Tak Tik Tuk,ok salah sbnrnye Tag je (Part 2)

kali nie kite jwb tag dr SafwanMahzin plak..ok lets cekidout!

1. Nama penuh
Nama penuh waa Nur Adwa Farahin Bt Azahar..prefer org panggl adwa..no farah2 yer..geleman aku dgr :P

2. Tinggi berapa?
err..soalan Madi pon cmnie gak tp kali nie waa gitau la..tinggi waa 156cm *yer waa tau waa rendang.haha

3. Suka blog yg mcm mane?
Aku suka blog yg simple,x berat,entry ringan2 yg boleh dibaca n di layan..entry pendek tp padat..panjang sgt kang aku jadi bosan..klu panjang ade gamba xpe :)

4. Apa pandangan korang tentang aku?
Err jujur aku ckp aku bru kenal ko..so far aku suka ko *eh maksud gua, suka penulisan lu la :P

5. Nak aku buat header utk korang x?
Kecik tapak tangan,stadium shah alam aku tadah kan *mentang2 game bola smlm haha

6. pandai masak x?
Alhamdulillah klu bab masak nie boleh la sikt2 tp still kene byk blaja ngan sifu aku..mak.lauk2 kampung tau la..western x tau..sorilah, gua Gadis Melayu..muahahah. klu parents aku tinggalkan adik2 aku alhamdulillah stakat nie x kebulur lg la diorang dok ngan aku :D

7. Selalu cuti bangun kol bape?
Aku slalu bangun kul 6.30pg

8. pernah dtg padang besar?
Pernah2! tp skali je hehe

9. Komen tentang blog aku?
Blog ko senang loading..senang aku nk tgk..entry sempoi! so far best :)

10. Ape perasaan bile kene tag?
err aku cool jer hehe

11. Lagu favourite korang?
skrng *mase tgh taip entry nie aku tgh dgr salah 1 lagu fav aku..Yellowcard - Only One

as usual aku mls nk tag sape2..thanx kat Safwan tag aku ^^






p/s : kehilangan dri utk beberapa hr atau mungkin beberapa jam..mencari keyakinan dri yg hilang..doa aku jumpa semula diri aku yg yakin tu



12 comments:

syafiqakarim said...

cis,gila sentap nama.haha hai farah :)
so shuwet :p ah,ingat stadium sh.alam tu besar ke?xlayak di tadah :p

p/s : *sebak.semoga kau temui apa di cari

ABU said...

oh reti masak ya..bagus bagus.. :D
intkan tak reti kah kah..

safwanmahzin said...

KDAH BCA.....SAMA LA NK MGHLNGKN DRI UNTUK SEKETIKA

Faaein Talip Roy said...

aku nak panggil kau farahin, boleh? dah dekat dah dengan nama aku.. hahaha..

Abg Stalker said...

aik..mn mau prg?cuba cri keyakinan tu bwh kerusi xpun bwh tilam,bkn katil tau.kot2 terselit. :D

Farahhhh....jgn prg lama2.hahah #alahai farah~

muhamad hanif said...

waaaaa,


zaman tag-tag dah bermula ni. ke aku yang ketinggalan ?



CIss !!

Faaein Talip Roy said...

*copy paste..

hahaha.. cam nak berbisik dalam kelambu aje gayanya.. pssst.. ha,ahlah aku perempuan... nama aje macam lelaki.. nak tahu asal usul nama yang aku guna di alam maya ni.. kau bleh klik kat 'Man Ana'.. serius kau tau la nanti.. ^^

eh.. rajin kau ubah layout.. bagusnya.

amir aizat said...

smoga bertambah yakin!

Azham Vosovic said...

kenapa hilang diri ni.... ramai kawan2 saya suka hilangkan diri waktu hujung minggu...

cik sakdi said...

nasib baik la adik kau x kebulur kan.. kau masak ape je weh? cter skett muehehehe

si robot comel said...

hai farah,geli tak?hehe

YOUsoF said...

Rajinlah Farah ni.. ;P


Terus tingkatkan ilmu memasaj tu ye, nanti bila dah berumah tangga, mudah. hehe



Semoga bertambah yakin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...