kadang2 aku sendiri pon x paham

haihh aku nie kire nk buat entry yg patah hati je kan
hahaha adoiyai,belasah jela adwa
sbb tu ko de blog
tmpt nk campak sume mslh dlm nie :)

penat la pikir pasal org lain
penat juga jaga hati org lain
mmg btl ckp kwn aku
asal la kite yg slalu terhegeh2 risaukan org lain
jaga hati org lain, buat itu ini n bersusah payah utk org lain
tp org lain siket pon x berterima kasih

kita buat ats ihsan seorang kwn tp kite pulak dituduh buat hal
kemon la kita nie da di zaman universiti la
klu rse x puas hati bg tau
kalau btl salah aku bg tau
xyah nk ckp blakang
jgn nk buat perangai x cukup sifat bole x

lg satu klu mslh melibatkan ramai org
tlg jgn bebankan aku sorang,buat aku rse bersalah sorang2
ngan org lain bole plak ckp elok2
asl ngan aku nk buat taik plak
n terima kasih lah sbb buat aku x bole study utk paper terakhir last week

kadang2 btl lelaki ckp
pompuan nie melecehkan
byk bnd nk kene jaga bla ngan pompuan nie
nk kene jg hati n bila buat sume bnd, mst kene perfect
kadang2 aku sendri pon x phm ngan kaum aku sendri

sbb tu la aku lagi ramai kwn laki dr pompuan
sbb laki nie senang
klu rse salah just straight to the point je
pape hal bole slow talk
pompuan nk main emosi
salah sket, emo
aku gak yg tensi
grr!!




p/s : da la adwa ko nie bebel je kan..aishh bosan btl la layan ko,layan movie lg best huh!

47 comments:

NasZ said...

rilex2..awak kena dgn kawan2...saya kena dengan makcik2 dan nenek2 dekat rumah sewa...kutuk2 belakang...saya terdengar dan panas gak la...tapi sabar je la...orang tua..huhu..

PEREBUTAN ... PART 4

ABU said...

emosi emosi..
mmg susah nak jaga perasaan orng lain..kalu dah rapat then tiba2 ja ada problem selalunya susah nak satel...btw gud luck adwa..

stu kena ingat, kita hanya manusia biasa..siapa2 ada kekurangan dn kelebihan masing2..:)

oyeh!! cantek ayat aku hahaha..

Ayie said...

ya betul.. lelaki seteghet to de point.. tak puas hati, cakap depan2.. setel.. ^^

adwafarahin said...

nasz : mmg ngah rilex ler nie,mls nk amik pusing

bengang kot org kutuk2 blakang,x puas hati ckp jela kot..grr!

klu org tua mmg x bole wat pape la

Ayie said...

Aku suka ayat abu.. HAHAHA

adwafarahin said...

abu : tau xpe..haishhh tensi2!
mmg ssh nk setel la

yup i agreed with u lah abu BHAHAHAHA

cantekk!

adwafarahin said...

ayie : haihhh apela nasib aku asyik kene je :(


mmg btl pon si abu tu ckp..hahaha terbaek!

faiz said...

mmg susah nak jaga perasaan org lain ni...kdg2 kita igt kita ni btol padahal org tu terasa hati..

Adham Naqib said...

tk sume kot...dpt kwn y ok ok la....hehehe tp mmg btol pon...laki lbh open...kurg emosi...

.digital kelok said...

releks2. jom layan movie! hhe

adwafarahin said...

faiz : ye sgt btl..ssh la nk puaskan hati sume org
lagi2 pompuan :(

adwafarahin said...

adham : kwn yg ok best je xde hal
nie dpt kwn yg annoying yg tensi nie

grr!

kan! laki lagi senang nk handle bnd2 cmnie

adwafarahin said...

digital : jomm!

hahaha

EriNia said...

biasa la tue Adwa..time akak kat poli dulu lagi teruk kene...hu90..

adwafarahin said...

huhu orite akak
adwa akn bertahan :P

Azham Vosovic said...

hey, jgn patah2 hati sbb susah nti nk sambung semula... hehehe....

adwafarahin said...

huhu da patah da nie..mmg ssh la nk smbung blk :(

Shamsuddin Amin said...

alamak... lamabat sudah... hehe
ala.. lek la adwa...
manusia mmg cam tu...
nak je kite jaga hati dorg...
dorg mane nak jage hati kite...
kan kan kan...

org sabah kata...
buat lek jgan goy... LoL
means... buat relaks jgn goyang... haha
jgn goyah dgn semua tu...
ujian ujian ujian... yeah...^^

telebih sdh... hehe
sorry suke merapu time komen2...=P

adwafarahin said...

hahah ye2 adwa akn relax jer
ye2 dorang xnk pon jg hati kite..sob3 :'(


waaa adwa suka itu quotes
'Buat relaks jgn goy'
style gila :)

hahah xpe suka juga ade org buat kite senyum time kita serabut :P

cikida said...

