Tak Tik Tuk,ok salah sbnrnye Tag je (Part 1)



waa kene tag tig tug ngan madi so waa nk jawab..lama dah sbenornye waa x kene tag..kali nie waa kasi goreng punya jwpn hehehe..mmg bajet retis punya post sbb ade part 1 bagai muahaha..ekceli part 2 org lain plak tag so kene la buat 1 1 .moh ler mulekan.


1.Hai semua,kenal wa yang comel ini tak?hehe
waa kenal2! waa kenal lu dr blog membe..kita minat bnd yg sama fanzine! wuahaha i loike! :P

2.Apa yang anda lakukan kalau tengah bosan tahap gaban?
waa joget2 dlm bilik basuh..basuh kain sbnrnye -____-

3.Berapakah tinggi korang?Adakah anda berpuas hati dengan ketinggian korang tu?
nk kata tinggi x jugak tp tinggilaaa *perasan tinggi

4.Genre lagu apa korang suka?Haa satu lagi,apa lagu feveret korang?
weyh nie nk list sume ker?hamboi kelass ko jah nk berlagak diva bgtau ko suke mcm2 muzik..ok la fav genre INDIE,x kire local or international.byk juga lagu fav songs, tp lately nie aku suka lagu Seize The Day - Avenged Sevenfold

5.Dalam banyak-banyak makanan yang ada ni,apa makanan yang belum korang lahap lagi?dan teringin beno nak lahapnya.
Tapai..teringin benor teman nk lahapnye bkn makan je ye :P

6.Lu orang sokong tak single tu best?dan kenapa?
hell yeah best! sbb waa nk wat pape pon suka hati lu la..eh salah suka hati waa la..n lg 1 sbnrnye waa x bersedia nk syg org lain lg,biala waa syg dri waa dlu..*aiceh! PANGG! lelaju

7.Apakah yang korang lakukan bila korang baca soalan yang aku kasi ni?Hahahaha
Aku mamai lg sbnrnye nie..bru pas solat subuh tp layan kan jer :P

8.Kalau korang/someone nak melamar korang,lagu apakah yang ingin korang/dorang nyanyikan dekat dorang/korang?
aku nk die nyanyi lagu Sweet - Reza Salleh wee~

9.Dalam banyak banyak perkara yang kita boleh buat dalam hidup ni, apa yang korang rasa memori paling best dalam hidup ?
memori zaman sekolah menengah.sumpah waa rse best giler..andai dpt ku undur mase kan...

10.Kalau hangout dengan kawan,apa aktiviti utama sekali yang korang akan buat?
Soooopppiinnnggggg! haha n lg 1 bergamba itu wajib :P

11.Suka lelaki/perempuan merokok?Apa pandangan anda?
Lelaki tu biasa la..klu pompuan x gemor ler teman..bkn fitrah pompuan buat bnd2 tuh..x manis gitu 


p/s : seriusly waa mls nk buat soalan n tag org lain..makaseh madi tag waa yep ^^

11 comments:

cik sakdi said...

hahaha minat indi song,, aku ingt hindi song,ekekekekke

safwanmahzin said...

Seize The Day - Avenged Sevenfold

lagu ni memang best..=)

syafiqakarim said...

meh datang melaka rumah nenek,dia banyak tapai :p

nanti shooping sesama eh :D

Faaein Talip Roy said...

hidup single memang best apa.. leh uat apa aje ikut suka hati.. yang penting single2 pun.. kita tetap ada DIA.. ^^,

fadh leyanie said...

memori sekolah menengah mmg best ! :P

EpoLღKekunangpelangi said...

Amboi.. happy-nya dia eh. :)

mR_popkoRn said...

Awk malas tp kne rajin gak.

Hype.
Juz nak say yg awak di tag.
Watchout this page. huhu

http://arjunapopkorn.blogspot.com/2011/10/1st-time-di-tag-oleh-arda.html

Bella Bell said...

well.. single is simple.. :)

cucu umie said...

hehe..sekrng nie ayie tgh bt kajian kes tgh rokok..nty ayie akan keluarkan hasilnya...huhu selepas lect, bg komen.. huahau btw, ayie lyn indie juga..

Abg Stalker said...

bergambar itu wjib?mmg Gigam la bdk sorg ni.. :D haha.gmbr mst ada beribu da sejak awal sem kt ukm tu kn smpai da nk hbs ni.

si robot comel said...

pewwwiit kaki shopping ye, jum pi dating :D hahaha.

terima kasih kerana melayan karenah tag-tag ni,ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...