lambat tp bermakna bg aku

internet kat kolej buat hal 2 3 hr nie.. agak membosankan bila sisa-sisa hidup setiap hari di habiskan dgn melepak dngr lagu je.."ape pon x bole".. nk download pe bende pon haram x bole,nk FB plak, mcm siput segan nk kluar kepala,nk bukak pg lain lg la x bole blah -___-

hari2 cuti aku dihabiskan utk unpack brng,kemas bilik,basuh baju,pegi open house n shopping keperluan diri..ok la tuh ade gak pengisiannye kan :)


entry nie sbnrnye nk post smlm tp tenet mcm haram so hr nie la aku post ..even da terlewat 1 hr aku tetap nk ckp Selamat Hari Lahir Malaysia,alhamdulillah kita masih lg hidup dalam aman berbanding negara2 lain yg berperang n x lupa jugak yg kebuluran.kite masih bebas bergerak ke mana2, masih bole belajar , dpt kemudahan pelbagai n sbgainya lah.diharapkan ia kekal selamanya..amin






p/s : nk bersiap2 nk g perabih duit haha -____-

12 comments:

Azham Vosovic said...

Adwa, Selamat Hari Malaysia....

YOUsoF said...

Aminnn..

Selamat Hari Lahir Malaysia! Semoga kita kita terus aman.. Semoga si langau letih untuk bikin kecoh..



Ok la jugak tu, ramaiiii lagi orang yak bosan kat luar sana.

Cool lah lagu Couple ni!

khairul akmal bin azman said...

nak ikut gi perabih duit..
mc d..aw!
jgn lpe..

muhamad hanif said...

malaysia tanah airku.

yeahyeah !!

delarocha said...

dah biasa lambat lambat ni

akubiomed said...

Bosan kalau line internet macam siput :-( Time posting tiba terputus tengah jalan mahu sahaja hempuk modem

ABU said...

ya salam semalaysia adwa..
saboje la dgn intenet tu..

alif haris said...

hehe rajin adwa ni .. tenet slow pn stil blogging .. kalau alif dah malas dah .. men game je hahah

Papa Mifz said...

selamat hari malaysia..:)

iKhRam said...

tenet mmg tenet..
kat bilik tenet boleh thaan laju, tp tetap juga bosan..

kenapa yer?

khairul akmal bin azman said...

untung la gi shopping..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

slmt hr menhabiskn duit adwa!hahah ;P malaysia maju 2020.dpt ke?hrp2 sempat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...