nama die weelo :)

abg baru je lps hantar kete kat aku td
aku ckp kat abg, nk g exam ssh,bus UKM x menentu, klu lmbt,lmbt la g exam
tambah2 jumaat tu paper last 1 UKM.
abg kate xpe la pakai kete abg
suppose smlm (isnin) lg abg hanta kete kat aku
tp abg ckp die de keje kat KL hr slase
aku ckp xpela,pakai la kete,nnt angah pandai2 la g exam
then abg kte xpela,abg bole g nek moto
aku ckp xpalah,bw kete..risau plak nk bia g KL nek moto je,jd pape ssh nnt

hr nie aku pnjm moto yana gak g exam
huhu,tengs yana :)
last exam hr jumaat,so maybe mlm tu or sabtu hantar blk kete kat abg

sblm abg blk td,aku ngadu kat abg, "rindu nk blk rumah" *ye aku mengada2,tp bialah kan ngan abg aku sendri lalala~
abg ckp "angah jgn la cmtu keh,bg abes exam dlu,bg abes short sem sume nnt bole la blk"
time tu jugak la aku da start buat drama air mata
abg ckp "da da jgn nangis, nk smpai bulan 6 kejap je,x lama..pastu bole balik ok"
aku pon anguk2 je ler..huhu sumpah segan dpn membe abg aku p buat drama plak -___-"
"ok da jgn nangis da..abg blk dlu keh,bw kete elok2 nnt"

sumpah aku syg abg aku!
n bukan sbb die bg pnjm kete aku syg die
tp sbb die paham situasi aku
abg yg senangkan adik die nk g exam
yg x berkira bile adik die nk pnjm kete
yg sudi layan kerenah adik die yg mengada2 nie
yup..abg aku yg xde ganti yg lain dah ^_^
love u!



mereka kata mestilah sbb syg 
tq abg! :')


p/s : Weelo dok ngan angah jgn meragam okeh! nnt jumaat atau sabtu angah hantar blk kat abg orite! :)

44 comments:

Shamsuddin Amin said...

wah... canteq name weelo tu...
name keta dean la wawan... hahaha

syg nye abg tu kat adeq die...
untg adwa...
gud luck adwa...^^

adwafarahin said...

hahah nnt bole la weelo n wawan kawan2 hehehe :)

adwa pon syg die jugak!
yes lucky me!

tengs dean :)

DiyanaMukhtar said...

abang adwa sangat sweet! ;) jeles.. bawak kete elok2 k.. :D

adwafarahin said...

haha jgn jeles yer

tengs yana :)

aNiss :):) said...

sekali lagi adwa buat aniss jeles yang melampau :P

SWEET BANGAT ABG KAMUU =)

adan said...

salam.. betuahnya ada abang kan adwa.. saya tade abang,, hahahaha...

Simpleblanklife said...

hahaha nama pun abang kan..aku jadi abang sulong pun lebihkan adik kot.. bab barang, harta, benda - benda luar rumah, memang aku bagi adik aku lebih. tapi kalau dalam rumah, memang raja laaa...hahaha " wei, buat air teh.."
" ye bang...." jawab adikku..

hahaha

Inspirationalefeks said...

abg baik kan ? hehe sy pun ada abg ... seronok ade abg :) klau sy jd abg, sy pn nak jd baik .. awk jd kakak, awk pn akn jadi org yang baik kan ? hehee selamat exaam!goodluck.jgn tak tdo

apik pehe said...

huhu..mai la amik apik..kiter berderak nga weelo..

faiz said...

ala...homesick ke..kesian die..hehe

adwafarahin said...

aNiss : hehe jgn jeles lah :)

adwafarahin said...

adan : salam, hehe tengs adan :)

alaa siannye xde abg, xpe la adan jd abg yg baik yer :)

adwafarahin said...

Simpleblanklife : hehe mungkin tu sifat abg kot,lebeykan adik2

oo kejam juger yer ko jd raja dlm rumah

hhahah :P

adwafarahin said...

inspirationalefeks : yup abg mmg baik,seronok!

bagus! hadilah abg yg baik utk adik2!,mst adik2 syg
adwa pon nk jd baik tok adik2 adwa

tengs ye :)

adwafarahin said...

apik : hehhe ok bole,weelo pon kate bole :)

adwafarahin said...

faiz : yep.homesick hukhukhuk!

:(

fyna said...

alolo..manjenye...

adwafarahin said...

manje ngan abg sendri xpe :)

Fadzli Amir said...

Aku pun ada adik2 gak..dulu masa aku kerja jadik penganggur kat kg, aku la tempat diorg mengadu...sekarang duk jauh dan dah kawen, terasa jurang tu...

adwafarahin said...

fadzli : sbb adik2 paham yg abg die dah ade tanggungjawab besar,adik2 da xnk sshkan abg die lg dah :)

hehe,adwa lain, sbb abg bujang lg..so adwa as adik mseh harap abg yg tlg die mase ssh :)

Aisya J said...

Bestnyaa ada abang! Anak first tak besh :( Bestnya reti naik motor. Dulu ada sekali ayah ajar, then dia give up -_-"

adwafarahin said...

aisya : hehe best la jugak ader abg

aisya anak sulung kene la bg adik2 best ngan aisya haha

blaja moto senang je,adwa pon blaja dr membe,haha nk rempit punye pasal :)

aisya said...

same la nak balik umah.. dah dekat setahun tak balik... T_T

Shamsuddin Amin said...

boleh je...
tapi wawan ni dah agak berusia...
dah x lawa... hahaha

Santan berlada : Member KL ku yg terlampau...

adwafarahin said...

aisya : lamanya x blk..huhu

adwafarahin said...

dean : xpe xlawa tp still okey xde hal lah :)

hahaha

IMANSHAH said...

owh i pun abang gak!! huhu

adwafarahin said...

haaa jadi abg yg baik ye
konpem adik2 syg :)

danial said...

gdlck xam

adwafarahin said...

tx danial!

apik pehe said...

yeah2..ammik apik kt pahang tau..btol2 lebuhraya gambang..hehehe

adwafarahin said...

amboi apik demand nye..hahaha

Shairazi Saidin said...

weeeee...loooooo...comell! Good luck xam! :)

adwafarahin said...

hehehe comel kan hehe :)

tengs bdk marikh!
kehkehkeh :P

Arpiiz said...

cuba nanti nak pinjam duit, dia bagi tak?? kalau bagi tu sebab terpaksa tak..??hehe

adwafarahin said...

die bagi je arpizz,kadang2 x mintak pon die bg
kadang2 bg lebey :)

Misz Muffin said...

untung lahh!! :)

adwafarahin said...

haha jgnla jeles :)

.:sao:. said...

alololo..so sweeettttttt..

adwafarahin said...

hehe tq :)

Ayie said...

Aku plak kene buli ngan akak aku.. waahh.. aku sayang akak aku.. hahaha..

adwafarahin said...

haha xpe skali skala :P

mst la kene syg,adik bradik sendri :)

GiveAsh said...

wah gud luck paper last esok...
kenapa ada ayat kena kecikkan.. 'mengada2'..hahahaha..

adwafarahin said...

hahaha haruslah abu
malulah aiyoo~

hihihi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...