Nielah pompuan :P

smlm sehari suntuk berjalan tawaf TS smpai nk patah kaki.boleh dikatakan terapi hilangkan mslh keje jugakla plus nk beli baju kemeja pakai g keje.


kua dr kolej kul 12..rempit g KTM, dlm 12.30 cmtu train smpai..perhhhh org mcm ulat taik beb..ramai giler! tersepit ku di celah2 manusia,sebaik dok dlm coach wanita so xdela rse mcm org nk amik kesempatan en.smpai BTS tuka train nek train Rapid plak smpai Stesen Hang Tuah, pum pang pum pang smpai TS kul 1 gak..wuwuwu

sampai je TS kami laju2 p cr mknn dlu hahaha. muka masing2 starving gila. McD jd pilihan..McD TS mmg penuh tp gigihnya ktorang tggu jugak org lain abes mkn n last2 dpt jugak mkn McD..yeayyy!!
n Alhamdulillah McD aku ditaja oleh kwn baik aku sempena die dpt 1st gaji weee~

manusia yg bertanggungjawab menaja mknn tgh hr ku smlm :)
makaseh awok!

Spicy Chicken Set

pastu kua McD ngan muka Happy Meal hihi..then solat zohor,pasru bru la berjalan dr 1 floor ke 1 floor. at last yg berkenan 3 helai jer..byk t-shirt, beg2 n kasut2 yg sale bagai, wuwuwuwu. sebaik aku dpt menahan nafsu dr membeli beg dan jugak kasut, klu x mmg cari bala la ngan abah hujung sem nnt..kehkehkeh :P

dlm kul 4 lebih cmtu g solat asar sbb takut t x sempat smpai UKM sblm maghrib..pas solat harus camwhore dlu..haha *ye aku mmg suke bergamba hehe :P

budak sepet buat muka busuk :P

anak murid blaja motor yg otai hehe :D

 muka suci pas solat muahaha


smpai ukm dekat kul 7 lebey..bw moto mmg cm rempit sbb nk kejar solat maghrib.fuhh! sebaik sempat..lepas isya' dua dua da mcm lepat,tido sbb letih punya pasal..anyway tengs kwn! <3



p/s : hr nie merendek lagi tp pegi beli brng2 keperluan diri..aishh pompuan pompuan..klu x shopping x sah. :P


BTS  - Bandar Tasik Selatan
TS - Times Square


26 comments:

aiEz said...

member tu dalam rela ke xrela tu kena belanja?hehe...

*kalau adwa beli kasut lagi abeslah...tgk kasut sebelum ni pun dah banyak jer..

adwafarahin said...

aie : err die ikhlas belanja kot sbb adwa nk byr kt die,die xmo hahaha

*tula pasal klu x mane nk sumbat lg pon x tau haha :P

aReLaN said...

nme pon pompuan.klu shopping mmg meriah.klu teman pompuan kua lg seksa woo.last2 ddk tunggu kt luar je tiap kli pompuan msuk kedai.hahahah

budak penjara said...

bnyk giler ko mkn..cuba diet ckit leh tak??hehe

adwafarahin said...

arelan : hadoi! len kali teman la buat2 pilih jugak bru la best shopping hehehe :P

budak penjara : hey2! diet blakang kire bile ade org blanje kite mkn
lahap je sume pedulik ape aku hahahaha :P

Bluewendy said...

syiook nye dapat p shopping kat TS..=.=' bila2 ajak wendy skali k..=D heehe

adwafarahin said...

wendy : insyaAllah klu de rezeki kite kua pulak :)

rasta said...

salam wawa...eh adwa...huhuhu..
mmg la org pompuan cam tu....
takkan nak gi kebun potong kayu balak atau gi buat kerja buruh kasar angkat batu bata.....bancuh simen....

yang penting Tangan memberi lebih baik dari yang menerima...
Anyway.....yg penting happy hati mau baik dan jiwa tak kacau..
hormat org tua ti yang 1st....

adwafarahin said...

rasta : w'salam err jgn wawa..geli geli! haha

yep2 btl gak kan nama pon pompuan takkan nk buat sume tu kan :P

pesanan tu insyaAllah xkn lupa
thanx :)

ABU said...

muka korang dua hampir sama... biasala weeknd msti ramai orng.. dkat tipavali lagi kan..sesak la..

aku pun tadi gi TS lepak kat McD..






































ok aku tipu :P

bloghok said...

kenapa ko sorang je yang makan?kenapa yang lain xmakan gk

adwafarahin said...

abu : haha yep ktorang ade mata yg sama SEPET!

*citt tipu!

bloghok : erk? sume org mkn..mne de yg x mkn :P

aReLaN said...

laki2 ni dia tkde tetiba g shoppping mall, jln2 n nk shppg.klu nk bli brg,awal2 lg dh decide nk bli apa, g kedai bli.hbis cter.klu reti pilih brg pmpuan xpe gk.dhla pesen mcm2.hahahaha

amna said...

x ske mcD ts. sangat penuh dgn manusia.. tiap kali g mesti nak berebut meja dgn pak arab T.T

muhamad hanif said...

Err,


sikitnya kau makan. LALALALALALLA.

adwafarahin said...

arelan : hahah laki sokmo gitu..nyampah! :P

amna : agakla..sgt ramai kot haha penat tunggu org habes mkn :D

hanif : haha SIKIT sgt kan? rugi woo -____-"

Asrul "iLham" Sany said...

dah lama tak makan mekdi

:D

Umie Artoqiemie said...

suci gila muka beb.. haha..wee.. bila aku nak merasa ditaja kau :P keh3.. korang lah minah rempit ye? aaaaa saya anak polis, nanti suruh ayah tangkap.. aaaaa..

Fadzli Amir said...

Tak tau macaman org perempuan dapat banyak tenaga utk shopping..???heran..hehehe

YOUsoF said...

Hahaha.. Lama tak merasa situasi 'ulat taik' dalam LRT macam tu. Serius rindu!



Makan enak, dibelanja pulak tu. Tarbaiklah! (upah ajar dia bawak motor kot) ;D



Muka kaorang ada iras² la, semoga bersahabat hingga akhir hayat. ;)

cik sakdi said...

hahah aku pon mcm tu gak.. cume bezanya aku naik bus. n banyak ulat taik gak. heheheh

LadyBird said...

sedapnye dia makan~...

syakey said...

pompuannn memang sangat sebati dengan kuat jalan ni haaa.

Nurnajwa KZ said...

Mcd! Lmenye tak mkn mcd T^T

Sobs..sobs...

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Nak McDeeeee jugak... ;p

Abg Stalker said...

ayam mcd sdp ke?abg pnh rs 1x je seumur hdp.sbb masa abg mkn tu rs cm ayam dia lemau semcm x mcm kfc.so tiap kali g mcd abg hny order double cheese burger sudah tentu dan wajib.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...