seyes x suke

1. aku x suke org pakai brng aku x reti nk ckp "nk pnjm bole x?"..men redah jer huh!

2.aku x suke org usik Blacky aku bile aku x suruh n mse aku xde kat dpn lappy..men redah je buka sume folder2 aku..mmg nk kene "Pangg!!!"

3.aku x suke org bce mesej aku...seyes x suke!! pliss respect my privacy!!

4.aku x suke bile pnjm brng aku pastu bg rosak.demm! mmg nk kene bunuh! *aiceh gurau jerlah, xdela smpai nk bunuh :P

5.aku x suke bile mrh kat org lain buat muka kat aku..tau x muka ko tu muka "sila-bagi-aku-mkn-kaki"

6.Nie yg paling aku x suke! 

bekas air CROCS aku ader org curikkk!!!! 
cess! sungguh mmg ko nk mkn kaki bedebah!!


bekas air nie ader org bg,mahal kot..mmg aku syg gila weyh!
klu nk beli sendri mmg x la
 :(
*pliss hamba Allah yg amik,tlg la pulangkan blk



p tolak s : aku x mrh ok,aku just geram je..igt post aku dlu..marah tu x cool ok! :P

44 comments:

Aisyah Aina said...

YES! tak marah tapi geram sampai nak hentak2 je kepala orang yang perangai macam tu...haha :)

adwafarahin said...

aina : yes! marilah kita HENTAK dia laju2 :P

shafmechy said...

lorr...cmna bleh kena curi tu....

adwafarahin said...

shafmechy : haihh x taula..mcm complicated jer nk cter
:(

Ayie said...

aku tak tau apa yang aku tak suka.. hahahaha

adwafarahin said...

ayie : da la ayie komen ko slalu x memberi semangat langsung.cett! :P

Farid Ahmad™ said...

selipar crocs pasar malam aku sapa curik?

adwafarahin said...

farid : tu x ley nk komen la..hahaha

Simpleblanklife said...

ah, demand lak kau. HAHAHA peh, kalau bekas air tu ilang sakit bai...sakit.....lagi orang bagi.. fuuuh....:(

adwafarahin said...

haikal : sumpah mmg aku deman

tau xpe weyh org bg kot..pehal pulak la org nk curik..

geram weyhh!

Ini Kisah Tia said...

lorh . camne boleh hilang ? tak tinggal mana2 ke ?

cucu umie said...

relax sis..nty ad lh orng tu nak pulangkan..xpon adwa cari ker, maner rhu tercicir dekat mane2 ker?? hehe

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Alaa, kesian nye awk, mende kesayangan awak hilang. Sy doakan agar ditemukan kembali k..

Ihsan Arifin said...

chill nanti insaf lah tu :)

syrupmasin said...

haha..oke jom santao orang yg amek bekas air tuh :D

cik sakdi said...

habis, xleh watpe la. mungkin dia ingt tu dia punye kot. huhu

amna said...

tau pun tak cool. so? jeng3x... haha

p/s : adwa, cmne leh hilang ni?? ntah2 tercicir ke ape. cube cek lgik skli ^^

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ringkasnya ko x suka org pinjam barang ko. hik hik hik

najihah sahami said...

mak aih..barang org bagi kna curi. pheww..mmg panas...

CGG said...

org ni kdg2 tak respect hak org lain..

kalo org macam tu, awk kene ingatkan dia..

apik pehe said...

takot apik tgk adwa marah2..hehehehe..

adwafarahin said...

tia : nk cter mmg panjang..skrng nie mmg sedey sgt bekas air nie hilang :(

adwafarahin said...

ayie : da bape hari dah xde org pulangkan pon..

sedey :(

adwafarahin said...

emmany : harap2 cmtulah..aminn~

adwafarahin said...

ihsan : nk tggu insaf mmg lmbt la dpt blk bekas air tuh!
:(

adwafarahin said...

syrupmasin : ok seyes rse nk santau skrng

hihi :P

adwafarahin said...

sakdi : agak2 lah konpem2 org punye kot die amik tu silala sedar dri huh!

adwafarahin said...

amna : haha

ssh la nk cter amna sedey taw :(

adwafarahin said...

aimi : begitulah kesimpulannya sekian~

adwafarahin said...

najihah : seyes mmg panas nih! huh!

adwafarahin said...

akak hanim : mmg pon, geram taw!
men suke2 je amik brng org
aishh!

adwafarahin said...

apik : lek2 adwa da cool da

heheh

adib syazwan said...

geram suda!hahaha~

adwafarahin said...

adib : sgt geram ok! cess!

APAN said...

aku harap ko suke la kalau ak nak komen kat sini.huhu...

barang baik la tu.sape xnak.huhu...

adwafarahin said...

apan : barang baik tp org punya x malu ke amik?

grrr geram kot!

APAN said...

tu beza orang berilmu ngan x...huhu...

adwafarahin said...

apan : haihh tu la pasal bole tau sendri kot..da bsr kan xkn x bole beza brng sendri ngan brng org lain

YOUsoF said...

Yupmarah tu sangat2 tidak cool sama sekali ok Cik Adwa..



Masa belajar dulu pernah dapat kawan yang memang suka burn barang2 kawan. Sabo jela...

Tak kemana la pencuri bekas air tu... Sampai bila dia selesa pakai barang curi kan..

sangat paham perasaan geram tu masa Usop hilang jeans, fon n selipar jepun duluu..

adwafarahin said...

YOUsoF : hehehe mmg x cool so adwa x mrh lah geram jer

mmg sakit ht dpt kwn2 mcm tu kan

tp klu yg curik tu jenis hati kering x tau la..konpem x pulangkan

haa sebaik phm kan mcm mane adwa rse

chemay said...

chemay selalu buad muke cool depan orang yang buad chemay marah..
biar dia rasa bersalah sampai bila2.
hahaha

cik azeya said...

suke no 3. tak suke org bace msg aku. sampai satu hari, tepakse pakai paswed. -_-

fifianggun said...

comel bekas air...tak pe beli baru adwa....btw..fifi pon rindu penang=)

adwafarahin said...

beli xde hal fifi tp sbb bnd nie org bg sgt syg taw :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...