sronok kot

hari nie g klas msuk2 jmpe kk n lubby syiok gila kot....ktorang pe lg ble da jmpe peluk2 ler n muahhh muahhh la...aku rindu kot mase cuti..hhehehehe, b4 lubby masuk kelas td she said

"adwa,bye2 i luv u"

best bukan????teehee =)...pastu kat cafe jmpe lubby lg siap peluk2 plak,si yon dok jeles plak kan.
jmpe bdk2 otai yg sekepala ngan aku yon,zik ngan capik.yon nmpk kat cafe trus tego

"hai adwa"

zik plak dngn tagline die ble slalu jmpe aku la 

"hai macha"

paling aku x puas hati jmpe si capik nie la..adeh bole die kate

"baru balik kenduri ke adwa?"

ade ke patut????huh! patut bg semangat kat aku supaya pkai bju kurung g kuliah..ish x patut! x patut!.jmpe wan plak heheheh tp tgk muke ketat jer..skali wan kate die demam =( sian die..demam2 die pon tangan merayap merata kat aku,ish! ish! ish! gatal nye lah ai bdk nie..x senooh tul..hehehehe,pape pon aku hepi dpt jmpe dorang sume kat fact rini.

tp yg sedeynye mmg ssh la ktorang nk jmpe slalu coz ktorang lain subjek n lain kos..klu terserampak pon nasib ler..tp ahernye aku jmpe gak ngan budak2 TH nie kat fact..

lctrr da bg 1st assgnment td so aku ngan penuh bersemangat nk siapkan sblm aku mls nk buat,so mlm nie nk berronggeng ke PTSL ngan aini...nk siapkan assgnment Dr.Juhana nie..

p/s:ok mase nk tido jup letih la bru blk kuliah *padahal merayap,teehee =)*

2 comments:

wann afzan said...

x cite pun jmpe aku pastu tgn merayap2??wuuuu~~

a d w a t i n g t o n g said...

hahahaha a'ah la wan asal la aku ley lupe part best tu ek..ok2 t aku re-edit blk hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...