jgn sampai org pissed off!

abah aku pesan
'nanti da jadi bos jgn nk menyombong!'
'dgr gak ckp anak2 buah tu'
'x semua anak2 buah bodoh! x ley pikir'
'kene respect diorang gak'

aku : errr..baik abah!

tp apakah yg akan jd bile anak2 buah lu buat lu rse nk bg die kenyang mkn kaki hr tu?

aku search pic bos,gamba byk kua yg pesen2 nie
lu org nk tau kenape? lu org search sendrik haha :P

p/s : awl aku nk lelap hr nie nyah!..nyte sume ^^



27 comments:

SoLy SoLicious said...

bile duk kt atas, kne nengok bwah jugak..tol dak ape aku kate ni? heee

ABU said...

baek la adwa..:D

Nurnajwa KZ said...

Hakhak, bg je kaki :D

syakey said...

nanti kalau jadi bos, aku nak jadi bos paling baik semua orang pon suka. haha

XD

aiEz said...

err klu org cmtu kasi sekeh2 sket,hehe..bg insaf...;p

YOUsoF said...

Respect kena selalu, tapi minta makan kaki jangan diamalkan.. ;D


Best bila dapat bos yang jenis anggap kita macam kawan, senang tukar pendapat. Kerja pun enjoy.

Addin said...

semua orang memerlukan respect dari orang lain . hee

Asrul "iLham" Sany said...

sabo je le byk2...

aleen aiden said...

aku rase xbleh bagi makan kaki terus.pasal nanti depa cepat imun.bagi siku dulu.keh3

budak penjara said...

tp bila ko nk jd boss??ak nk jd ank buah ko..haha..t cpt2 kn nek pangkat aku la

faiz said...

kena respect semua orang

Fara E's said...

baek ahkak , haha

iKhRam said...

ensemnyer pic tue.. hahah
ingat, sapa pun kita berpijaklah di bumi yg nyata..

Nalisa Syahira said...

wat lek sudah , ahha .

bloghok said...

rilex je...sap rokok lu

fadh leyanie said...

aku nak jadi bos yang baik,,:P

amna said...

setuju dengan abah cik adwa :)
boss dan anak buah kena sama2 peka dgn keperluan dan perasaan masing2..
InsyaAllah~

LadyBird said...

betul2.. setuju 100%..

Umie Artoqiemie said...

azankan doranggg!!

ade2mama said...

nk jdy boss yg gengters heeh

delarocha said...

perlu pandai psikology dan communication skill bila jadi bos ni

Asyila Zainuddin said...

jadi la bos yg rilek2 je, sampai org pun taktau kite bos.. muahahaha..

Anif Abdullah| AA said...

nak jadi boss eh? kena belanja aiskimm selalu taw.. :P

khairul akmal bin azman said...

yes!
jadi bos yg humble sudah.

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Sabar itu separuh daripada iman. Separuh tu, bedal ja mana yang kurang beriman tu. kan? ;p

Abg Stalker said...

mgkn sbb 'bos' byk bulu cm kobau tu.search kua la mke kobau berbulu ni.hahaha

Ezad Skytech said...

kalau jadi bos...biar jadi bos yang org senang nak dekat...tak berlagak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...