dulu student skrng separuh bekerjaya

1.11.11 , Hi november!

yeay! da bulan sebelas so 3 months left sblm abes praktikal..x saba tau! wuwuwu. Penat jd wanita bekerjaya nie,letihnye tuhan je tau. Aku rindu mase kuliah! T_T

Mse praktikal nie mcm2 org da aku jumpe,ader yg buat kepala sendri,ade yg cool,ader yg x brape friendly,ader yg pemalu haha.Stakat nie bg aku praktikal membosankan tp byk pengalaman yg aku da dpt. Praktikal buat lifestyle aku terbatas x mcm zaman study,fix 9pg-6ptg hari2 kecuali sabtu n ahad.hr minggu hanya utk dri sendri..nk kua jln2 pon kadang2 mls.

bdk2 yg skali praktikal aku ade 3 org..nina,kecik ngan din..sume 1 fakulti ngan aku cume lain2 jabatan..diorang sume awesome! ^^ gila2 jugak mcm aku hikhikhik.aku x tau nnt nk rindu tmpt praktikal atau nk rindu diorang haha -___-!

my workstation
masing2 bw lappy sendri,keje2 ofis xla ssh nk bw blk rumah
kerana database,lappy aku kene format
risau pulak klu hard disk aku pulak kene format pasni sbb database sume dlm tu
-____-"
pas praktikal, cuti sem, bulan 2 start final sem with FYP wuwuwu.tp pape pon sblm nk abes praktikal aku harap sepanjang praktikal nie ok je..n segala urusan dipermudahkan oleh Allah.amin


p/s : hari2 senyum :D



29 comments:

aReLaN said...

mga dipermudahkan.ble dh keje msti rndu zaman uni.zaman uni dlu rndu zaman skolah.hmmm..

Asrul "iLham" Sany said...

praktikal best sb dapat kenal dunia kerja...

:D

WuMing said...

biasa laa macam tu laa..masa blajar nak cari wang.... dah bekerja... rindu masa blajar...

aiEz said...

insyaAllah adwa,praktikal pengalaman tu..kenal dunia kerjaya sebelum yg betul2 punya..eh,tp praktikal pn dah mcm kerja jugak dah,hehe..;)

Abg Stalker said...

mesti mauuu la adwa. :D x rindu abg pakguard ke?nak2 lak yg kepala botak,ada misai lentik.hahahaha

KhaiRin said...

i feel the same way too

Azham Vosovic said...

Insyaallah...November will be good to everybody ;O

Mohd Izzar said...

goodluck dgn praktikal...

aqmalazmi said...

owmygad..owmygad..owmygad...tak sabar nak praktikal 2013 nanti..adohaiii...best tak?? HAHAHAHHAHAH -.-"

onie said...

good bye october,november coming and december will..

si robot comel said...

teringat dulu-dulu kita praktikal jadi chef,sungguh lawak,haha

selamat tamat menjalani praktikal.

Marliyana Mk said...

good luck pratical :)

hahaha..mcm2 org kite jumpe kann..mcm2 ragam

:D

Faaein Talip Roy said...

praktikal kat mana?
course apa?
apa beza fakulti ngan jabatan?

hohohho.. banyak pulak tanya.. ;p

selamat menjadi wanita bekerjaya separuh masa!.. ^^

adwafarahin said...

Faaien : aku praktikal kat area ke nilai
aku kos IT
aku Fakulti Teknologi n Sains Maklumat
jabatan plak, mcm aku sains maklumat,lain2 jabatan cm jabatan multimedia,sains komputer n bla bla bla lg.. hehe

makaseh ^^

Fara E's said...

hai wanita berkejaya , haha

khairul akmal bin azman said...

bkerjaya da dia..
tahniah2..
kay je lum lagi..

Zul Fattah said...

aku bila la nk buat praktikal ni? hehe..best kot.. kerja dari study baca buku

syafiqakarim said...

makna nya semakin bz.kahkah

muhamad hanif said...

yeahyeah,

aku sokong. Kerja memang penat.





Sekian.

apik pehe said...

aminn..jangan jadi praktikal macam apik tau..hehe

delarocha said...

november rain

APAN said...

kena adapt la mende gitu...kalau pandai kat u pun lom tentu boleh jadi pekerja yg baik.yg tu prob nanti.tah la.huhu...

IMANSHAH said...

selamat mengebali alam kerjaya..cewah

ABU said...

harap begitula hedaknya.. semoga semua berjalan lancar..

btw, kejap ja dah bulan nov. tak sedar pun huhuhuhu..

Addin said...

untung ada praktikal , dapat pengalaman bekerja. addin takda praktikal ! oh sadis . hee

Ezad Skytech said...

sama la kita...haha...lagi 3 bulan nak habis LI...hee~

Faaein Talip Roy said...

huhuhu..

makaseh..

jawapan

telah

diterima.. ^^

YOUsoF said...

Aminnn.

Tahniah ye dah berjaya harungi separuh perjalanan tu.. ;D

Rindu tempat praktikal + rindu kawan² barulah mantap! hehe

amna said...

amin. semoga dipermudahkan..
final exam bulan 2? hurmm.. ada masa lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...