sebulan raya gua kedapkan dlm 1 entry

raya da finish..xde pon RAYA TAK JADI tu.Raya aku taun nie biase je, x mcm taun2 dlu..abg x blk sbb keje,abah pon same.Pg raye dpt la raya ngan mak abah,solat raya sesama,jmpe nenek n sedara mara 2 3 ketul kat Taiping then tgh hr cabut blk Penang sbb tuntutan keje abah pulak..kesimpulannye gua mmg xde gmba raya taun nie..amacam, epik x?

raya ke-5 aku da cabut blk Bangi sbb isnin da start keje.hah kejap gila raya aku..mmg x style langsung.seminggu pas tu,aku beraya ngan membe plak di Sg. Buloh..tempat kencing berak mse zman muda mudi dlu bak kate kwn aku.tp pegi open house-nye 2 3 ketol je..selebihnye merayap haha

destinasi : The Curve

sblm The curve harus open house dlu..(tuan rumah x senonoh bersluar pendek..aishh!)
membe2 skolah.semua da bertempiaran da besa2 nie..so mse rye je dpt jmpe

aku x tau pe motip bdk tgh tu.so jgn tanye -.-'

nie pon same,jgn tanye nape die gigih korek idong kuda tuh -.-'

nmpk x bagaimana budak-kuat-mkn craving for meatballs  IKEA yg bajet pemes tuh?
rakus tau..rawrr!

next? haha x kemana sbb kerja! kerja!
ptg Jumaat yg cuti Hari Malaysia tuh kami kanak2 UKM yg nk sep bajet pegi jemputan open house classmate.(jimat dwet, x yah beli mknn kehkehkeh)

destinasi : Bangi Villa

gaya mcm buat cover poskad..*org pakai poskad lg ke?

xtau le pe motip budak baju coklat tu buat gitu

oh lupa nk tulis, gamba sume nie mase nie tgh tggu tuan rumah dtg amik ktorang..kelas ko jah! tuan rumah siap berjemput :D
makaseh kak Zaty!


p/s : tu jela cter raya gua..simpleto de amour kan? tp gua ttp rse awesome.dr org lain yg x raya langsung dak? :D

23 comments:

alexa yussida said...

terase -.-' mmg tak raya sngt pon..

ABU said...

wah beraya sampai kat IKEA, hebak!!.. msti makan hati tengok perabot2 kat sana kan hahahahaha

cik sakdi said...

Nak weh bnda yg ko mkn tu hehe

::FAIZ FARISH:: said...

pic 1st tu, nice house

khairul akmal bin azman said...

wanita2 melayu terakhir tue
hehe

Hanie_Dew said...

hahaha raya sakan. tak tahan bab tuan rumah kene jemput tetamu tu. ko memang kelas jah.

aku pun sampai sakit sakit attend open house banyak gila. jimat duit untuk enjoy weekend. tu la rezeki namanya.

Hanie_Dew said...

oh ya aku tersinggah sini dari blog poyoness.

Bluewendy said...

syiook nye berjalan sakan...!!

faiz said...

aku raya umah sedara saje..

Hanie_Dew said...

memang aku terhibur plus pening kepala dengan jawapan BFF yang cenggitu. huhuhu..anyway. hai selamat berkenlan.=)

aQimie Ceplos said...

kelas kau jah.
tuan uma dtg jempot. komferm ad xtw jalan p uma dy kan?? wahaha~

apik pehe said...

hahaha..banyak shopping jer nampak

YOUsoF said...

Benar ni dah kira ok sangat dah kalau nak dibandingkan dengan orang Somalia contohnya yang yang dah terbiasa 'puasa'. Raya jangan ditanya lah..


Memang bertuah, makan percuma beserta perkhidmatan percuma oleh tuan rumah.. ;D

Fara E's said...

okay , insaf dgr c yousof tuh cakap , haha

raya ko mmg best !

amna said...

alahai, kesiannya dia. tapi okay juga dapat beraya dgn kawan. saya x sempat pun jumpa masing2.. braya dgn family saja ^^

Ezad Skytech said...

sama la kita..tak raya sgt tahun ni...

entah kenapa raya sy tahun ni macam ada yg kurang je..tak macam tahun2 lepas..hee~

littledolphin said...

meatballs itu... :9

raya anda nampak menyeronokkan. saya punya,err bosan. T_T

Anif Abdullah| AA said...

sonok eh dia dapat jalannn :p

ade2mama said...

waduh2..ngapa in ngak ajar gua sekli donggggg heheeh...

jln2 xajk dushhh

Umie Artoqiemie said...

takde epik mana pun sebab aku pun takde gambar raya ..tapi, kau ade pun tu haaa.. aku satu je wehh.. kau bayangkan betapa pilu hati ini? ouchh

aiEz said...

kira ok kot tu,aie raya ke3 da mula kje..sdeyh dgr lgu raya kena keje..huhu..=..=!

Bella Bell said...

amboi.. raya sakan.. haha..


kim salam kat budak laki yg korek hidung kuda tu.. hehe~~

alif haris said...

hehehe .. nk lawan alif nmpknya raya die :D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...