#4 Spontaneous Thursday

smlm aku g keje pakai baju kotak2 

skali membe aku kate

"adwa,ko nmpk hensem la hr nie"

(O_o)

kwn aku nie pompuan

aku x sure aku nk pkai lagi ke x baju nie depan die



p/s : aku bkn lesbo,begitu juga die jgn salahkan kami yg gurau kasar nie derr!

10 comments:

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Dengar cakap orang, kadang gurauan itu boleh jadi sebagai pujian. Yang penting makan pakai, duit sendiri. kan? :)

alexa yussida said...

hehe..xpe gurau2 manja tuh..

Bella Bell said...

hai si kacak! hehehe~~

cik sakdi said...

ah kawan kau nak test market tu. hahahah

syrupmasin said...

hai hensem :D

Heidi Shafiq said...

ok ape.. style la klu pmpn pakai baju yg ade iras mcm lelaki.. aku suke je.. :)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wau..abg mmg teringin nk cri yg kacak.hai adwa syg...;) kacaknya awak,nmpk kotak2 hrni.haha

adwafarahin said...

epol : yeah! yg penting aku x mntk2 kat org :)

alexa : ktorang mmg suka gurau manja gitu :P

bella : hai! hai! :P

sakdi : tula pasal,pehal la test market ngan aku..konpem x layan haha

saleh : hai manis! :P

heidi : oh yeah? hehe..ko mmg pelik :P

abg iz : haishh segan pulak pkai kacak2 nie..
hai abg manis! makaseh ye, sye hr2 nmpk kotak2 hahahaha

bloghok said...

pakai je lah...apa gila ko nk bukak baju tu kalau dia lalu depan ko..kifkifif

alif haris said...

hahaa .. hensem tu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...