selagi ada kita buat :)

kali nie waa kene tagged ngan anak omak dok bangsar yg x tau malim nawar kat mane...hahah *pesal panjang sgt nieh???

1. Nama betul + ayah + atuk :P
oh nie kali ke 2 aku bg tau..xpe bg tau banyak kali bole femes sket kot hahaha. nama aku Nur Adwa Farahin Bt Azahar Bin Abd Rahim..klu aku ckp jgn pnggl farah pon korang ttp akan buatkan? -____-

2. Status diri terbaru bermula 1 November 2011
erk? perlu ke soalan nie? yela..yela...aku jwb aku milik Jason Statham lalalala~

3. Takut hantu x? Hantu apa paling Best? Kenapa?
errr takut la kot..paling best? aku x bole nk bg tau kang yg lain jeles plak :P

4. Nak maki tentang blog saya, sila buat skrng
eh eh pesal aku nk taip keyboard wat hal nie...mmg die kasi can kat ko la..xpela skali nie je aku bg..lalala~

5. Waktu jawab tag nie, korang pikir ape?
aku ngah pikir nk g opis pakai baju ape? kemeja or baju kurung?

6. Sihat? Dah makan? Mandi?
stakat dr kul 6.30 pg td aku sihat la..alhamdulillah..makan belom lg,bekeps kat opis..mandi? errr lu pikirla sendri hahaha

7. Kenapa bila marah, korang muka? haha
Sebab bila tengah marah x bole joget..so kenala buat muka -____-

8.Ada berangan tak nk jadi sefemes HZ , CE n FL ?
nama sape pulak ko petik nie???? x kenal plak aku :P

9. Marah saya tak? :P
aku tgh enjoy layan mp3 aku..ko pikirla aku mrh ke x nie.

10 . Habis tu, kenapa jawab cm tak nakjer? grrr
eh mane de..ko x nmpk muka kau ngah bercahaya ,menjawab soalan2 ko nie..hahaha :P

11. Saya sayang awak. Sayang saya tak? muahahaha
errr jap gua kene pikir byk kali sblm syg lu...haaa ok gua akan syg klu lu mmg sanggup pos laju cekelat byk2 tu muahahahah..*kidding


next, aku kene tag ngan blogger yg aku baru kenal jugak aReLaN

1, Bagi yang pernah bercinta, dah berapa kali korang bercinta atau bertukar pasangan?
errr taf betul soalan nie tp aku jwb jugak la...da 3 kali

2. Friendship or Love?
Friendship..aku sgt mementingkan kawan!

3. Kenapa Blogging?
sebab aku rase hebat bile ader blog..muahahaha

4 Benda (bukan orang) paling korang syg?
Aku syg lappy aku nie gila2 punya Blacky! i lap u! wee~

5 Ciri - ciri rumah idaman?
klu bole aku nk rumah ade swimming pool. nk konsep ala2 modern yg awesome mcm kat IKEA tu..nk pindah randah pon x susah :)

6. Pendapat tentang politik Malaysia
Kucar kacir...pening pale aku dgr cter mcm2

7. K-Pop atau J-Pop atau M-pop,mana lg korang suka?
segala jenis pop diatas mmg aku x suka kecuali mercun pop dan juga eskrem pop hahaha

8.Lagi suka kerja kerajaan atau swasta? kenapa?
kerajaan.aku pikir hari tua nnt xdela aku still kene kerja sbb da ader dwet pencen..mak abah aku pon galakkan kerja kerajaan..kerja terjamin..kerajaan bkn senang2 bole buang orang mcm keje swasta

9.Nak anak berapa?
perhhh soalan mencabar jugak nie..kalau bole nk 5 hehe tp tu pon ikut kemampuan la


10. Destinasi perlancongan impian?
errmm jujur aku ckp aku xde impian nk g mana2 tp yg paling aku nk pergi Mekah la..insyaAllah klu de rezeki lebih bole pergi ngan parents aku :)

11. Kalau bosan buat ape?
layan movie, xpon dgr lagu, x pon g basuh kain -___-"



p/s : tagged yg kedua nie x tau nape aku jwb serius sgt hahahaha..layankan jer
p/s/s : esok balik! ^^

18 comments:

aiEz said...

fara xtau malim nawar kat ne?ish2...hehe..suh dier mai tgk..bawak trun tph lak nt,kasi knl2..huhu...

*gila2 plak aie baca semua soalan n jwpn yg adwa bg tu..huhu

semutsengal said...

femes amos nii..banyaknya kau kena tag akak farah..

lalalalalalala..g ofis takyah pakai bju la baru bos sayang.

adwafarahin said...

aie : haaaa tau xpe..hahahah


hanif : femes?? huh?
ko nie pg2 wat dosa plak kan -____-"

KhaiRin said...

tip top nyer jawapan ;-)

~~Ticer Wann~~ said...

amboi..kemain adwa jawab soklan tag tu ehh... hihi

Fara E's said...

lu syg gua sbab coklat jep , cis cis

haha

btw , thanks weyh ! ;D

::FAIZ FARISH:: said...

nice. no 6 tu. klakar

smilenajah93 said...

rajin gile buat mnde nie, hehe ~

Asrul "iLham" Sany said...

rajin tol nama tag2 ni kan

:D

Umie Artoqiemie said...

mende paling aku malas buat.

Abg Stalker said...

nk anak brp?HAHAHAHAH..jwb le,selagi mampu meneran.hahahaha

Addin said...

haha best answer tu semua :D

syafiqakarim said...

farah..hahahaha

reez said...

Saya juga rasa hebat ada blog haha

ABU said...

mudah mudahan doa termakbul tempat pelancongan tu :D

Faaein Talip Roy said...

aku rasa keseriusan di situ.. hahaha..

selamat pulang ke kampung beb!..

YOUsoF said...

Entri ni melambangkan kerajinan anda.. Ada gaya dapat anak lebih 5 ni.. ;D



Hobi kita sama di waktu bosan, tapi basuh kain tu taklah.. hehe

amna said...

hi cik fara :)
how?? haha, sweet jer~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...