rase macam nk mskkn kepala dlm mesin basuh

AMARAN KERAJAAN ADWA : NIE ENTRY MEMBEBEL JE

smlm mmg down down down gila... touchdown habes lah
study sume x masuk pale, dah ke mana pon x tau la
pas kol mak smlm lg aku down sbb abah x bg aku blk nx week 
alasan abah nnt aku blk aku x study, mak kasi je blk -___-
abah nie tau2 je kan, sob.. sob.. sob T_T

aku stress, tp bile tgk boo stress comel sgt, buat aku jadi senyum sorang2 :)

nx week gap 5 hari ape la aku nk buat slain study?

tp sumpah aku stress sgt2 n dats y aku rse nk blk rumah sgt2  *sile stress kan sgt2 tu ye
luar tough dlm hati ader tisu maa..
*ye aku ngaku aku cengeng sket,skali skala nangis cuci mata xpe :)

tp smlm ader gak insan2 istimewa capik n zimah mcm tau2 aku ngah down :)
aku ajk klua n dorang ok je
lame x lepak mapley mcm dulu2
bkn lepak lame pon
smpai je order mknnn n kerang bakar nyum nyum pastu gerak balik

benti isi minyak capik kate "ko bwk adwa,kite round putrajaya"
"aku lesen baru nie,ko brani bg aku bwk ke? aku brani je tp tkt korang la x brani aku bw"
"bwk jer, relax jer bkn byk keta"
aku pon start enjin, jln
abes pusing putrajaya,aku ckp kite g downtown cheras la
dorang  pon ok je

sampai atas highway aku x kasi can da
pecut trus, tp x laju mane pon 100 jer *sila jgn cuba aksi ini bila anda stress ya
klu dorang tau aku stress smlm mampus x kasi aku bw..haha
zimah dok sblh aku da cuak2 da
kesian aku tgk die cuakkan aku bw kete
capik mcm kanak2 dok kat blakang
terpekik terlolong mcm x cukup sifat -__-"

tp aku seronok,ader org buat aku gelak2, buat aku hilang sume stress :)
zimah mmg cool je,capik gila2 tambah aku pon gila2
so cool + gila kuasa 4
mmg AWESOME!

blk bilik on9 jup
pastu tido trus
hilang stress kejap, aku rse lega sgt

thanx korang! 







p/s : its a good thing kan bila kita stress ader org buat kita ketawa :) 

30 comments:

mykhalis said...

masih stress lagik ke? jgnla stress2..hehe..abah tak bagi balik bersebab tue

adwafarahin said...

da kurang da rse stress

hehe ye tau :)

atiey azha said...

hehee . tu guna kawan . =)

adwafarahin said...

yup :)

hehe

shezwan said...

bagoslah tu.. stress itu normal.. heheXD

adwafarahin said...

yes

sye setuju!
stress itu normal :)

HAZWAN17 said...

jangan stress-stress adhwa

aisya said...

stress adalah perkara biasa.. tmbah pulak time exam ni.. sy yg x start exam lg ni lg la stress.. dpt study week 2 minggu, main2 je lbih.. uwaaaa...

apik pehe said...

laaa..apik x wat adwa ilang tensen ker?hehehe

adwafarahin said...

hazwan : da da adwa x stress da :)

adwafarahin said...

aisya :yup mmg perkara bese time exam

hehe aisya cpt study!!! hehe

adwafarahin said...

apik : x cukup stress nie ader lagi

hahaha

nabila izyani said...

ang nk hilangkan stress,,
mai jumpa aku.. hahhahahaha

adwafarahin said...

hang nk mandrem aku ka bell oi???

hahahha

alexa yussida said...

hehehe comel je ckp si kwn tu mcm kanak2 kat blkg..hee dpt bygkan keseronokan korg:)

jgn tensi2..amik exam dlu,pastu balik la..:)kalo balik umh tp hati duk risau exam ssh juga kan^^

adwafarahin said...

akak alexa : hahaha die mmg keanak-anakan sket..hehe

orite akak
btl jgk tu..nnt x tenang kan hehe

tq
:)

aQimie Ceplos said...

chill bebeh..
kalau anda tention, g main kejar2 dgn joni n jonep ( swet monyet) kt belakang koleg ok ^^, ehehe

adwafarahin said...

monyet da lama x klua..

2 3 hari nie hujan,monyet takut demam
hehe

Ayie said...

apa lagi.. ayuh la kita berblogwalking~ hahahahaa

GiveAsh said...

seronok jalan jalan putrajaya..

btw jgn stress2..pgi makan coklat keh keh..

adan said...

cara2 nak menghilangkan stress..

1.dengar muzik kegemaran adwa
2.g mandi
3.g dengar lagu p.ramlee..
4.tidur..!

sekian ^_^

Shamsuddin Amin said...

tu la gunenyer kawan adwa...

tapi x semua kawan adalah kawan...
ade antara mereka adalah lawan...

adwa patut hepy bile ade kawan yg mcm kwn adwa tu...

ak pon sgt epy skrg cuz dikurniakan kawan yg betul betul kawan...

*kawan tika senang, senang dicari...
kawan tika susah susah dicari...

adwafarahin said...

ayie : -__- ayuhlah!

adwafarahin said...

abu : yup sronok2!

oh klu stress mkn coklat ek?

adwafarahin said...

adan : 1 2 bole trime lg ke 3 trus tido kot xyah step ke 4..hahaha

adwafarahin said...

SA : aah itulah kwn mse ssh senang

hehehe bgus la klu kamu pon da dpt kwn cmtu! :)

apik pehe said...

hahaha..stress lg yer...
meh apik blanjer kepsi..tgk hilang stress ker x..haha

adwafarahin said...

yeay! apik nk blanje kepsi cpt2! nk2!

hehehe

faiz said...

bahaya bwk kete stress ni..

adwafarahin said...

hahah x x itu kali pertama n terakhir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...