Tak Tik Tuk,ok salah sbnrnye Tag je (Part 3)

kali nie di-tagged oleh incik POPKON blogger utagha kita naaa,nie paling last punya..janji! :P

1. Adik beradik berapa org dan anda ke berapa?
ok aku ade 4 org adek bradik n aku anak yg dipanggil A to the N to the G to the A to the H so paham2 jela anak yg kebrape ye! klu x paham jugak lantak hangpa lah haha :P

2. Sebelum tidur buat ape?
sebelum tidur slalu aku g merendek ke blik membe jap, pukul2 diorang seketul 2,lalala~  pastu aku blk n melayan lagu seround 2 pastu g basuh muka sume bru tidur time! *eh pesal yg ko nk terang bebanyak nie adwa woi!?

3. Ader sluar jeans bpe helai? bpe kali basuh dlm mse sbulan?
aku ader 5 helai n ahkak akan rotate 5 helai tu dlm mse 2 minggu then bru basuh..so kire 2 minggu skali bru basuh la.kang kerap basuh luntur plak..x cantek la kaler die :P..basuh pon ade crenye xnk bg luntur 

4. Sebutkan 3 perkataan yg buat anda bersemangat
'abah/mak sayang angah!' .everytime aku abes msj ngan diorang mst dpt ayat nie n seyesly buat aku bersemangat giler2 ^^

5. Awak suka x blog POPKORN? heheheh
jujur stakat nie suka.biasa la kita bru kenal,bru berkomen2 sket lg, so x bole nk nilai jauh lg stakat nie ^^

6. Warna kesukaan anda?
Biru!!! :D

7. Awak rase awak cute x?
konpem x cute tp manis tu ader aww! aww! *perasan! perasan! dush! dush!

8. Ape perasaan anda bile org kate anda cute?
ko salah org nie!..ko rabun ke?..demamkah anda? *padahal kembang kuncup hidung haha,dush! dush! skali lg.

9. Maksud kawan bg anda?
org yg ader ngan aku wktu ssh, senang,sedih, gembira,selain dr family aku sendri

10. Kawan dan kekasih, mane lg anda syg?
kawan! walaupun sekacak mane kekasihku,aku ttp pilih kwn..ahaks!

11. Pelakon kegemaran?
Jason Stantham,abam botak! rawwrrr! <3


u suke wat muke cmnie tp u cool sbnrnye, aww!




p/s : lg 4 hr nk blk yaw!! wee~



10 comments:

Abg Stalker said...

kantoi x basuh sua jeans..hahaha.ok,basuh sbnrnya :D

patut dia kne tny,awk syg rumet awk x?hahahah

Faaein Talip Roy said...

anak bongsu lettew.. kan... kan.. kan.. hahaha.. ;p

lagi 4 hari.. harap bersabar.. lembu tak lari punyalah.. hahaha..

adwafarahin said...

faaein : gua anak ke-2 la..nama pon angah kot -___-

si robot comel said...

hi angah,hehe.
yang num 4 tu ohsem gila!saya pun sayang angah juga,haaa semangat tak?hehe

adwafarahin said...

madi : wuargghhh semangat gila dah nie aww! <3 hikhikhik

Ct Aja said...

kalau angah ank no 2 la ye...hihigihh

syakey said...

lama gilesss tak buat tag. dulu ada satu time tu kan, mmg almost semua blogger buat tag je. demam tag ke hape time tu

XD

iKhRam said...

ye ker ni..? sayang kawan lebih dari kekasih hati nie..?? huhuhu

WuMing said...

Terbaik......

najihah sahami said...

ecece..minat abg botak eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...