mmg x berbaloi-baloi!

cter nie 2 minggu lepas, da basi da. tp ape aku heran nk cter gak,HAHAHA!

act,aku nk review movie Apollo 18


CONCLUSION :

aku menyesal! menyesal! menyesal!

sumpah cter nie x best sgt2, x berbaloi RM10 (aku tgk time weekend)

"THERE IS A REASON WE'VE NEVER GONE BACK TO THE MOON"

mmg patut pon,bw blk penyakit ke bumi mmg x bole blk le, mmg kene mati jgk kat bulan

ending

"THE BODY IS NEVER FOUND"

demm! 

sound system mmg kebaboom! terkejut sokmo aku -____-



p/s : klu download pon bg aku x yah la,buat abeh bandwidth je

13 comments:

Miela Tahril said...

wah kesiannye kat adwa..huhuhu...kdg2 memg terkena macam ni....macam loser giler rase satu hari tuh.hahaha...sebabnye penangan movie cam haprak

iKhRam said...

x minat pun citer cam ni.. minat yg romantik-romantik.. cam letter from juliet, huhuhu.. layan..!!

cik sakdi said...

lah adwa,, xbest ke. nape x tengok final destination? huhu

Azham Vosovic said...

hahahah, naseb baik wa tak tgk hehehhee

ade2mama said...

hwheheeh...mkne nye cite ny crik bnde yg xwujud la ny ye eheheh

ZORA said...

la ye ke??zora baru je nak download ni...

chemay said...

nasip baik tak tengokkkk
:)

faiz said...

bengang kan kalo tgk citer yg xbest ni kan..

aiEz said...

nasib baik xtengok...hehe..;p

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

klu da lagu tu la..mmg abg x tgk r.. :D baik download cte hindustan.kui3 :P

aQimie Ceplos said...

OK! CITE ape ni?
xpenah tahu pon.. :( AHAHAH!
maafla. kite dok hutan ad. :D

APAN said...

x penah lagi dengar pasal movie ni...tiba2 je dah ada review dari penonton.haha...

YOUsoF said...

Oh menyesal sangat² ke? Baca review dia dalam paper pun lebih kurang macam tu, tapi banyak unsur suspen..

Tapi kalau kawan dah tolong downloadkan Usop tengok je kot mana yang termampu heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...