kita tak peduli

ade membe tanye aku 'asal ko de 2 acc FB? x serabut ke?'
aku jwb, 'sbb aku nk bezakan antara kwn blog n kwn2 sekeliling aku' *bajet gila
bkn aku x ley campur skali membe blog ngan membe2 lain
tp ade sesetengah membe2 aku, diorang x suke la serabutkan home diorang ngan post2 dr blog

so aku decide separate-kan FB aku 
x ssh pon nk handle sbb aku pkai 2 browser
xde serabut mane pon
yg paling best aku nk longgok sume post2 kt blog letak kt FB khas utk kwn2 blog je
lantak la diorang nk muntah hijau ke ape ke tgk post2 aku
lalala~

acc rasmi ngan membe2
acc rasmi ngan membe2 blog



p/s : kita tak peduli kata Hujan...tp org len peduli
acane tuh? -___-




22 comments:

aisya said...

prefer fb dr twitter.. sbab tu la dlm friend list fb tu ade brape kerat je.. hehe

cik sakdi said...

kawan blog aku brape ketul je weh. haha cian aku

adwafarahin said...

haha blasah je sakdi hoi! :P

khairul akmal bin azman said...

cam "retis" tue..hehe..!

psni wat fan page..mane taw ramai like!

adwafarahin said...

kay : xde retis nye senang nk beza je :)

xnk ah buat fan page,kite cool2 je
low profile :)

ABU said...

kan suka hati orang la nak buat apa pun kan kan..

ZORA said...

bgus2..yg penting tak serabut sgt..:P

say to easy=) said...

ptut r awek asing fb...bgus2

faiz said...

elok separate blog punye fb..nnti kalo ping dkt fb buat menyemak wall je...

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

abg pun ada 2 acc fb..err..masuk dgn page ada 3 la. :D

najihah sahami said...

yess..better pisahkan. baru tak serabutkan. tapi mish xpisahkan pun. haha.

teha said...

kita ade 1 jee acc fb.. hehe

APAN said...

terus terang aku akan kate serabut je wat gitu...
kalau fb yg diupdate skang nih, ramai yg x puas hati.aku pun x puas hati gak...
tpi mungkin dari sini lah senang nak separate membe kita...
cam aku, aku ada buat friend list...
xde masalah sngat la...tpi ngan kemaskini yg sekarang ni ada gak serabut sket...
lain orang lain cara...haha...

adwafarahin said...

apan : btl2! lain org lain caranya kan
nie cara aku :)

khairul akmal bin azman said...

gwau je..ok2..kay ada fb adwa yg 4 blogger yer..

amranaiman said...

fb banyak2.. :D uruskan lah dgn bijak.. itu hak masing2.. hehe ok la tu

abufarras said...

Kunjungan silaturahmi di malam hari sambil follow sini sahabat no : 854

khairul akmal bin azman said...

salam..nape c box xle komen msg?

khairul akmal bin azman said...

baru nak msg2..x le kat box adwa tue

khairul akmal bin azman said...

c box da penuh kot

adan said...

arghhh.. lantak la apa kata orang.. ye dak?

syakey said...

fesbuk dah becramuk membe fesbuk, membe lama, membe tak membe sangat, membe blog, membe baru membe skulah haih~


haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...