pempuan main emosi ? laki tak ek..eleh2 kalau gado2,,laki la paling emosi,,macam2 kua,,huhu=p

adwafarahin said...

sbb tu adwa kate laki straight to the point je :P
xde nk ckp2 blakang

adan said...

salam.. adwa saya ada gak sorang kawan pompuan a.k.a satu kerja aku..
dia cakap benda yg sama seperti adwa katakan.. dia tak banyak kawan pompuan.. sebab pompuan ni ada sifat cakap2 belakang.. tp,tak mustahil laki pun ada gak.. setahu sy lelaki lebih suka cakap direct.. tak perlu cakap2 belakang ni.. btw sabar je la adwa.. kita tak boleh buat orang tu ikut kehendak kita.. dah dia dengan sifatnya...

sabar er adwa... ^_^ chill..

Ihsan Arifin said...

chill :)

adwafarahin said...

adan : salam adan

kan btl x adwa ckp,laki more to ckp terus xde kona2,xde ckp2 blakang,senang mcm tu xde la kite pon sakit hati

yup adwa akn cube bersabar slagi mampu

adwa chill je..mls nk serabut..nie cme luahan hati je :)

adwafarahin said...

cikgu : yer cikgu adwa akn chill je :)

adan said...

jom layan lagu hard metal..!! kot2 boleh buat adwa tenang.. ahahaha

adwafarahin said...

adan : adwa ngah dgr lagu jiwang nie sobsobsob
hehehe

Ini Kisah Tia said...

haa ! betul2 . perempuan emo semacam . dah tu pulak main cakap belakang ! grr ~

apik pehe said...

hehe..kalo laki penoh ngan ego..perempuan lak penoh nga emo..dua2 susah nk dijage..hehe

adwafarahin said...

tia : haaa tau xpe...hadoi pening pale woo

adwafarahin said...

apik : hahaha btl sgt la tuh apik :P

alexa yussida said...

biasa la pompuan emo emo snsitip banyakk...:P laki depa mana kesa sangt bnda simple..huhu

adwafarahin said...

tau xpe :P

Mr.Thinker@Ali said...

Saya setuju dgn pendapat apik pehe. kena bertolak ansur adalah yg terbaik yo! ^^

adwafarahin said...

yeah! yg tu yg terbaek!

Henry Zackery said...

sabar.... rilex kan diri :)

AMARAN 18 SX : 1 ONLINE USER & 2 OFFLINE USER

ABU said...

banyaknya kata nasihat drpd komen dn mandangn..bagus..:)

adwafarahin said...

henry : yep akan cuba ^^

adwafarahin said...

abu : aah,sbb tu la adwa suka berblogging
seronok ada kwn2 yg support :)

deeya said...

adwa sayang .. kebanyakan prempuan mmg cenggituh taw . nak2 org yg terlalu memilih kawan .. kte nie serba ta kene dimata mereka . pernah dalam situasi begini .. sbb tu plih bidang yg bnyak kaum laki . senang ! salah sket stret 2 da point ..

meh2 snie kawan nan dya meh .. chill dear ! =)

adwafarahin said...

deeya sayang..makseh la sokong adwa yep
mmg syg ketat2 lah :))

mmg sume x kene ade je yg salah,ngan laki senang cter xyah nk serabut2 huhu

jomla kite kwn 2 org yep ^^

Miss Shikio said...

mmg betul perempuan lebih leceh

bnda yg kecik pon nak diperbesarkan, suka cari salah orang lah

bnda kecik nak merajok lepas tu mula lah nak putus kwn

haishhh.. sabo je lah kalau dpt kwn cm tu

adwafarahin said...

jue : kan? tau xpe leceh kot
bnd kecik mau kasi besar lak

mmg xnk da dpt kwn cmtu :P

adib syazwan said...

assalamualaikum..tumpang menyelit...hehehe...kenape bile download kn...yang ade 2 part video tu...part 1 je boleh play...part ke 2 xley..hurmmm

Miz Pinkple said...

haha babe relax la kita mngalami mslh yg sama...kalau kite nangis puas2 pastu nnt ok la...kdg2 xfhm kn dgn prasaan org...xpe yg pntg kite dh jd sbaik mgkin n mnta maaf...die nk mnx maafkan ke x mslh die la...huhu...chill la dear...hadapi dgn snyuman...hehe...cant wait to see u guys... ;)

aNereO UsitHe said...

tp tul juga kan kak...tp...amacam klu llk plak yg kuat main emosi..sbb...privacy la kan..hihiih..ce..ce,,ceite... ^_^

adwafarahin said...

hahahah klu lelaki no komen la yep

sye di pihak perempuan saje hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...