senyum! x perlu kata apa-apa

di pagi yg indah slps bsh baju tetibe nk update blog kan..haha idea mencurah2 ke ladang gandum la katekan *ok aku tipu
smlm mmg aku jd maam besar habis la..bangun pg2 mandi pastu lepak ats katil tgk movie..abes satu movie movie lain plak...wah wah wah heaven ko ye adwa haha

aku tgk cter Storm The Yard (homecoming), The King's Speech n U Again sume cter best even aku mcm looser gler tgk cter sorang2 haha, mane x nye membe2 lain blk rumah la buat esaimen la so ape bole buat layan cter sorang2 je la..kul 5 lebey membe klas aku msj mntk tlg antakan die ke KTM UKM, x sampai hati plak nk ckp x bole so aku anta kan jela,da la aku pakai moto org pastu memandai anta org lain plak kan,* yana sori ye aku pakai moto ko tanpe kebenaran , tp membe klas aku nie pon nk cepat sbb die da lambat..klu tggu bus UKM lalu mmg lg lmbat la.

kadang2 aku terpk asal la aku x pernah ckp x klu org mintak tlg, aku pon x tau la..kadang2 tu aku rse mcm org da perguna gunakan aku plak, tp lantak la, mls la nk pk..smoga pertolongan aku nie membwa faedah la kat aku 1 hr nnt.nie mase ssh org lain tp mane tau mse ssh aku mungkin ader org nk tlg plak kan

yana membe aku yg punya moto nie bg kepercayaan kat aku pegang moto die 2 3 hr sbb insyaAllah die nk blk hr nie,even aku xde lesen moto insyaAllah aku akn jg elok2 moto die.
aku slalu pinjam moto die, even die kate die x kesah pon tp segan la jugak ngan die bile aku terpakse pnjm moto demi bnd yg x berkaitan pon dgn die..so yana thanx byk2 weyh :)

dah dah adwa xyah nk karang panjang sgt kot,jemu aku nk bce hohoh..ko relax adwa, senyum jak jgn tension2..nk exam da nie kan
cool la yer :)



Just Be Happy ok adwa! :)

18 comments:

YOUsoF said...

Betul tu Adwa... senyum tapi takleh gak tak kata apa² kalau dah sampai tahap macam kawan nak pijak kepala kita kan sebab terlebih baik..

tak salah rasane bertegas sikit...

adwafarahin said...

baik encik utop!
tengs taw..inysaAllah pasnie akn bertegas sket hee :)

Koding said...

Asal jgn senyum lebey2...
nanti ada orang 'pasan'...
susah weyyy........

YOUsoF said...

Hehe gud².. Selamat ya! ;)

adwafarahin said...

koding : nie kene senyum berpada2 la ye :)


YOUsoF : ok,tq :)

Ayie said...

encik polis dan encik pakguard pintu belakang pun kadang-kadang tegas gak.... so, sila la amik lesen motor.. hahaha..

*rabu harituh aku nk g kkm amik adik aku, kete plak tade sticker, jumpa je pak guard, selambe je beliau tahan aku dan tanya mcm2.. rasa nak penyepak pun ada.. aku taw la muka aku kelihatan kachak dan mencurigakan, tapi jgn la layan mcm tuh... hahaha

Ayie said...

senyum biar kene tempat.. kalau tak nanti dicap org gila.. hahah

adwafarahin said...

Ayie : baik pak polisi nnt guwe amik lesen moto hahaha *mampus bapak aku kejar

kachak kah ? lalala~ pak gad ukm bese la tuh

ye ye nk senyum kene tempat la nie hahaha,xkn la gile aku nk gelak 24/7

eRza farEeha said...

senyum sampai telinga adwa..br best!jhehe

adwafarahin said...

erk??? jenuh la nk trik mulut nie..haha

Izlan HoiHoi said...

tlg deliver Mcd sni yek..terima kasih~

adwafarahin said...

hamboi x beragak mntk mcd yer
haha :)

kimchisu said...

weyh senin ni bwk aku g wat ic..hahaha

adwafarahin said...

yela mkcik!

.:sao:. said...

susah jugak kdg2 kn :)

adwafarahin said...

ermm bese la tu

Raji berkata said...

ala weh jgn ckp cm looser owh tgk sorg2
sbb aku dah terbiasa dh wat cmtuh xD

adwafarahin said...

hahahah yeke
maksudnye ko pon looser sme je cm aku..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...