awesome yaww!

hari nie seriously,deadly hepi gler coz dpt jmpe membe2 sesengal aku mase time skola dlu...membe2 yg sgt2la aku rindukan ila,ecah,mael,n also arina....korang the best frens ever..aku syg korang ketat2 weyh..hahahah..tengs sbb sudi spent mase ngan aku kat TS rini..mcm2 perubahan berlaku da kat ktorang

  • firstly,ecah-die nie da futher study kat Mesir da,amik medic da hampir setaun lebey ta jmpe..mmg rindu yg x tau la nk ckp cmne..smpai2 jmpe die nk salam aku trus p peluk mereka sume la kecuali mael (menunjukkan betapa rindu nya aku kat mereka sume nie,hehehe)
  • second,ila-die nie dlu amik dip kat UITM penang tyme tuh aku da pndah sne but still x dpt jmpe die last2 jmpe gak rini di KL.skunk die da smbung degree kat UITM puncak alam..so maybe weekend agak2 nk jmpe bole la..hehehe.budak nie still x brubah dr dlu smpai skunk dok kecik cmtu gak teehee =)
  • third.mael-die nie mmg hapenning org nye smpai nek pening layan krenah die..sgt cool orgnye..skunk da jd consultant da membe aku sorang nie..rindu nk dengar die potpetpotpet,hehehehr nie mmg die terover n terexcited plakjmpe aku "ko gler mael nk peluk aku?" hahahah sengal!
  • lastly arina-die nie aku x rapat sgt tp kenal la sbb skolah rendah same2,skunk die amik degree mascomm kat Taylor's College.die nie bole thn giler2nye..hehehe
ktorang g ts jln2 ,pastu mkn n shopping2 sket..mmg mse x pnjang sbb ila pon x sehat so cm x best la nk jln sgt tp mmg have fun gler..ktorang buat bising kat dlm KFC,habis sume org tgk jer...tp peduli apekan hahahah kejam sekejap! suke hati ktorang la sbb ktorang nk lepas rindu ckp kuat2 =)

hampir 4 jam kat sane so masing2 pon da letih..ktorang decide nk balik la kn..tp sblm balik aku ad nk meet sumone ad hal...dlm 15 mins tggu die dtg heheheh nk tau ape? my lomo cam!!!!!!! syok gler nk mati dpt cam nie...mmg da lame nk x kesah la pkai filem pon..mmg aku nk sgt sbb die water proof so aku nk terjahkan die dlm air la...haahahah

ktorang akhirnye pisah kat kl sentral nk bw haluan msing2.aku nk amik ktm hal ke seremban,diorang ke sg.bloh...sblm balik mmg peluk2 muahh muahh lagi.sedey la nk pisah but we're promise to meet again maybe time bulan pose lak...i cant wait uollzz tau heheehe.

p/s:adwa farahin luv uollzz!!!

1 comment:

Nur Aisyah Kosnin said...

i lap u too adwa...hehe xsngka wa ade post pasal ktorg...hope dpt jmpe awk lg sblm kite blk egypt...miss u babe... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...