come back again

suda sampai di bumi bangi,penat x hilang lagi sbb bru pas angkut barang pindah masuk..esok da start keje..letih..letih.. :(  td kua jup kua g amik barang kat kolej,pastu shopping plak sbb byk barang xde..

hr nie mmg buat spoiled gila sbb skill manual da karat -____- mcm haram aku bw manual,tekedek2 hahaha mmg kene maki ngan ngan kete blakang.aku buat bodo je..sorila ye, dok umah rempit ngan auto best la,balik bangi gelabah kene bw manual smpai abah call, cuak aku bw manual..hahaha sori bah angah nebes lah bw manual blk


fokus pade elmo saje yep.
i miss u la elmo,lama x peluk :(
jgn la Nancy, si kucing abg koyakkan ko suda
tggu angah g amik k


weelo! come back again to angah ok :)
pliss be nice yep!



p/s : nebes gila esok nk start praktikal,n seriously da rindu penang :'(

19 comments:

cik sakdi said...

elmo tu nanti kene carik2 ngan kucing aku. pergh. hahaha


la kau same jela standard ngan aku bawak manual kene maki ngan org belakang.wakaka

wann afzan said...

oi. kolej pe? skali dgn kk eh?

syrupmasin said...

good luck adwa :D

delarocha said...

dah berhabuk elmo tu.. antar p dobi dulu.. heee

muhamad hanif said...

weewiittt,

aku nak pinjam tapak sulaiman tu boleh ? Aku lupa nama dia.*

::FAIZ FARISH:: said...

Hi Lama Tak Singah Sini... Sebab Cuti Raya... Hehe macam mana hari Raya anda?

aQimie Ceplos said...

haha! ape brg bwk auto ad.
xrempet la cenginik/. hehe ..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wuyohhh!kete baru la..haha.bau kedai je ni adwa :)kayuh pelan2 la.lme2 nti mst biasa bwk manual.tp klu kl prefer prmpn bwk auto la,bkn girls je guy pun sama.yela..jalan setapak2,auto senang kot.

gud luck ye adwa. :)dun wory,hope esok everythin' will b ok n run smoothly. ;)

macam ku kata said...

hahaha..biasa la tu kalo x biasa bawa mnual..cuba buat latihan seminggu berturut2..sure dan leh rempit ngn keta manual..hehhehe;-)

iKhRam said...

gud luck yer adwa!

Miela Tahril said...

g0od luck for ur LI :)

Nurnajwa said...

Kenyataan: Kte tak suka elmo sbb wktu kcik dlu dia menakutkn --


Hehehe, so prefer Patrick :)

khairul akmal azman said...

praktikal leklok yer..
jgn malas2..

Papa Mifz said...

better tingkat kan ilmu bawak manual k...hehe

APAN said...

wah...praktikal pun dah ade kete.bes ma.huhu...

alif haris said...

duk rumah sewa ek kt bangi ??

YOUsoF said...

Selamat maju jaya ya Adwa.. Usop plak jadi skema kalau bawak auto.


Hati² dan jantung²..

amna said...

elmo tu comel kot..

faiz said...

selamat bekerja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...