur parents proud of ur success :)

say to easy=) said...

tahniah adwa..lama awek x ting tong sini :D

Ayie said...

sebagai ucapan tahniah, aku picitkan nuff ko 14 ratus kali.. orite..?? hahahaha

ABU said...

wah happynya.. blh tak aku tumpang gembira..hahaha

btw ko nak blnja aku ke?..

Arief Arf said...

congrats!
so dapat bape pointer? apa lagi, belanja la!
X)

muhamad hanif said...

4 plat ?

hebathebat..tahniah oke ;)

HAZWAN17 said...

wah ni mesti cemerlang, cemilang terbilang ni kan...tahniah2..cuak pulak nak tunggu uitm punye minggu depan

HaNa Hani said...

wah...DL la neyh?
congrats dear for ur result
^_^

k e y r i said...

wah... tahniah weyh! cayalah! work harder utk next sem! chayok3 :D

ayie said...

waaa tahniah..

famili yg sangat sporting :)

kokser kokdam said...

weh.. blanje aku...! =D

Iznie said...

Alhamdulillah...tahniah!! hebat la awak...hehe

belanja la saya sekali...ekekeke

cik azeya said...

tahniah. bestnye jadi awk. jeles!

:(

YOUsoF said...

WAAAH.. Tahniah Adwa!!


Bangga kot kalau dapat buat mak abah bangga kan.. KIPIDAP ok!

Lagi best siap dapat motivate kat FB. Very Like lah! ;)




Masih open lagi ke mood nak belanja kawan tu? ;P

Papa Mifz said...

tahniah...semoga sukses selalu yer....

khairul akmal azman said...

tahniah adwa..le blanje kay nti..
get a good result rite..

alif haris said...

woah !! tahniah adwa :D

Miss Shikio said...

alhamdulillah.. tahniah kak adwa!!

wahahahha~

nnt jgn lupa blanja kek secret recipe noh hahah

Ihsan Arifin said...

belanje saye belanje saye ;)

apik pehe said...

huhu..jangan sia2 kan pengorbanan yang telah ibu bapa lakukan

APAN said...

tahniah ar...cam tinggi je tu...boleh ar wat kenduri kesyukuran.huhu...

fifianggun said...

Alhamdulillah untuk adwa..hehe,,tahniah!!!!u deserve it!!!!

meaw said...

waaaaa,tahniah tau adwa .... :D

miss.Addin said...

tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...