Jiwa kelajuan

hari nie seyesly aku x mampu nk gerakkan anggota badan
tangan rse cm xde 2 2 belah sbbnye dr pg ahad sampai ke tgh mlm keje aku mengangkat brng
sbb pindah dr kolej luar msuk ke dlm UKM,dr tngkat 4 trunkan brng pastu angkat naik ke tngkat 3
mmg "kelassss ko jah!" -___-"
adehhh..aku rse cm mntk nyawa dah
pg td x larat sgt2 nk bangun g keje tp gagahkan jugak

hr nie jugak ade jamuan raya company
tp kami bdk2 LI sume bw badan je sbb kami xde dapur kat asrama nk masak ape2 <--*alasan
temanye simple je "pot luck", means bw jela masing2 ape saje korang nk bw
tp mmg best habes,bos plak x abes2 paksa kami bdk2 intern buat persembahan..hahaha sumpah buli ktorang!! tp sori la bos..hati kental nie buat bodo je :P

gamba quality hp murah je :P
seperti yg korang tgk,mknn beratur panjang,antaranya
laksa sarawak,nasi arab + kambing + ayam,spagheti,puding caramel,dadih,tembikai,limau,kuah kacang + nasi himpit,lemang + rendang,air oren,8 botol air gas lain2 perisa..mmg ohsem!!! hihi :D

pas mkn, kami 4 org g jmpe supervisor msing2 nk mntk blk awal sbb nk setel hal pendaftaran kursus kt UKM,sebaik lepas.cume mse tggu giliran je yg sgt2 cm tahi,tp at last ktorang x dpt gak setel sbb ofis hour da abes... perhhhh mmg panas je lah tggu punya lama dr kul 2.30 smpai dekat 5.30 tp x dpt jugak setel

sambungan kisah hr nie ada part 2 *xlarat nk taip da,gua rse cm jari2 gua sume da lebur -___-




p/s : tetibe smlm mse drive blk hanta Weelo kt abang aku terpikir,aku beruntung.. alhamdulillah..btl ckp abah..jgn tgk org yg lebih mewah dr kita tp tgk org yg lagi ssh dr kita supaya kita x tamak dlm hidup. :)

24 comments:

say to easy=) said...

yeah btl tu kata abah awk..btw terliur tgk mknan weyh kt atas tu!!

Miela Tahril said...

kesian die...gile pnt....aku mmunggah brg pon hari ahad je...pape pon have a nice day :)

khairul akmal bin azman said...

untung la ada jamuan..nak gak..

ade2mama said...

ala pnat2 bdan pown..habuan dye mkanan kot heeheh..

n rjin2 sedekah..sbbb xjtuh miskin pown law kte bersedekah :)

bloghok said...

NAK SKIT MAKANAN JAMUAN..KIFIKFKIF

amna said...

sedapnya.. kt sini jamuan raya jatuh sama tarikh dgn killer date (submit 3 assgmnt srentak) huhuuu.. xde makn free this sem T.T

*call me jia/jiha. boleh je cik adawa :)

~RizaL~ said...

sedap mknan tu.. ngah lapar nie

Minggu Transformasi Mahasiswa 2011/2012 (krew bersama freshie)

khairul akmal bin azman said...

salu komen2 blog kay yer

Umie Artoqiemie said...

Penat sangat dah kau ni.. fuhh.

::FAIZ FARISH:: said...

wah ada laksa sarawak

teha said...

makanan tu sume sedapp! hehe

iKhRam said...

semoga dipermudahkan urusan

Papa Mifz said...

setuju dgn abah nye...:)

khairul akmal bin azman said...

rindu update entry dr adwa!

adan said...

2.30 hingga 5.30..? perghhhh...!!! panas beb... hehe..

ABU said...

wah sedapnya ada jamuan hari raya..

Abu Huzaifah said...

wahh jamuan hari raya :)

Akim Iqbal said...

Laksa Sarawak sedap kot. Gua orang Perak mai nak sambung belaaq kat Sarawak. Har har har.

ZORA said...

penat dy...kalahkan kerje angkat kelapa sawit 2...huuhuhuh

YOUsoF said...

Dah ada jiwa kalajuan, harap² ada sekali la jiwa ketabahan.. ;)
2,3,4 hari hilanglah penat² 1 badan tu.

Mesti bertelagah makanan² tu dalam perut.... kan. heheh


Kalau kita fikir kita susah, kita silap sebab masih ada orang yang lebih susah dari kita di seluruh dunia..

KhaiRin said...

knape x menjemput sy??? ;-)

APAN said...

aku punya sambutan hari raya mewah sikit...buat kat de rhu resort...huhu...
seb baik ada walaupun skang ni xde projek kat office... :)

akubiomed said...

Laksa Sarawak tidak pernah rasa lagi.

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

setuju kata abah..pndg la org yg dibawah kita. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...