5 hours at the Lim Kok Wing University

smlm bdk2 kelas aku di jemput ke 1 big event kat Lim Kok Wing Uni
utk perasmian Dare To Dream Challenge..jom layan gamba..


 in the Hall of Fame 

 classmates

 before the ceremony

 Ministry of Energy,Green Technology and Water of Malaysia
YB Dato' Sri Peter Chin Fah Kui

 representative from UKM,my classmate :)

 koir group from students of Lim Kok Wing University

 The Gediks..haha

The Ladies :)

 view of Lim Kok Wing Uni court

ktorang dikira sbgai tetamu yg lewat sket sbb ktorang pon bertolak lambat..tp mse smpai2 je ktorang di minta lalu di red carpet smbil mndpt tepukan dr tuan rumah Lim Kok Wing Uni..ktorang really honoured disambut dengan mcm tu skali.ktorang di bw ke Hall of Fame oleh sorang usher..n msuk2 ktorang je yg berpakaian lain sbb student LKW pkai bju korporat dorang "All Black".

ramai press yg dtg buat liputan..aku bole nmpk yg 1 budaya di Lim Kok Wing Uni nie dorang sgt suka bertepuk tgn n lg 1 diorang sgt2 well-minded dengan tetamu..x kira dr mana pon tetamu dtg.

after lunch kul 12.30,gerak blk..ktorang dipujuk utk stay lg oleh slh sorang penyambut tetamu mse mula2 dtg td,die suh tggu minister abes mkn la n mcm2 lg die pujuk but ktorang mmg btl2 terpaksa blk awal  sbb group aku ader presentation kul 2..smpai fact. kul 1.30, smpt la msuk kelas stgh jam then presentation n the presentation went well eventhough ktorang penat gila babeng kot.

overall yesterday was awesome..we have great moment at the Lim Kok Wing Uni! diorang seriously sgt2 meraikan tetamu yg dtg.


38 comments:

adan said...

mesti korang teruja masuk LKW kan,, dgr kata sana student die sosial gak.. betul ke?

adwafarahin said...

adan : x teruja pon..bese jer..byk student international so besela sosial sket..

Mr.Thinker@Ali said...

Apa yg best di Lim Kok Wing? Ada pemandangan penuh moment x? Macam bukit untuk berehat. Kalau ada, teringin pergi sana. ^^

adwafarahin said...

ali : ermm xde yg best pon..tp environment slesa la..tmpt blaja besela ke dalam sket but overall it is a nice place :)

Mr.Thinker@Ali said...

Oh, I see. Maaf, Lim Kok Wing kt mna? Sy noob. =.=

Ayie said...

Uuuuu.. awek ramainya..!! HHAHAHA..

adwafarahin said...

ali : LKW kat cyberjaya..banggunan die sume hitam..

adwafarahin said...

ayie : pilih la mana satu..haha *promote member nie :P

Mr.Thinker@Ali said...

Nee??? Black????? Oh, bisa kepanasan di sana. x ada bumi hijau yg mnarik ka? huhuhu.

adwafarahin said...

ali : hahah xde la panas..die luar je hitam bile masuk kat court die sume putih..not bad..ade je pokok2 jgn risau x panas la..hehe :)

aQimie Ceplos said...

AD jumpe awek i x. acha saptriasa c(: aahahahaa!

adwafarahin said...

aqimie : i x jmpe la u!
nx time i pergi i try cr die yer
hahahaha :P

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha. If that, alright then. Actually nk g sana, tp xda sbb utk g sna. so, niat nk g sna tu trbatal trus. tggu msa kalau ada pluang n niat tu btol, smpai lar tmpt tu. kalo x, mmg x x lar jwpnnya. ^^

adwafarahin said...

Ali : ktorang klu xde sbb pon mmg x pegi..nie sbb ade event n ktorang djemput so dpt la jugak merasa pegi LKW tu hehe

ZORA said...

pehh..mcm best je...tak pna ag g LKW 2...:p

kokser kokdam said...

wah3.. press ramai, kamoo xmasuk paper ke..? heheh

cucu umie said...

lim kok wing, ayie jarang gile thu pasal U ni sebb kebanyakan member ayie yang masuk sane adlh budak kaya2 jer..haha lgpon bnyk cina dry malay yer.. ayie btol ker tak ea?? hehe btw, suka care mereka yg suka memberi tepukan, mean that, mereka memang mesra..

adwafarahin said...

zora : not bad la tmpt kat LKW tuh
klu x dijemput ktorang pon x penah pegi :P

adwafarahin said...

kokser : ntah la byk sgt camera x tau la ader x terselit dlm gmba press tuh..hahaha

adwafarahin said...

ayie : xdela ramai cina..adwa tgk ramai international students la..
well mungkin dgn cara bertepuk tangan kot dorang mesra

nk kate sume student anak org kaye x jugak,sbb diorang bese2 jer

deeya said...

nak lalu carpet merah tu ...! rase HOT plak . cam artis gitu kan .. hahakz !

syrupmasin said...

untung lah dapat lalu red carpet..haha

adwafarahin said...

deeya : hahah nk lalu kene g sane la..mmg cm artis u! kelas gitu..ahaks!
:P

adwafarahin said...

syrupmasin : haha skali skala :P

MJ said...

tak pernah sampai kat sini

mj said...

agaknya bila mj nak masuk u pulak

adwafarahin said...

MJ : hehe nnt klu ade peluang dtg la..it is a nice place :)

adwafarahin said...

mj : ermmm itu punya soalan mmg ssh adwa nk jawab.hahaha

aQimie Ceplos said...

boleh2.. pastu ckp kt dy ..
"gua kangen deh sama kamu! muah2x skit." ea? ea? camtu tw. ahhahaa

adwafarahin said...

qimie : adwa x pandai pulak nk spikang indon..cane nieh? hahhaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

eh , university ni pernah masuk tv . hohoo ;)

adwafarahin said...

tia : haruslah..femes kot :P

alif haris said...

wah lim kok wing .. dgr cite kt situ byk produce hacker dan creative programmer yg mantap2 .. hehe

ABU said...

seronok la gamaknya..jln atas red carpet.. ada rasa mcm artis tak hahahha..

adwafarahin said...

alif : hahahha mmg byk la org2 cmtu kat lim kok wing nie..

adwafarahin said...

abu : aah mmg ader rse cm artis kejap..hahaha

alif haris said...

hehee .. tapi duit kene berkepuk dlm poket maa .. klu tak ta boleh idup kt situ huhu

adwafarahin said...

alif : haaa tau xpa..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...