Banzai x banzai, gua tetap ngan Harimau Malaya :)

gigih blk keje laju2 mandi pastu siap2 nk g tgk bola
memandangkan musim hujan, aku x berapa gigih plak nk g mamak
w'pon tlah dihasut oleh membe2 laki yg tau aku suka bola jugak tp aku mls.HAHAHA!

kul 7 dok dpn tv semngt habes nie
skali kuciwa sbb jepun gol minit ke-9
mse tu "xpe2 byk mase lagi, bole kejar"
7.20 aku break jup g solat maghrib dlu then smbung tgk 
tggu gak gol Malaysia tp hampa
setiap kali Jepun da lepas separuh padang Malaysia, cuak gila babeng aku
Jepun kasi gol yg ke-2,aku down trus

overall aku salute gila kat Khairul Fahmi sbb byk slamatkan gol Jepun dr bolos ke gawang Malaysia
kalau ikut shot, Jepun-20, Malaysia-1 je
mmg byk sgt bola yg KFCM slamatkan
xpe Harimau Malaya anggap nie panas enjin utk lawan ngan team2 lain plak
nx time kene work hard lg! 

HARIMAU MALAYA TETAP DI HATI :)

style kot iklan TM nie,HAHAHA!
"hi ramli! :)"



p/s : semangat sgt nk tgk bola smpai lupa pkai baju bru Love beli,cane la bole lupe aku nie -___-

10 comments:

aleen aiden said...

sebelum masuk gol ke2 tu aku memang kewl jek tengok dorang main.overall persembahan dorang jauh lg awesome dr game malaysia vs singapore dlu.wlopun bukan team yg same kan..heh~

Nurnajwa said...

HM cool! XD Ehem, KFCM <3

say to easy=) said...

tgk jgk td..kat kedai mamak..tgk kejap je itupun sbb dpt tmpt best dekat ngn tv.awek blah abes balak2 rebut tmpt.siot.haha

ade2mama said...

emmmm..sedih..penuh bilik tb asrma laki..sume tgk..xmenang2 jgk hehe..sia jew trun kt blk tb hehhe

ade2mama said...

wahhhhh..best la iklan bola.ny..dtg2 stdium..taw2 da dpt maen..aku nk gy jgk la kt anfield heeh

alif haris said...

yaa betul2 .. harimau malaya tetap di hati :)

YOUsoF said...

Banzai tak banzai, lain kali kita pulak yang bantai.. ;D


KFCM memang banyak jadi penyelamat. Semoga harimau bangkit lepas ni!



Iklan Ramli tu terbaiklah!

Zaiya said...

xdapat tengok smlm... Kesian sy... huhuhu

muhamad hanif said...

kenapa aku tak tengok. Err.

Malaysia dhatiku. yeahyeah !!

Abu Huzaifah said...

hehe.. nak wat mcm ne... jepun memang hebat, taktik menyerang dunia.. Malaysia tiada pluang nak mnyerang =..="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...