oh bulannnn! ('moon ring')

subahanallah bulan sgt awesome mlm nie..x puas tgk!!
sungguh kekuasaan Allah tiada siapa bole tandingi kan





member aku share gmba nie..ade 3 version bulan di lain2 tmpt..nice kan? 


26 comments:

Anif Abdullah| AA said...

kenapa yg tengah2 tu ade triangle eh..huhu..

adwafarahin said...

x tau la..membe dpt snap mcm tu..awesome kan? :)

pudenz said...

yup2...td g mkn kt gerai ngn member..
ade gak pndang bulan... nmpak mcm yg gamba first tuh..huhuu..

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan
wah..cantik yer bulan. sungguh indah ciptaan allah kan. tapi knp yang tgh tu len mcm jer. jgn diedit utk tmbulkan spec sdh..huhu

jom singgah2 blog ni jgk yer. nak kongsi apa2 silakan
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

adwafarahin said...

kongsi : nie mmg gmba raw, x di edit fresh from camera :)


thanx sudi singgah :)

pudenz : cantek kan? hee :)

chemay said...

wahhh.
kat jb nie tadek bulan.
macam nak hujan jeee

Syafiqa said...

oh bulannn, teringat lagu yuna lak :D btw yup cantik sungguh ciptaan Allah :D

aiEz said...

adwa mmg cantik sgt malam td kan?last tgk dlu pun masa f5 ni dpt tgk lg...:)

aleen aiden said...

semalam tengok bulan,tegak atas kepala.sakit juga nak dongak lama2.hu3

Abu Huzaifah said...

ehhh... knp ade segitiga tu??

adwafarahin said...

abu : biasan cahaya kot..gmba nie mmg x di edit fresh from cam (cikai punye hehe) :)

bloghok said...

bulan memang cute pun..sama lah ngn ko an an an..kahkahkah

Fara E's said...

cantik la beb !

::FAIZ FARISH:: said...

nice

cha zainol said...

subhanallah. cantik. selagi kita lihat bulan yang sama kita xjauh.

YOUsoF said...

Very² nice! Allah Maha Besar.. ;)

teha said...

suke tgk bulan.. cantekk !

Norfidayu said...

cantik nye bulan ni!

amna said...

Maha Kuasa Allah mencipta alam dan seluruh makhluk di bumi dan langit..

bulan tu tangkap sendiri ke gambar guna camera? hurm, nice2~

ABU said...

ciptaan Allah mmg awesome..:D

delarocha said...

indah

iKhRam said...

sgt nice.
indahnyer ciptaan tuhan.

Ezad Skytech said...

tak dapat tengok pun hari tu...terlepas nak tengok...tahu2 je kecoh kat fb pasal bulan ni..rugi tak dapat tgk..huu~

aQimie Ceplos said...

nice ad.
tp yang no2 tu mmg ade segi tige ke??

syakey said...

Allah Maha Besar...

ade2mama said...

kuase tuhan..igt dlu kecik2 time nk kete..mati..igt bulan ikut kiteorg kt kete ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...