hey kawan-kawan!



di saat ini aku menggagahkan dri mengupdate belog
hr nie sgt2 penat sbb kene keje dr 9 sampai la pukul 12 mlm td
tuhan je tau betapa letihnye aku skrng
nie sume gara2 control database client.



housemate aku sorang nie bising sbb kene dok umah sorang2
hahaha nasib ko la yana sbb aku n nina kene stay back smpai mlm
skrng nie bru la aku tau betapa penatnye keje
sumpah aku nk kembali ke zaman study :(
agaknye mcm nie kot yg abah rse cari rezeki utk kami 1 family
tengs abah! :')

pasnie mmg x bole trus tido sbb barang x abes packing lg
esok pg2 sesudah subuh aku akn menggerakkan dri ke sg.buloh
esok nk gathering ngan membe2
siap sanggup nk amik aku kat KTM lg ha..
terharu gila ^^, makaceh ijat nk amik aku wee~
pas beraya rumah membe2 kt sg buloh kami gerak ke The Curve
Bowling n wayang time!! yeay!!!
mlm planning nk amik my abam bru blk dr penang :)

tomorrow fully pack
dpt spend mse ngan org2 yg aku syg mmg best!
hopefully tomorrow akn berlalu dgn baik..amin 

ahad mse utk angkut brng pindah kolej dlm UKM
1 hr penat la nmpknye,huh!
then isnin keje dan hr2 seterusnya :(



p/s : hidup nie karma,hr nie ko buat mcm nie kat aku,esok lusa ko akn rse bnd yg sama

27 comments:

adan said...

wah.. adwa still mood raya... raya sakan er.. hehe..

miss kamoo adwa.. harap sehat selalu..

Miela Tahril said...

dear, hidup tak de karam pon. cuma ade qodo' dan qadar :).. pape pon hope u enjoy your day dear adwa...mesti esok hari yang menggembirakan...:)

muhamad hanif said...

weewiitt,

kau kan pekerja contoh. Jangn malas2 yaa.



AHAHAHAHAH

ABU said...

tbh la adwa..mula2 mmg mcm tu..tapi kalu tiap2 hari keja 9-12mlm matila jugak..
gud luck ahead..

syrupmasin said...

perghh smpai pukol 12??

chemay said...

lame nye keje adwa??
O_O
takpe2.
esok have fun puas2 okey?
lupakan semua keletihan tu
:)

alif haris said...

huhu dah takde masa free time kerja ni kan adwa ..huhu

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAA

cik sakdi said...

mcm best je kerja. kalu byk keje mst lupa makan., so pastu mst kurus sket. hehehe

slamt beraya

ZORA said...

pehh 9 sampai 12??memng letih gle la...

aQimie Ceplos said...

haha!baik mase gather nanti ad :)
main boling tu baik2. jgn jd cam kite.
nak hayun tu blh kene kat lutut plak. ahaha

cik azeya said...

fuh. aku pon penat. esok dah kene balik U. ah. >.<

Ihsan Arifin said...

hey kawan kawan jum kasi pecah

Anif Abdullah| AA said...

keje memang memenatkan,rasa tak puas je belajar eh..huhu..

hana sudradjat said...

lama nya kerja!

takpe takpe practise untuk masa REAL nanti :)

APAN said...

hey kawan kawan itu bes...

erm...bab hanging out ngan membe tu x penat ke?merata bejalan tuh...kalau yg tu boleh, keje pun boleh ma.haha...

teha said...

hoho.. lama nyee kije

faiz said...

praktikal pon kena kerah smpi pkul 12..parah ni..hehe

amna said...

sampai kul 12mlm?
ya Rabb, mesti penatkan.. sok keje lgi.. waah, tabah3!

ade2mama said...

bljr btol2 taw:)
jgn mls2..huhhuh

ny msuk blk ukm ny..duit da byk da ny..yela da byk duit heeheh

YOUsoF said...

Hey kawan², apa pun kita buat hati mesti mau kasi senang.. InsyaAllah semua pun jadi ok. ;)



Buat baik kat orang, kita dapat baik.. Nak buat jahat kat orang pun bukan dapat faedah pun... kan.

aleen aiden said...

entah knape,aku yg selalu free zaman skang,sebuk meronta2 nak keje.keh3

khairul akmal bin azman said...

as salam...!
gi main bowling..best tue..jum fight>?

delarocha said...

semoga semuanya berjalan lancar

say to easy=) said...

happy working..pasnie ok la tuh...sbr k :)

KhaiRin said...

staff of the year nominee..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

pengorbanan abah blm hbs lg..selagi nyawa dikandung bdn selagi tu dia masih menanggung keluarga.penat dia x tertanggung da..kita bru pnt ckit pun da rs nk mati kn. :) sama la kita adwa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...